نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آيا روش اصلی ساخت آنتن اينجوريه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خدايا مددی کن
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:00am |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
درود بر همه دوستان وسپاس از ancientوبهرام ومحسن گرامی وسایر دوستان که دارن زحمت میکشن واقعا دمتون گرم .انشالله که به بهترین نتایج دست پیدا کنید و موفق باشید
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:05am |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
منم به نوبه ی خودم از همه دوستان و اساتید تشکر می کنم. داشتن همچین مداری از تصورات من بوده. امیدوارم با هم بتونیم به نتیجه برسیم.
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:48am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همه دوستان اقا بهرام در توضیحات صفحه های نخست صحبت این بود که دستگاه دارای کلید سلکتور بوده و روی چهار حالت تنظیم میشه که طلا و نقره و....... رو پیدا میکنه چطور شد وقتی این دوستمون موبایل رو نزدیک کردن به مدار همه ال ای دی ها روشن شد پس تفکیک چی میشه ممنون میشم توضیح بدید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 10:18am |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
سلام دوستان .به نظر شما فرکانس دریافتی این مدار در قسمت انتن برای فلزات مختلف در چه حدود و اندازه ای هست.و ایا از نظر اصول کارکرد میتونه شبیه مدار توت ام خودمون باشه . البته در حالت پاسیو. اقا حمید اگه ممکنه یه مقدار در مورد اصول کارکرد و عملی بودن طرح در شرایط واقعی توضیح بدین مخصوصا در مورد ادعای برخی از دوستان که میگن به فلزات مغناطیسی حساسیتی نداره.مرسی.
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 11:29am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
googeh نوشته است: سلام دوستان .به نظر شما فرکانس دریافتی این مدار در قسمت انتن برای فلزات مختلف در چه حدود و اندازه ای هست.و ایا از نظر اصول کارکرد میتونه شبیه مدار توت ام خودمون باشه . البته در حالت پاسیو. اقا حمید اگه ممکنه یه مقدار در مورد اصول کارکرد و عملی بودن طرح در شرایط واقعی توضیح بدین مخصوصا در مورد ادعای برخی از دوستان که میگن به فلزات مغناطیسی حساسیتی نداره.مرسی.
خدايا مددی کن
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 12:16pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 12:38pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
بنده هم ب نوبه ی خودم از دوستانی ک دارن زحمت میکشن تشکر میکنم.مهم تلاش شماست ک ارزشمنده
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 12:39pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
با سلام ميکرو جان, بهتره صبر کنيم تا مدار مراحل اوليه خودش رو بگذرونه هنوز اول کاره, اجازه بدين تا اين مدار ازمايشات اوليه خودش رو پس بده و از ابهام در بياد بعد ببينيم تفکيکش چي ميشه, والله منکه خودم به همين که اين مدار بتونه فقط فلزات غير مغناطيس رو رديابي و نقطه کنه بسيار راضي ميشم, حالا بحث تفکيکش بماند, در ضمن نزديک کردن موبايل به مدار فقط يه تسته که مدار در واقع داره به هارمونيکهاي امواج موبايل واکنش ميده و ربطي به کارکرد و يا تفکيک مدار نداره و فقط نشون ميده که مدار سالمه ولااقل حداقلهاي خودشو داره. micro نوشته است: با سلام به همه دوستان اقا بهرام در توضیحات صفحه های نخست صحبت این بود که دستگاه دارای کلید سلکتور بوده و روی چهار حالت تنظیم میشه که طلا و نقره و....... رو پیدا میکنه چطور شد وقتی این دوستمون موبایل رو نزدیک کردن به مدار همه ال ای دی ها روشن شد پس تفکیک چی میشه ممنون میشم توضیح بدید
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 12:57pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ممنون از راهنماییت افشین جان
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 1:02pm |
|