نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 9:03pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 9:06pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: بهرام نوشته است: نقل قول: اگه حرفات درست باشه منشا اون فقط فعالیت شبانه روزی دوستان حفار هست که اقایون گفتن یک خودی نشون بدیم.به هر حال اونا وظیفشونه جلوی حفارین رو بگیرن چه میشه کرد 99% درسته. بله وظیفشونه و البته ناگفته نمونه خود حضرات ازون حفارای حرفه ای تشریف دارن و در اکثر موارد همکاریهای خوبی هم دارن. من که هیچ وقت اخبار خودمون نگاه نمیکنم چون اکثرش کذب و دروغه! همه دنیا بد و خلافکارند و... ما اصلا... ! همه دنیا فساد مالی دارند و ما اصلا... ! این همه اختلاس شد یکیش تو اخبار خودمون نگفتند! اصلا من نمیدونم چیزی که قرآن و شریعت خدا طیب و طاهر و حلال کرده چرا ...؟ اگه یه قانون درست داشتیم مثل بعضی کشورها اجناس کشف شده رو از یابنده میخریدند و ازش تقدیر هم میکردند این همه قاچاق صورت نمیگرفت و این همه آثار ملی فرهنگیمون نابود نمیشد من بارها شنیدم که طرف از ترسش مجسمه ناب طلا رو ریخته تو دیگ ذوبش کرده این میدونید یعنی چی؟ آخه چرا اینجوری باشه...!؟ واقعا حیف این میراث و فرهنگه که اینجوری داره نابود میشه و صاحبش ما نیستیم
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:48pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان اگه همچین دستگاهی هم باشه احتمالا از سمت کویت وارد میشه ولی برای ما همین دستگاهای کوچک و کارا خوبه اگر هم گرفتن لاقل دلت نسوزه لاقل اگه چهار بارهم خطا بزنه اونجا اگه جنسی باشه دیگه اخرش رو درست میگیره
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 11:19am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مهران جان حرفات همه درست اما بهتره بحث در این مورد رو بیخیال بشی ارزشش رو نداره
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 12:30pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام این دستگاه رو یکی از هم استانیها جهت تایید کارکرد پیش من اورد که خودش حدود سه سال پیش خریده بود حدود 16 میلیون جلو خودش داخل لوپ رو که شبیه انتن لوله ای هستش باز کردم توش سه تا ایسی بود دوتا دیپ یکی هم اس ام دی بعدش هم دوتا هسته فریت رادیو رو روش سیم پیچی دستی انجام داده بودند بهشون گفتم حتی 100 هزار هم ارزش نداره که هیچ وقت خودشون هم روش تلف میکنند . االبته می تونم زنگ بزنم بیارند عکسشو بذارم مشکلی نداره در ضمن اون جعبه بزرگ همون چمدان هستش که فقط توش لوپ میذارند شرکت اقای یوسفی حقه باز البته پشتش جایی بنده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 11:38pm |
|
|
مجتبی455
کاربر فعال
|
mehran1545a نوشته است: معلومم نیست دستگاه چی باشه! برادران جان برکف برای گنده نمایی کار خودشون روغنش زیاد میکنند که جنبه تبلیغاتی به خودش بگیره شما فکر میکنید برادران رفتند با این دستگاه تست زیر خاک گرفتند که فهمیدند این دستگاه پیشرفته است؟! الان یه جعبه خالی با چندتا کلید و عقربه و صفحه ال ای دی و جا فیش و... ببر نشون بده میگن اه عجب دستگاه پیشرفته ای هست اه عجب خودشه! اه تو عمق 100متری میزنه به هدف اه بله همینطوره . پارسال همین مشکل برا من پیش امد برای تست رفته بودیم توی زمین یکی با دستگاه که خودم ساخته بودم صاحب زمین زنگ زد پلیس مارا گرفتند ... حلا چون ما خودمون دستگاه را ساختیم میگند نه دستگاههای شرکتی خوب نیست اینی که تو ساختی خوبه گنجی که در اوردی کجاست و........ حلا یک سال که اعصاب برام نذاشتن هنوز هم حکم صادر نکردن منتظر م ببینم چی میشه ....اره دیگه چون تخصص این کار را ندارند هرچی ببنند فکر میکنند دیگه خیلی پیشرفتس دیگه اگه شرکتی زرق وبرق دار هم باشه که هیچی اصلا دستگاهی که برای این کار خوب باشه که به نظر من وجود ندار ه فقط اگه جنست زیر یک متر باشه شاید کار بده ....بگذریم اینم واسه خودش حکایتیه کسی تا حالا دستگاهی که واقعا برای این کار ساخته شده باشه ندیده همه فقط حرفشو میزنند اگه تخصصی بری تونخش میبینی که جایی خبری نیست فقط یک متر روش حساب کن(برای طلا)!!!!!!! بقیه شعاره البته توی تست وازمایش شاید تا چهار متر هم کار بده ولی توی طبیعت نه چون به جنگ ناشناخته های طبیعت میری چی میگم که دلم پره شاید اصلا ربطی نداشته باشه خلاصه توی این موضوع هر کی حف خودش را میزنه
|
پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 6:00pm |
|
|
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
من از دستگاه سردر نمیارم اما لبتاب زیاد دیدم به گمانم مامور لبتاب برعکس گرفته
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 3:24pm |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
دوستان خوب دقت کنید این دستگاه اسمش nano g1000 سونی هست که البته به اسم سونی تولید شده. به تابیک سایر فلزیابها بخش نانو جی 1000 مراجعه کنید.
|
جمعه 18 اردیبهشت1394 - 8:55am |
|
|
meysamking
کاربر فعال
|
این دستگاه از محصولات شرکت سونی و ژاپنی هست به صورت تصویری تا 50 متر رو میزنه برای زمین شناسی و معدن یابی استفاده میشه تقریبا یه چیز تو مایه های دستگاه کبرا هست فناوریش واقعا عالیه فقط تنها بدیش اینه که یه کم گنده است و متاسفانه تر اینکه قیمتش خیلی گرونه این گروه هم اگه گیر افتاده به خاطر طمع بیش از حدش بوده وقتی یه چیز از حدش بگزره دیگه گندش در میاد
گفت دانایی که گرگی خیره سر ----- هـست پـنـهـان در نـهـاد هـر بـشر لاجرم جاری است پیکاری بـزرگ ----- روز و شب مابین این انسان و گرگ . . . (گرگ درون - فریدون مشیری )
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 5:09pm |
|
|
|