نویسنده |
پیغام |
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
پس همین کارو انجام میدم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 2:40pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم برادر انشاالله جواب بگیری مارو هم خوشحال کنی چیزی بیشتر ازاین نمیتونم بگم.سوالی بود من ودوستان دیگه در خدمتیم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 5:03pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: پس همین کارو انجام میدم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین اقا چی شد؟ تکون خورد؟!!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 7:18pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: adnistor_6 نوشته است: پس همین کارو انجام میدم دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین اقا چی شد؟ تکون خورد؟!! اقا نمیشهههههههه
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 10:56am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
به نطر دوستان مشکل از این کابل برق کنارذساختمونمون نیست اخه نزدیکه دستمو از پنجره ببرم بیرون میگیرمش البته از روکش داراست
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 11:00am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نه ربطی به اون نداره.یعنی شما با جفت انتن هم نتیجه نگرفتی پس این 2 حالت داره یا اپراتوری شما مشکل داره یا انتن شما یک عکس از انتنهات بزار هم توماسی وهم جفت انتن تا اگه مشکلی بود راهنمای بشی دوست گلم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 12:03pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: نه ربطی به اون نداره.یعنی شما با جفت انتن هم نتیجه نگرفتی پس این 2 حالت داره یا اپراتوری شما مشکل داره یا انتن شما یک عکس از انتنهات بزار هم توماسی وهم جفت انتن تا اگه مشکلی بود راهنمای بشی دوست گلم اینم خدمت شما دوست خوب ما :) http://8pic.ir/images/siyf8h69362ri9s8xx3z.jpghttp://8pic.ir/images/yky1wnhyex2ojlmxmzzq.jpghttp://upload7.ir/download/552b94488753 ... 132734.jpg
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 1:39pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
خدمت شما عرض کنم بهرام جان من الان با تست دیود مولتی متر تست کردم دیدن انها موقع چرخش توی ۳۶۰ درجه ۲ جا لحظه ای قطع میشه نگین که ممکنه ایراد از این باشه چون موقع ای انتن ها توی دستم ثابت بود با زبون به انتنها زدم و ولتاژ داشتم اما تکونی نمیخوردن
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 2:24pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نه بازم به انتن مربوط نمیشه اگه انتنهات رو جوری درست کرده باشی که مگنت بدن روش تاثیر نذاره به محض اینکه سیگنال هم قطع بشه انتن به طرف حفره میره.ولی انصافا توماسیتو خیلی قشنگ درست کردی.خب دوست من میریم گزینه دوم که حالا اون انتنهارو به کس دیگه بده تا اپراتوری کنه در ضمن کمی باید بلد باشه والظاهر چیزی هم از کار نکردن مدار یا سیستم ندونه هر چند میدونم مشکل از مدار نیست.اگه جواب نگرفتین یک عکس از مدار بگیرین چون گزش انتن تنها وجود فرکانس وجریان نیست میتونه اتصالی وجود داشته باشه و ولتاز به انتن میره.واسه همین پشت ورو از فیبر عکس بزار با کیفیت
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 4:37pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: نه بازم به انتن مربوط نمیشه اگه انتنهات رو جوری درست کرده باشی که مگنت بدن روش تاثیر نذاره به محض اینکه سیگنال هم قطع بشه انتن به طرف حفره میره.ولی انصافا توماسیتو خیلی قشنگ درست کردی.خب دوست من میریم گزینه دوم که حالا اون انتنهارو به کس دیگه بده تا اپراتوری کنه در ضمن کمی باید بلد باشه والظاهر چیزی هم از کار نکردن مدار یا سیستم ندونه هر چند میدونم مشکل از مدار نیست.اگه جواب نگرفتین یک عکس از مدار بگیرین چون گزش انتن تنها وجود فرکانس وجریان نیست میتونه اتصالی وجود داشته باشه و ولتاز به انتن میره.واسه همین پشت ورو از فیبر عکس بزار با کیفیت قابل شما رو نداره بهرام جان مدارم فکر نمیکنم اتصالی داشته باشه,چون چند بار تستش کردم فرکانس هم به خوبه همون که نشون میده داره .من تو باکسم یک مدار دیگه دارم که الکترسکوپه روی اونم میزارم همینه اما باز میدم به کسی دیگه ببینم چی میشه باز ممنون از راهنماییتون
|
یکشنبه 6 اردیبهشت1394 - 4:50pm |
|
|
|