HOSSEIN447 نوشته است:
باز هم کمال تشکردارم از اقا بهرام ممنون بابت جواب به موقعشون راستیش اقا بهرام می خواستم یه درد دل کوچولو بکنم باشما وهمه دوستان غروب امروز رفتم جای تست یکی از دوستان به گفته خودش یه دیک مسی 40 سانتی رو توی عمق 1.5 سه سال پیش گذاشت بود من ام دی ال و بردم وتی ال 12000 رو البته ام دی ال با لوپ دستساز خودم رفتم لوپ هر دوتا شون 80 مربع بود با تی ال 12000 خیلی راحتر از ام دی ال تونستم پیداش کنم البته با حرفهای رفیقم خیلی نا امید شدم ایشون با دستگاههای کار کرد که همه شون تصویری مثل فیوچر که ما پیشش خجالت کشیدیم وگفت این دستگاهها همه اسباب بازی هستن وپیش خودم گفتم مدار اقا حمید میتونه ابری ما رو بخره بنظر شما مدار اقا حمید بدرد 2 متر تا 3متر میخوره یعنی توی خاک کسی تونست تستش کنه که این مترازو بگیره
سلام hossein447 عزيز
همون طور كه اقا بهرام عزيز هم گفتن تست سيستم استاد حميد به اينگونه بوده كه با ورژن جديد يه سيني 40 سانت استيل رو تو 3.5 سنس و تو 3.20 سنس كامل شده كه با اين وجود اون سيني مسي تو اون عمق رو با چنان قدرتي سنس ميكنه كه طرف وحشت بكنه ..........عزيز با خيال راحت برو برا تست.........
البته فراموش نكن قبل از اون كه بري برا تست خوب قلق سيستم رو با لوپ 1در 1 و لوپ 60 بدست بياري كه اونجا راحت تنظيمش كني
موفق باشي