MOHSENEM_ نوشته است:
باتشكر از آقاحميد.من جااي رفتم براي كاوش وبا دستگاه جيوه اي قبلا اون مكان را مورد برسي قرار داده بودندكه بعد از كاوش بنده دستگاه آقا حميد را به اون مكان بردم كه بايد عرض كنم اسم اين دستگاه رابايست انقلاب عظيم فلزجوي آقا حميد بگذاريم!حذف آهن 16 ديلي 22 در چند جاي مختلف در اون مكان بوق زد اما نميدونم كدام جنس بود وكدام سفال!!رفقا گفته اند سفال هاي قديمي را دستگاه سنس ميكند آيا فقط سفال هاي كامل را سنس ميكندياتكه سفال رانيز سنس ميكندكه اگر تكه سفال را سنس كند بنده اين مشكل را چگونه ميتوانم با تنظيمات تكه سفال را حذف نمايم باتشكر
سلام اقا محسن
در مورد سنس سفال باید به چند نکته که تجربه خودمه اشاره کنم
۱-سفال عدد تفکیک ندارد یعنی هر وقت سنس قوی بدون عدد تفکیک داشتی میتونه سفال باشه
۲-سفال محدوده سنس کمی دارد یعنی یه سفال ۲۰سانتی در مقابل یه فلز۲۰ سانتی محدوده سنسش ضعیفه
۳- اگه سیستم سفالو نزنه نسبت به سنس طلا هم ضعیف عمل میکنه یعنی سیستم حساس به طلا سفال رو هم میزنه
۴-سنس قوی بدونه عدد تفکیک و با محدوده سنس کم میتونه سفال باشه البته به این خاطر میگم میتونه که ممکنه نسبت به مورد دیگه ای هم سیستم همین رفتارو داشته باشه به طور مثال به ریشه درختان یا بعضی سنگها یا ........
اینا تجربه من بود امیدوارم مفید باشه
پیروز باشید