Shams_60 نوشته است:
مککوش نوشته است:
سلام من هم یکی از اعضا هستم که حدود دوسال به عنوان مهمان وارد انجمن میشدم وجدیدا بخاطر معلومات واستفاده از علم استاد شمس عضو انجمن شدم و ودر طول این 136 صفحه راهنمایی ایشون و دقت ایشون را در راهنمایی وتاکید ایشون در پیدا کردن مورد مورد نظربرای دوستان را می بینم دوستان لطفن
بی انصافی نکنید من هم مثل دیگر دوستان سوال کردم بخاطر عضو جدید بودن فرمایش کردند دوماه دیگر خواهشن صبور باشید واز معلومات استاد استفاده کنید حداقل به معلومات شما اگر اضافه نشه خیلی از دوستان دارن از استاد استفاده میکنند این از علاقه اعضا است که حدود چند ماه از ایجاد این تایپیک 136 صفحه رفته وامیدوارم که دوستان از حرف من ناراحت نشده باشند مککوش
سلام دوست عزیز و گرامی,
برای اینکه به چند نفر دیگه ثابت بشه شما چند تا اسم پست کنید تا به انتخابم براتون یکی رو کامل با کروکی بفرستم ولی شما هم قول بدید که با عکس مکان رو پست بزنید!؟
با اینکه عضو جدید هستید ولی براتون استثنا قائل میشم!
چند مورد بفرمایید؟
مککوش نوشته است:
سلام استاد چند روزی نبودم محل بودم استاد اون حرفایی که زدم اعتقادم بود بخاطر اینکه جواب منو بدید نبود ممنون از لطف شما چشم استاد حتمن با عکس مکان رو پست میزنم
1- شورچشمه
2- دم زنون (مکانی برای نشستن مسافر در راه ) به زبان محلی
3- چشمه رو
4- هفت برار (هفت برادربه زبان محلی )
استاد باز تشکر میکنم از شما انتخاب به عهده شما
شرمنده دوست عزیز:
تصمیم گرفته ام و بنابه دلایلی به دوستان تازه اکانت بعده از 2 ماه از ایجاد تاریخ اکانتشون جواب بدم!
سلام استاد توجه ای به مطالب بال بندازید خودتون فرمایش کردید گویا بخاطر مشغلهکاری فراموش کردید