نویسنده |
پیغام |
jaber68
کاربر فعال
|
ممنون دوست عزیز.باشه .فقط ایسی های اصلی رو از پایا بگیرم بهتره یا جای دیگه ای سراغ دارین
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:36pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
من دیروز کاوش بودم 250کیلومترمسافرترفت و برگشت 500کیلومتر!!! رفتیم به یک مکان گبری که باعدد هرجا میگفتم آهنه یاسیم مفتول ویا میخ درمیومد چون اون منطقه محل استقرارچوپان هابود، یک عدد آهن مثل دسته قاشق که یک الفبای عجیبی روش حک شده بود یافتیم. جالب چندجای دیگه نقطه زدم دوستان فکرمیکردن دستگاه مشکل داره وهرجا الکی سنس میکنه رفتیم باماشین توراه برگشت یک جا نگه داشتن ماشینو گفتن اینجا اصلافلزی نیست اگه دستگاهت دستگاه باشه اینجا نباید صدابده!احدودا 50 متر بصورت جاروب محلو جستجوکردم صداش درنیومد!بعدا گفتن برگردیم منم گفتم عمرا چون همش داشتن پچ پچ میکردن وحواسشون نبودکجاسنس داشتم ناگفته نماند تفکیکش فوق العادست ازحداکثر تنظیمات استفاده میکردم خیلی باثبات بود. این فعلا تجربه من بود.
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:40pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون archilO عزیز. بله اتفاقا حرف شما هم میتونه درست باشه. ما که فعلا منتظر نتایج به اصطلاح حرفه ای ها هستیم ولی اونجور که باید و شاید انگار کاوشگری اینجا نداریم و بنظر میرسه اکثرا یا بعنوان تفریح به قضیه نگاه میکنن یا بنوعی قصدشون فروشندگیه! طبیعتا با این اوصاف من هم دیگه خیلی پروژه رو شل تر میگیرم!  مهندس من اینو قبلا هم گفتم با پهنای پالس عمق یک مقداری بیشتر میشه اما وقتی حرکت میکنی میتر منفی خیلی بازی میکنه که فکر کنم در شرایط مختلف حتی باعث کم شدن عمق هم میشه 
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:43pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: من دیروز کاوش بودم 250کیلومترمسافرترفت و برگشت 500کیلومتر!!! رفتیم به یک مکان گبری که باعدد هرجا میگفتم آهنه یاسیم مفتول ویا میخ درمیومد چون اون منطقه محل استقرارچوپان هابود، یک عدد آهن مثل دسته قاشق که یک الفبای عجیبی روش حک شده بود یافتیم. جالب چندجای دیگه نقطه زدم دوستان فکرمیکردن دستگاه مشکل داره وهرجا الکی سنس میکنه رفتیم باماشین توراه برگشت یک جا نگه داشتن ماشینو گفتن اینجا اصلافلزی نیست اگه دستگاهت دستگاه باشه اینجا نباید صدابده!احدودا 50 متر بصورت جاروب محلو جستجوکردم صداش درنیومد!بعدا گفتن برگردیم منم گفتم عمرا چون همش داشتن پچ پچ میکردن وحواسشون نبودکجاسنس داشتم ناگفته نماند تفکیکش فوق العادست ازحداکثر تنظیمات استفاده میکردم خیلی باثبات بود. این فعلا تجربه من بود. دوست عزیز درسته منم تا حالا 3تا غبر گبری رفتم همش نقطه به نقطه اهن کوچک بوده دلیلشو نمیدونم چیه شاید عمدی این کارو کردن 
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:45pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون archilO عزیز. بله اتفاقا حرف شما هم میتونه درست باشه. ما که فعلا منتظر نتایج به اصطلاح حرفه ای ها هستیم ولی اونجور که باید و شاید انگار کاوشگری اینجا نداریم و بنظر میرسه اکثرا یا بعنوان تفریح به قضیه نگاه میکنن یا بنوعی قصدشون فروشندگیه! طبیعتا با این اوصاف من هم دیگه خیلی پروژه رو شل تر میگیرم!  سلامت باشی استاد حمید عزیز استاد نگو که (من هم دیگه خیلی پروژه رو شل تر میگیرم) چشم امیدمون به شماس که همیشه در کنار ما و کمک حاله ما بودید بخدا من تقریبا این روز ها همیشه برا کاووش میرم که فقط با 1در1 کار میکنم که از لحاظه برد و ثبات از سیستم خیلی راضیم حذف اهن هم تو شماره 11 قشنگ عمل میکنه اما من تا به حال هیچ کدوم از ماسفتها رو برا کاووش استفاده نکردم چون از عملکرد هیچ کدوم از ماسفتها مطمئن نیستیم حالا هر چی دستور بدین استاد 
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:47pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
میدونید نظرمن چیه خیلی بهش فکرکردم شایدحرفم مسخره باشه اماچیزایی دیدم که واقعا توضیحی براش نبوده من فکرمیکنم درقدیم میدونستن که روزی ما وسیله ای خواهیم داشت تابتونیم فلزاتوکشف کنیم.
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:53pm |
|
 |
amir6777
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون archilO عزیز. بله اتفاقا حرف شما هم میتونه درست باشه. ما که فعلا منتظر نتایج به اصطلاح حرفه ای ها هستیم ولی اونجور که باید و شاید انگار کاوشگری اینجا نداریم و بنظر میرسه اکثرا یا بعنوان تفریح به قضیه نگاه میکنن یا بنوعی قصدشون فروشندگیه! طبیعتا با این اوصاف من هم دیگه خیلی پروژه رو شل تر میگیرم!  مهندس حمید عزیز چند روز پیش با همین فلزیاب و البته با ماسفت ۸۴۰ و لوپ یک در یک یک عدد کاسه مسی به قطر۲۵ *۲۵ در عمق دومتری بیرون کشیده شد.
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:59pm |
|
 |
amir6777
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: تاحالا ندیدم مهم اینه حذف میکنه مثل هلوووووووووو داداش مگه نمیفرمایین رفتین کاووش..وقتی ک مثلا اهن رو میزد عدد تفکیک هم درست بود یا اینکه فقط حذف آهن و انجام میده؟؟
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 3:20pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
هم عدد تفکیک آهن تشخیص داد هم صوت عدد بالای60بود.
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 3:30pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دوستان برای تست ماسفت بیشتر روی ثبات تمرکز کنید. من حاضرم 10درصد عمقم کمتر بشه ولی موقع کاوش بی خود صداش در نیاد
|
شنبه 12 اردیبهشت1394 - 3:32pm |
|
 |
|