نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
jafar نوشته است: Shams_60 نوشته است: jafar نوشته است: مهران جان تپه سوخته به چی میگن , این محل همش تپه تپه هست . دو تا چشمه و یه قنات خشک شده داره . تپه ای که خاکش مایل به خاکستره,3 تا تپه باستانی در یک امتداد از تپه سوخته تا شرق دارید که بارشون حرف نداره البته کارشون خیلی سخته! موفق باشید درست میفرماید , سه چهار تا تپه هست که در یه راستا هست رو دوتاش کار کردم تونل بود , یکیش هواکش داشت دوتای دیگه نرفتم سراغش. میشه بقیه را هنمایی رو بفرمایید. با تشکر. کدوم سمت بودن تونل هاشون,به اتاق نخوردی انتهای این تونل ها؟ 3 روزه دیگه یادم بنداز تو خصوصی تا کامل راهنماییت کنم,یادت نره نقل کنی!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 12:23am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
amir2014 نقل قول: درود بر جناب شمس عزيز خود تپه در كتب قديمي به عنوان ضراب خانه معرفي شده و تپه ي كوچكتري در جنوب همين تپه با همين اسم ولي كوچكتر قرار دارد هر 2 تپه هم دستي و خاك رس هستند ميخواستم ببينم داخل يا اطراف تپه خبري هست يا نه تشكر بي پايان از لطفتان يا علي فکر کنم داری میشناسی! این محل کوت گندم شما دره و چشمه نداره! تپه سمت غرب کوچیک ولی سمت شرقی بزرگه,ببین فاصله بین این 2 تا تپه چند متره؟
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 12:33am |
|
|
amir2014
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: amir2014 نقل قول: درود بر جناب شمس عزيز خود تپه در كتب قديمي به عنوان ضراب خانه معرفي شده و تپه ي كوچكتري در جنوب همين تپه با همين اسم ولي كوچكتر قرار دارد هر 2 تپه هم دستي و خاك رس هستند ميخواستم ببينم داخل يا اطراف تپه خبري هست يا نه تشكر بي پايان از لطفتان يا علي فکر کنم داری میشناسی! این محل کوت گندم شما دره و چشمه نداره! تپه سمت غرب کوچیک ولی سمت شرقی بزرگه,ببین فاصله بین این 2 تا تپه چند متره؟
درود بر استاد شمس عزيز بله تپه شمالي بزرگ و تپه جنوبي كوچك است و تقريبا 150 متر با هم فاصله دارند و در اطراف تپه دره يا چشمه اي نيست چشمه با تپه فاصله زياد دارد در ضمن تپه در محل شروع دشت است و پشت سرش تپه هايي طبيعي با فاصله ي 100 متر وجود دارند ولي طبيعي هستند دره ي خاصي هم اطرافش نيست درست است
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 12:40am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
amir2014 نوشته است: Shams_60 نوشته است: amir2014 نقل قول: درود بر جناب شمس عزيز خود تپه در كتب قديمي به عنوان ضراب خانه معرفي شده و تپه ي كوچكتري در جنوب همين تپه با همين اسم ولي كوچكتر قرار دارد هر 2 تپه هم دستي و خاك رس هستند ميخواستم ببينم داخل يا اطراف تپه خبري هست يا نه تشكر بي پايان از لطفتان يا علي فکر کنم داری میشناسی! این محل کوت گندم شما دره و چشمه نداره! تپه سمت غرب کوچیک ولی سمت شرقی بزرگه,ببین فاصله بین این 2 تا تپه چند متره؟
درود بر استاد شمس عزيز بله تپه شمالي بزرگ و تپه جنوبي كوچك است و تقريبا 150 متر با هم فاصله دارند و در اطراف تپه دره يا چشمه اي نيست چشمه با تپه فاصله زياد دارد در ضمن تپه در محل شروع دشت است و پشت سرش تپه هايي طبيعي با فاصله ي 100 متر وجود دارند ولي طبيعي هستند دره ي خاصي هم اطرافش نيست درست است خصوصی شد برا شما! موفق باشید
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 12:46am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
به رویه چشم مهران جان . اتاق نخوردیم . تونل تو تونل بود . تونل ها میره سمت شمال تپه یه تپه هم تونل میره سمت غرب تپه یه تپه هم هفت تا سنگ به صورت حلال ماه چیده شده بود که ما وسطش حفاری کردیم خوردیم به هواکش.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 12:49am |
|
|
amir2014
کاربر فعال
|
درود جناب شمس خصوصيتان را چك كنيد و لطف كنيد راهنماييهاي تكميلي را بيان كنيد پاينده باشيد و خدا عمر و عزتتان دهد هم شما و هم ساير عزيزاني كه بي منت و هزينه راهنماي ديگران هستند
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:02am |
|
|
amir2014
کاربر فعال
|
فکر کنم داری میشناسی! این محل کوت گندم شما دره و چشمه نداره! تپه سمت غرب کوچیک ولی سمت شرقی بزرگه,ببین فاصله بین این 2 تا تپه چند متره؟ درود بر شرفت استاد شمس عزيز نكته اي را كه من از قلم انداختم شما خود بيان كرديد الحق كه استاديد بايد بگويم كه تپه خود از دو تا تپه تشكيل شده است يك تپه در غرب كه كوچك است و ديگري در شرق كه بزرگتر است و اين دو تپه كمتر از 10متر با هم فاصله دارند و يك جورايي به هم وصل هستند و يك تپه متوسط در جنوب هر دو تپه در فاصله 150 متري قرار دارد ولي خداييش دمتون گرم كارتون درسته بنده جنگولك بازي هاي خيلي ها رو در جاهاي ديگر رو كردم ولي كار شما حق است
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:28am |
|
|
mahan777
|
Shams_60 نوشته است: mahan777 نوشته است: سلام.شیرین بلاغی به چه معناست معنایی جز اینکه سمت غرب این چشمه تپه باستانی وجود دارد و 2 دره کنار هم در امتداد شمال به جنوب هستش و بین این دره راهی قدیمی و مالرو رد میشود ندارد
سلام اقا شمس.درسته.در سمت غرب اینجا دره وجود داره.یه تپه باستانی هم وجود داره.در وسط دره هم یه رود جاریه به نام سورور چاهی.اقا همه اینها درست.الباقی قضیه را لطف کنید؟ممنون
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:29am |
|
|
Reza alamot
تاریخ عضویت: یکشنبه 30 فروردین1394 - 11:42pm پست: 7 محل اقامت: Gazvin
|
سلام استاد شمس خسته نباشید استاد میشه لطف کنید اسم این چندتا مکانو برام اسخراج کنی. کوه آرا یا الا کول , بره کمر , دو کله کمر , زیر کمر ,انبار کول.ممنون میشم استاد.
سید
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:39am |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
دره چنار لطفاً استخراج بفرمایید
|
پنج شنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:42am |
|