نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بله ارتین جان کلا در مدارات شماره ای که برای ال سی دی روی بورد یا مدار ذکر شده با شماره پایه هایی که روی ال سی دی زده یکی هست و چند پایه هم آزاد هستن.
|
دوشنبه 23 تیر1392 - 12:58am |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: اینم از فایل های GPR داش ناصر برای ساخت
البته بنظرم گیرنده امواج رادیویی باشه تا GPR درسته هوشي جان دارم يك فرستنده براش طراحي ميكنم و يك data logger اگه موفق بشم gpr اين سايت هم رديف ميشه
|
دوشنبه 23 تیر1392 - 1:27am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آرزوی موفقیت دارم برای همه برادران زحمت کش و محقق در این بخش .. یاعلی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 8:39am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهندس حمید ، خلاصه این دستگاه رو ساختم و یه بار با فایل هگزی که شما گذاشتین میکرو رو پرگرام کردم و دوباره از فایل هگز اصلی برای پرگرام استفاده کردم ، ولی بعضی وقتا نوشته ها روی led اصلا قابل خوندن نیست و فونتش میرزه بهم ، چند بار که خاموش و روشن میکنم درست میشه ، علت میتونه چی باشه ؟ عکسی هم از دستگاه میزارم ولی هنوز کاملا تموم نشده ، و سلکتور ها رو فعلا حذف کردم تشکر از مهندس حمید و سایر دوستانی که تو این بخش فعالیت کردن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 8:45pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
ارتین جان این مشکله خاصی نیست در بی ار ان هم اینجوری میشه مثلا با تغییر ولتاژ شما یه ریست کنی تا خازنها تخلیه بشه درست میشه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:13pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان واقعا خسته نباشی چقدر سریع شما دستگاه رو کامل کردی! در مورد به هم ریختن فونتها احتمالا دستگاه شما یک مقدار نا پایداری داره که ممکنه از کیفیت مونتاژ و سیم کشی شما هم باشه. اگر دقیق تر بگین در چه مواقعی اتفاق میفته میشه کاریش کرد. فکر نمیکنم مشکل بزرگی باشه.
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:30pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: ارتین جان واقعا خسته نباشی چقدر سریع شما دستگاه رو کامل کردی! در مورد به هم ریختن فونتها احتمالا دستگاه شما یک مقدار نا پایداری داره که ممکنه از کیفیت مونتاژ و سیم کشی شما هم باشه. اگر دقیق تر بگین در چه مواقعی اتفاق میفته میشه کاریش کرد. فکر نمیکنم مشکل بزرگی باشه. اینا همه از لطف و کمک جنابعالی و دوستانه ، مشکل بهم خوردن فونت روی lcd هم اگه چند بار پشت سرهم تقریبا بدون مکث دستگاه رو روشن خاموش کنم این اتفاق میفته ، فکر نکنم مشکل خاصی باشه
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ارتین جان. خب پس هیچ مشکلی نداره. اکثر مداراتی که با میکرو و ال سی دی کار میکنن اگر شما مدار رو که خاموش کردین سریع روشن کنین همین حالت ممکنه پیش بیاد و طبیعی هست. وقتی خاموش میکنین باید چند ثانیه مکث کنین و بعد روشن کنین. اصولا لزومی هم نداره بعد خاموش کردن سریع روشنش کنین! میبینین که دیگه هیچوقت همچین مشکلی اتفاق نمیفته!
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:45pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: مهندس حمید ، خلاصه این دستگاه رو ساختم و یه بار با فایل هگزی که شما گذاشتین میکرو رو پرگرام کردم و دوباره از فایل هگز اصلی برای پرگرام استفاده کردم ، ولی بعضی وقتا نوشته ها روی led اصلا قابل خوندن نیست و فونتش میرزه بهم ، چند بار که خاموش و روشن میکنم درست میشه ، علت میتونه چی باشه ؟ عکسی هم از دستگاه میزارم ولی هنوز کاملا تموم نشده ، و سلکتور ها رو فعلا حذف کردم تشکر از مهندس حمید و سایر دوستانی که تو این بخش فعالیت کردن ارتين جان تبريك ميگم يه نفر ديگه هم به اگزاماينريها اضافه شد باز هم اضافه ميشه من مطمئنم در مورد بهم ريختن اطلاعات ايراد از برنام هست شما لطفا همون هگز اصلي اولي رو به آيسي پروگرم كن قبل از پروگرم هم آيسي رو arase كن موفق باشي راستي چند تا نمونه بگير به كامپيوتر وصل كن ببين ارسال اطلاعات درستي داره؟ ضمنا اون سلكتورها بايد روي مدار باشه اينهمه كار كردي واسه چي بخاطر سلكتور ناقصش ميكني؟
آخرین بار توسط naser1 در دوشنبه 24 تیر1392 - 9:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:46pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
naser1 نوشته است: :-BD ارتین نوشته است: مهندس حمید ، خلاصه این دستگاه رو ساختم و یه بار با فایل هگزی که شما گذاشتین میکرو رو پرگرام کردم و دوباره از فایل هگز اصلی برای پرگرام استفاده کردم ، ولی بعضی وقتا نوشته ها روی led اصلا قابل خوندن نیست و فونتش میرزه بهم ، چند بار که خاموش و روشن میکنم درست میشه ، علت میتونه چی باشه ؟ عکسی هم از دستگاه میزارم ولی هنوز کاملا تموم نشده ، و سلکتور ها رو فعلا حذف کردم تشکر از مهندس حمید و سایر دوستانی که تو این بخش فعالیت کردن ارتين جان تبريك ميگم يه نفر ديگه هم به اگزاماينريها اضافه شد باز هم اضافه ميشه من مطمئنم در مورد بهم ريختن اطلاعات ايراد از برنام هست شما لطفا همون هگز اصلي اولي رو به آيسي پروگرم كن قبل از پروگرم هم آيسي رو arase كن موفق باشي خواهش میکنم ناصر جان ، پرگرام رو همون اصلی ریختم ، علتشو بالا هم گفتم چیز خاصی نیست ، فقط مونده اپراتوریش که یه تیراهن 5 کیلوی تو عمق 1 متری تو حیاط دفن کردم فردا تست رو شروع کنم و همچنین میخام یه لوله پلیکا 12 هم به طول 1 متر در عمق 1 متری دفن کنم و با دستگاه تست کنم که حفره یابیش چجوریه ، خبرشو میدم ، شما هم مثل اینکه یه کارهای داری میکنی ، منتظریم
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 9:52pm |
|
|
|