Shams_60 نوشته است:
POLARIS نوشته است:
سلام جناب استاد شمس .
من تازه این تاپیک رو دیدم ولی این رو هم باید اعتراف کنم که زیاد به انجمن نمیام . شاید درخواست من هم به خاطر همین یه کم پررویی باشه . ولی می خواستم اگه ممکنه در مورد این اسامی هم توضیح بفرمایین .
1. ایلانلی دره (دره مار )
2. پیه دره ( دره طویله )
3. پوللی دره
4. دوه یاتاقی ( خوابگاه شتر )
5. ایلدریم داشی ( سنگ رعد و برق )
6. کولّلوخ ( بوته زار )
7. آغ یار
سلام,
ایلدریم داشی:اگر این سنگ رو بشناسید و پشتتون به سنگ بکنید و 2 متر از سنگ به سمت غرب فاصله بگیرید به 2 تا قبر میخورید که 2 متری بغل هم به خاک سپردن!
پوللی دره:این دره باید امتدادش از شمال به جنوب باشه و سمت غربی این دره باید یه راه فرعی باشه و این راه رو رد بکنید بسمت غرب به یه تپه باستانی چسبیده به راه میرسید,میشناسی اینجاها رو؟با سلام خدمت استاد شمس گرامی
اول از شما به خاطر اینکه منت سر بنده حقیر گذاشتین و جواب دادین خیلی ممنونم
و دوم اینکه بنا به توضیحات شما پوللی دره ما با گفته شما نمی خونه ولی اون سنگ ایلدریم که فرمودین من چند تا عکس تهیه کردم . می خواستم لطف کنین یه نگاه بندازین ببینین همون سنگ مورد نظر هستش؟؟؟
و اینکه در مورد عمق و جنس و... و توضیحاتی از این قبیل . که من ببینم باید از چه دستگاهی با چه توانایی هایی کمک بگیرم یا اصلا نیازی به دستگاه نیست . در صورت امکان خصوصی بفرستین استاد.
بازم از لطف شما بی نهایت متشکرم . خدا کنه شرمنده تون نشم و بتونم جبران کنم زحماتتون رو استاد