نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان مدارم تمام کردم وبا نسخه 2.30 با اولین استارت امد بالا. و همینجا جا داره از مهندس حمید تشکر کنم خیلی مردی  ولی متاسفانه الان که لوپو وصل میکنم کویل ارور میده. رو دیلی اتو که نمیشناسه تا 50 هم دستی تغییر دادم نشناخت. لوپ 60 با کابل رابط استریو و کانکتور اهمش شده1 مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 4:15pm |
|
 |
yahooo
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:13pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
دوستان عزیز سلام.عصر بخیر LF257 چهره الکترونیک آیا اصلی هست؟ 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:16pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: yahooo نوشته است: دوستان با تجربه ایکه چندین مدار ساخته اند این قضیه استفاده از دو رگلاتور و سه رگلاتور توی بعضی مدارات چیه ؟ ایا روی تقسیم مقدار حرارات روی رگلاتورها هم تاثیر داره ؟ یعنی اگر رگلاتوری 80 درجه داغ بشه و یک عدد دیگه هم موازی ان ببندیم درجه حرارت هرکدام میشه حدود 40 درجه ؟ممنون همونطور که در توضیحات هم اشاره داشتم ؛ این مساله رو برای این مدار هم از ابتدا انجام دادم و نتیجه اصلا مطلوب نبود و تقریبا همشون به اندازه یک رگولاتور داغ میکردن! در واقع روش موازی کردن به شکل عادی در خصوص اینطور قطعات نیمه هادی درست و اصولی نیست. اگر نیاز به جریاندهی بیشتر وجود داشته باشه باید از روش دیگری برای موازی کردن استفاده کرد که نیاز به چند قطعه دیگه داره و در اون صورت هم دیگه ولتاژ رقم دقیقی نخواهد داشت! پس بهترین راه استفاده از رگولاتور آمپر بالاتر هست که البته برای این مدار اصلا بهش نیازی نداریم! چون رگولاتورهای مرغوب 7812 دارای جریاندهی تا 1.5 آمپر هستن و ما در مدار بطور معمول از نیم آمپر بیشتر مصرف نداریم. طبیعتا باید توجه داشت که تمام رگولاتور ها در صورت جریانکشی از حدی به بالا یا اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی از مقداری به بعد نیاز به هیت سینک مناسب دارن و این چیز غیر عادی نیست. سلام استاد حمید عزیز شرمنده که کیفیت فیلم کم بود مجبور شدم چون حجم بالا بود و سرعت نت برا اپلود کم حالا با این اوصاف تا اینجای کار استاد به نظر خوب بود یا نه؟
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:31pm |
|
 |
رضا شاه
کاربر فعال
|
عزیزجان هدف از تستهای بزرگ برا شما چیه مگه دنبال قبرستان ماشین میگردی 
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:40pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
اقا امیر به احتمال خیلی زیاد ماسفت تقلبی هستش، چونکه من همین ماسفت رو چهارشنبه از پایا خریدم ونتنها تفاوت عمقی با 840 احساس نکردم ،بلکه عمقم کاهش پیداکرد.
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:43pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: دوستان مدارم تمام کردم وبا نسخه 2.30 با اولین استارت امد بالا. و همینجا جا داره از مهندس حمید تشکر کنم خیلی مردی  ولی متاسفانه الان که لوپو وصل میکنم کویل ارور میده. رو دیلی اتو که نمیشناسه تا 50 هم دستی تغییر دادم نشناخت. لوپ 60 با کابل رابط استریو و کانکتور اهمش شده1 مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ میلاد جان پهنای پالسو تغییر بده درست میشه
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:45pm |
|
 |
Belief
|
سلام دوستان دقیقا از چه نوع کانکتوری استفاده کنیم بهتره ؟
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 5:56pm |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان خوبم باز هم تکرار میکنم برای برد بیشتر نیاز به ماسفت پر قدرت تری هست بالای ۵۰۰ و در مورد لوپ برد نسبت مستقیمی با اهم و اندوکتانس لوپ داره دقت کنید برای برد بیشتر باید لوپی با اندوکتانس بالاتر و اهم کمتری استفاده بشه در ضمن باید از ماسفت قدرتمند استفاده کنید سیم لاکی به دلیل نازکی و سبکی نسبت به سیم افشان خیلی بهتره از سیمهایی با نمره بالای ۱ برای لوپهاتون استفاده کنید تا اهم لوپتون بیاد پایین در مورد ماسفت تقریبا جایی دیگه برای پیشرفت نمونده فقط از مهندس درخواست میکنم ایا میشه برای رسیدن به قدرت بیشتر برای ماسفت از ترانزیستور قدرتی بالاتر از bs170 استفاده کرد و ایا همچین ترانزیستوری داخل بازار هست ?
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 6:00pm |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: milad7 نوشته است: دوستان مدارم تمام کردم وبا نسخه 2.30 با اولین استارت امد بالا. و همینجا جا داره از مهندس حمید تشکر کنم خیلی مردی  ولی متاسفانه الان که لوپو وصل میکنم کویل ارور میده. رو دیلی اتو که نمیشناسه تا 50 هم دستی تغییر دادم نشناخت. لوپ 60 با کابل رابط استریو و کانکتور اهمش شده1 مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ میلاد جان پهنای پالسو تغییر بده درست میشه دوست من یک عکس از رو و پشت بردتون قرار بدید و جامپر بین دو خازن الکترولیت ۴۷۰۰ میکرو ها رو برسی کنید و از سیم کلفت برای این جامپر استفاده کنید و بعد ترانزیستور bs170 رو چک کنید و یا تعویض کنید و نهایتا از ماسفت و یا مقاومتهای دمپینگ باشه موفق باشید
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 6:05pm |
|
 |
|