نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
samiar نوشته است: سلام به استاد شمس عزیز استاد اگر ممکنه سه مورد زیر تو یک مسیرند قبول زحمت بفرمایید تپه قلیان چشمه زینب خاتون شاه نشین امیدوارم با کمک شما ولطف خداموفقیت حاصل بشه و بنده زحمات شما روجبران کنم خیلی سپاسگزارم سلام, سمت غربی تپه قلیان یه دره ای از شمال به جنوب دارید,ببین بین تپه تا دره چند متره؟
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:33pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: delta force نوشته است: داداش شمس از قلعه قصاب ها چیزی میدونی؟؟ چیزی در موردش نشنیدم و بخاطر کار سختشون روشون کار نمیکنم! شرمنده داداش بنده اشتباهی تایپ کردم این مکان اسمش دره قصاب ها ست
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:38pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ferari نوشته است: Shams_60 نوشته است: نقل قول: بخاطر راهنمایی هاتون ممنونم آقای شمس من طرحی رو آماده کردم که در اون تا جایی که تونستم اطلاعات جغرافیایی و باستانی منطقه رو توش مشخص کردم...در این مکان بخش شمال تپه چندین با حفاری شده و دارای سازه ی باستانی جالبی می باشد .اگر نیاز به دونستن جزئیات حفاری شد میتونم نقشه ی اون سازه روهم آماده کنم...بازم ممنونم که برامون وقت میزارید سلام, خط حروف باستانی از 1متر شروع میشه تا 1000 متر! باید سمت شرق تپه خاور 2 تا راه قدیمی داشته باشید در امتداد شمال به جنوب! پس شما باید دقت کنید ببینید سمت شرقی تپه خاور یه تپه کوچک 5*5 جلوی دامنه شرقی تپه خاور سالم مانده یا نه؟ممنونم آقای شمس حتما در متراژ بیشتری منطقه رو به سمت مشرق تپه بررسی می کنم و دوباره مظاهمتون میشم ... ولی یه مورد که برای من جالب هست اینه که ما در منطقه در قسمت غرب تپه خاور تپه کوچکی با این مشخصاتیکه شما ما فرمودین داشتیم...این تپه از زیبا ترین تپه های منطقه بوده کاملا گرد با ارتفاع کمتر از 6 متر در داخل کروکی موقعیتش را برای شما مشخص کردم دوباره تو این پیام ارسالش کردم و با رنگ قرمز مشخص شده...این تپه تا 2 سال پیش وجود داشت .دوست نزدیک خودم با بیل مکانیکی بازش کرد و تا عمق 3 متری هم گود برداری شد ...جز خاک مخصوصی که برای ساخت تپه ها استفاده میشه چیزی بیرون نیومد .. زمستان سال گذشته سمت شمال همین تپه در ابعاد کم فرو رفت دقیقا مثل حالت راهرو های باستانی داشت که اقدای روش انجام ندادیم...و در قسمت شرق همین تپه که در کروکی هم مشخص شده در هنگام حفاری به حوزچه ایی برخورد کردیم که داخل آن یه سنگ استوانه که در یک قطرش کاسهایی تراشیده بودن قرار داشت ...جهت این کاسه رو به سمت تپه ی کوچیک بود و داخل همین حوزچه اسکلت یه بز قرار داشت که به این سنگ استوانه ایی نگاه میکرد اولین مکانی هستش که توش موندم!!! سمت غرب تپه خاور 2 تا راه باید باشه که نیست, چرا؟
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:40pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام دوستان محترم جسارتا مثل اینکه بعضی افراد اسمهای من دراوردی از استاد شمس میپرسن که واقعا سزاوار نیست وقت ایشونو بیخودی بگیرید خواهشا رعایت کنید تا ایشون بتونن از وقتشون کمال استفاده رو کنن دوستان رو راهنمایی کنن با تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:53pm |
|
|
ferari
|
نقل قول: نقل قول: ممنونم آقای شمس حتما در متراژ بیشتری منطقه رو به سمت مشرق تپه بررسی می کنم و دوباره مظاهمتون میشم ... ولی یه مورد که برای من جالب هست اینه که ما در منطقه در قسمت غرب تپه خاور تپه کوچکی با این مشخصاتیکه شما ما فرمودین داشتیم...این تپه از زیبا ترین تپه های منطقه بوده کاملا گرد با ارتفاع کمتر از 6 متر در داخل کروکی موقعیتش را برای شما مشخص کردم دوباره تو این پیام ارسالش کردم و با رنگ قرمز مشخص شده...این تپه تا 2 سال پیش وجود داشت .دوست نزدیک خودم با بیل مکانیکی بازش کرد و تا عمق 3 متری هم گود برداری شد ...جز خاک مخصوصی که برای ساخت تپه ها استفاده میشه چیزی بیرون نیومد .. زمستان سال گذشته سمت شمال همین تپه در ابعاد کم فرو رفت دقیقا مثل حالت راهرو های باستانی داشت که اقدای روش انجام ندادیم...و در قسمت شرق همین تپه که در کروکی هم مشخص شده در هنگام حفاری به حوزچه ایی برخورد کردیم که داخل آن یه سنگ استوانه که در یک قطرش کاسهایی تراشیده بودن قرار داشت ...جهت این کاسه رو به سمت تپه ی کوچیک بود و داخل همین حوزچه اسکلت یه بز قرار داشت که به این سنگ استوانه ایی نگاه میکرد اولین مکانی هستش که توش موندم!!! سمت غرب تپه خاور 2 تا راه باید باشه که نیست, چرا؟ اقای شمس شاید به خاطر تغییرات محیطی ایجاد شده باشه که راه های قدیمی اثری ازشون به جای نمونده...آخه اونجا تماما به زمین های کشاورزی تبدیل شده. آقای شمس این مسیر های قدیمی به جای خاصی ختم میشن..؟ اگر این مسیر ها دارای نشانه های خاصی هستند ،بگید تا من روشون وقت بزارم ...انشاالله که پیدا بشن
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:56pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
آخه دوست عزیز امکان نداره چاده اصلی,قدیمی و مالرو رو کشاورزی بکنند! بنظرم به اینجا تپه خاور نمیگن یا تپه خاور این تپه ای که شما میگین نیست! روشون وقتت رو تلف نکن به نظرم!
|
شنبه 4 اردیبهشت1394 - 12:18am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
alirezaii21 نوشته است: سلام دوستان محترم جسارتا مثل اینکه بعضی افراد اسمهای من دراوردی از استاد شمس میپرسن که واقعا سزاوار نیست وقت ایشونو بیخودی بگیرید خواهشا رعایت کنید تا ایشون بتونن از وقتشون کمال استفاده رو کنن دوستان رو راهنمایی کنن با تشکر ممنون دوست عزیزم alirezaii که یادآوری کردید
|
شنبه 4 اردیبهشت1394 - 12:23am |
|
|
aryan
تاریخ عضویت: سه شنبه 15 بهمن1392 - 9:22pm پست: 17 محل اقامت: تهران
|
استاد نظرت درباره درون چیست ؟
|
شنبه 4 اردیبهشت1394 - 12:53am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام دوستان محترم جسارتا مثل اینکه بعضی افراد اسمهای من دراوردی از استاد شمس میپرسن که واقعا سزاوار نیست وقت ایشونو بیخودی بگیرید خواهشا رعایت کنید تا ایشون بتونن از وقتشون کمال استفاده رو کنن دوستان رو راهنمایی کنن با تشکر فکر میکنم منظورتون بنده باشم ولی من در اوردی نبود فقط یه اشتباه تایپی بود بنده تو کل این تاپیک فقط یکبار سوال پرسیدم و گویا اشتباه هم کردم
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
شنبه 4 اردیبهشت1394 - 1:36am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: bazargardan نوشته است: سلام شمس عزیز،بازحمتای ما.اگر براتون ممکن باشه اسم کیش میشدی رو هم بفرمایید.خیلی متشکرم از زحماتتون سلام,چه زحمتی! تو این منطقه شما یه دره ای دارید که کف اش صاف ماننده و امتدادش رو به قبله میباشد,سمت غربی دره تپه ای دارید که خاکش حاکستر و سوخته میباشد و روبروی این تپه در سمت شرقی دره سنگهای مشکوکی لبه دره وجود دارد,چک بکنید! موفق باشید شمس عزیز فرمایشاتتون درسته.ما اونجا ۲ تا سنگ بصورت تخته سنگ که انگاری دره یه ورودی باشن رو داریم که یکیش بسمت غربه و یکیشم بسمت قبلس
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 10:06am |
|
|
|