نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: آقا بهرام عزیز خود فرانک چندین و چند بار تاکید کردن برای کار در بیرون آنتن تلسکوپی بهتره.جدایی از این ورژن دو به دست زدن به آنتن حساسیت نداره دوست عزیز,اینی که شما می گید مربوط به ورژن یک و سه هستش,خواهشن دقت کنید,تنها راه امتحان آزمایش نزدیک کردن موبایل هست.مقاوت یک درصد نبود پنج درصد بزار آقا محسن.دوستان دستگاه فوق به آهن ربا و فلزات مغناطیسی حساست نداره اقا محسن به خدا من کاری با فرانکو ندارم که چی گفتن ونگفتن  دوست عزیز یک بار دیگه مطالب بالا رو بخون که من چی نوشتم مگه جنابAncient کدوم ورزن رو ساخت مگه ورزن 3نبود. اصلا سوالی که من از ایشون رو پرسیدم میدونید جواب رو که جواب میدید اگه میدونید شما بگید توی ورزن سه با لمس انتن تلسکوپی ولتاز روی پایه امیتر افت میکنه یا بالا میره بفرما من منتظرم.مهم ساخت وگذاشتن چندتا ال ای دی که دردی دواع نمیکنه برادر من مهم چیزایی هستن که بعدن خودت بهشون میرسی که واسه چی من این ولتازهارو میپرسم.ما یک هدف مشترک داریم فرقی هم نمیکنه شما درستش کنی یا من یا هر کس دیگه.پس خواهشن قیافه حق به جانب نگیرین لطفا.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 9:52pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 9:58pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|

بهرام نوشته است: mohsenlrl نوشته است: آقا بهرام عزیز خود فرانک چندین و چند بار تاکید کردن برای کار در بیرون آنتن تلسکوپی بهتره.جدایی از این ورژن دو به دست زدن به آنتن حساسیت نداره دوست عزیز,اینی که شما می گید مربوط به ورژن یک و سه هستش,خواهشن دقت کنید,تنها راه امتحان آزمایش نزدیک کردن موبایل هست.مقاوت یک درصد نبود پنج درصد بزار آقا محسن.دوستان دستگاه فوق به آهن ربا و فلزات مغناطیسی حساست نداره اقا محسن به خدا من کاری با فرانکو ندارم که چی گفتن ونگفتن  دوست عزیز یک بار دیگه مطالب بالا رو بخون که من چی نوشتم مگه جنابAncient کدوم ورزن رو ساخت مگه ورزن 3نبود. اصلا سوالی که من از ایشون رو پرسیدم میدونید جواب رو که جواب میدید اگه میدونید شما بگید توی ورزن سه با لمس انتن تلسکوپی ولتاز روی پایه امیتر افت میکنه یا بالا میره بفرما من منتظرم.مهم ساخت وگذاشتن چندتا ال ای دی که دردی دواع نمیکنه برادر من مهم چیزایی هستن که بعدن خودت بهشون میرسی که واسه چی من این ولتازهارو میپرسم.ما یک هدف مشترک داریم فرقی هم نمیکنه شما درستش کنی یا من یا هر کس دیگه.پس خواهشن قیافه حق به جانب نگیرین لطفا. دوست عزیز من حرف شمارو متوجه نمی شم، در مورد ورژن 3 من نظری ندادم، 10 بار گفتم از نظر من ورژن 3 برای خیلیها (از جمله من) کار نکرده، با اون چیزی که من خوندم در ورژن 3 با دست زدن به آنتن در خروجی افت ولتاژ داری.من عرض کردم در ورژن دو (که بنده براش pcb طراحی کردم) این اتفاق نمی افته.حالا شما اگه ورژن 3 رو ساختی دیگه من با شما حرفی ندارم، حرف بنده با دوستانی که ورژن طراحی شده توسط بنده (ورژن 2) رو ساختن، تا الانم خود دوستان شاهدن که فقط کار من گذاشتن چند تا led نبوده، صبح 20 خط در مورد ولتاژ قسمتهای مختلف و جزئیات حرف زدم، دوستانی هم که بسازن تا آخرین مرحله در خدمتشونم و بدون چشم داشت کمک می کنم و اگه مدار کار نکرد بهشون میگم کجا رو اشتباه کردن. اگه احساسم می کنید وجود من اینجا باعث اعصاب خوردی شما و بعضی ها میشه دوستان خصوصی پیام بندن تا جواب بدم،
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 10:27pm |
|
 |
جاوید
استاد
|
درود بر شما محسن جان چون مشخص نیست کدوم ورزن بهترین جواب میده هر چند مورد ورزن که ساخته بشه و تست بشه و نتایج نهایی اونها بررسی بشه انوقت میشه قضاوت کرد که بهترین ورزن کدوم هست هدف این هست که بهترین عملکرد را بتونید از این ورزن ها داشته باشید حالا فرقی نمیکنه اولی باشه یا سومی پس هر کدام جداگانه روی ورزنهایی که زدید کار کنید و تست کنید و رفع عیب نماییدو در تستهای نهایی بین این ورزنها انوقت میشه گفت که کدام یک جوابگو هست که بچه ها مدار را از روی اون بزنند و چون شما طراح مدار نیستید یه کمه زمان نیاز هست که چم و خم های مدار را یادبگیرید انوقت با توجه به اطلاعات بدست امده و نتایج تست های انجام شده مدار را بهینه نمایید
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 10:50pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|

سیگنال خروجی از VCO (تبدیل ولتاژ به سیگنال) آیسی یک که توسط RV1 تنظیم میشه (بنابراین تنظیم سیگنال مدار وابسته به این مقاوت متغیره) به پایه بیس TR2 رفته و قسمتی از آن به زمین مدار رفته (توسط L1) و متأثر از اثر فلزات درون زمین (چون آنتن به L1 وصله)، تغییراتی را در سیگنال ورودی جهت آمپلی فایر شدن توسط TR3 و TR4 ایجاد می¬کند، به طوریکه از طریق پین 14 آیسی یک سیگنال تغییر یافته به آیسی یک بر می گردد، آیسی سیگنال VCO تولید در مرحله اول را با سیگنال تغییر داده شده مقایسه کرده و تغییر فاز ایجاد شده به صورت یک سیگنال DC، از طریق پین دو به مرحله آیسی 3 منتقل می کند تا پس از تقویت شدن و معکوس شدن در خروجی آیسی 2 یک ولتاژ داشته باشیم. اگه ولتاژ فوق زیر 7 ولت باشه LED خاموش میشه و اگه بالای 7 ولت باشه روشن میشه، من با آزمایش متوجه شدم بدون داشتن اثرات طبیعت و در حالتی که سیگنال ورودی و خروجی آیسی یک تغییر فاز نداده باشه، سیگنال DC پین 2 در حد یک تا 6 ولته (که با گفته فرانک سازگاره) که منجر میشه ولتاژ خروجی آیسی 3 حدود 11 ولت باشه، حالا اگه ما اگه سیگنال ورودی و خروجی یکی نباشن، طبیعتا سیگنال DC پایه دو آیسی یک بیشتر خواهد شد، که نتیجتا باعث کاهش ولتاژ خروجی آیسی سه به زیر 7 ولت و خاموش شدن LED میشه، به همین دلیل در ورژن 2 باید در حالت عادی LED روشن باشه و با نزدیک شدن به هدف روشن و خاموش بشه و چشمک بزنه که حالا باید ببینیم حدس من درسته یا نه.خوبه دوست عزیز یا بیشتر توضیح بدم؟
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 10:51pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|

جاوید نوشته است: درود بر شما محسن جان چون مشخص نیست کدوم ورزن بهترین جواب میده هر چند مورد ورزن که ساخته بشه و تست بشه و نتایج نهایی اونها بررسی بشه انوقت میشه قضاوت کرد که بهترین ورزن کدوم هست هدف این هست که بهترین عملکرد را بتونید از این ورزن ها داشته باشید حالا فرقی نمیکنه اولی باشه یا سومی پس هر کدام جداگانه روی ورزنهایی که زدید کار کنید و تست کنید و رفع عیب نماییدو در تستهای نهایی بین این ورزنها انوقت میشه گفت که کدام یک جوابگو هست که بچه ها مدار را از روی اون بزنند و چون شما طراح مدار نیستید یه کمه زمان نیاز هست که چم و خم های مدار را یادبگیرید انوقت با توجه به اطلاعات بدست امده و نتایج تست های انجام شده مدار را بهینه نمایید دوست عزیز منبنا به گفته سازنده این 3 ورژن از نظر کارایی با هم فرقی ندارند، فقط در ورژن یک و سه دامنه سیگنال تغییر می کنه و در ورژن 2 فاز سیگنال و نتایج براش یکسان بوده، اصولا ایشون ورژن سه رو برای آزمایش یه سری ایده ساختن که دیدن تأثیری در کارکرد نداره. من هر سه تا ورژن رو طراحی کردم و دیدم ورزن یک و سه درست عمل نمی کنن (ولتاژهایی که فرانک گفته به دست نمی یاد) حالا شاید ایراد از طراحی بنده بوده و شما اگه صفحات آخر انجمن همسایه رو بخونید فرانک در مورد ولتاژ خروجی صفر برای بعضی ها (از جمله بنده) حرف زده و در مورد تغییر چند تا خازن خرف زده که برای من جواب نداد. من فایل پروتئوس ورژن یک و سه رو هم در انجمن گذاشتم تا دوستان نظر بدن که ایراد از کجاست، ولی کسی نظری نداد، وگرنه من دوست داشتم همون ورژن سه که اولین دفعه طراحی کردم جواب می داد و مجبور نمی شدم 3 تا مدار طراحی کنم. اگه کسی فایل طراحی مدار ورژن یک و سه رو ساخته و به ولتاژهای مورد نظر رسیده بذاره اینجا تا باهم همکاری کنیم، اگه کسی هم این کار و نکرده بنده به شخصه حاظر نیستم مداری رو بسازم که نتونستم در شبیه سازیش موفق باشم. الانم که دارم این توضیحات رو می دم به این دلیله که دوستان دچار سر درگمی نشن
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:03pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
محسن جان ممنون اطلاعات خوبی بود. پس با این اوصاف میشه به مدار خوش بین بود. چون لااقل یه پایه علمی داره . ولی یه سوال ،بفیر از فلز غیر مغناطیسی به چه چیزهای دیگه ای حساسه.
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:07pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|

راستش دوست عزیز من خودم ردیاب دارم، از اولین نفراتی بودم که ردیاب مهدی قاسمی رو در وبلاگش همراه با آقا مجتبی ساختم و حتی در انجمن قبل و این انجمن جزوه آموزش کار باهاشم گذاشتم، متأسفانه با آشنایی نسبی که من با این ردیابها پیدا کردم هیچکدوم پایه علمی اثبات شده نداره، یعنی مشخص نیست چرا اینجوری کار می کنن، اگه می بینید آقا حمید نمیاد این پیج به این دلیله، چون نمی خواد رو چیزی وقت بذاره که نمی تونه براش مبنای علمی پیدا کنه. در ردیابهای دو آنتنه فرض بر اینه که اگه سیگنال منطبق با نوع فلز در فضا پخش بشه باعث فعال شدن یونهای اون فلز میشه و نتیجتا با فعال شدن یونها آنتن به حرکت در میاد. خوب دوست عزیز اینا همش فرضه، کسی که نتونسته اثبات کنه چرا آنتن ها واقعا حرکت می کنن. حالا این آقا فرانک اومده یه سری آزمایش انجام داده و ازش نتیجه گرفته، ایشون میگه نباید فرکانس در فضا پخش بشه، فرکانس تولیدی داخل مداره، اون چیزی که از فلز می یاد (که خودش میگه نمی دونم اسمش رو چی بذارم، نمی دونم بگم سیگنال AC، سیگنال DC یا ...) و نسبتا هن قویه، با ورود به مدار از تغییر آنتن باعث تغییر اون سیگنال موجود در مدار شده و طبق مکانیزمی که توضیح دادم باعث روشن شدن LED میشه. حالا به نظرتون حرف ایشون منطقی تره یا نظرات مربوط به ردیاب دو آنتنه؟من که به شخصه هرکدوم جواب بده رو قبول می کنم. پس به نظرم اینکه کسی ردیاب 2 آنتنه رو قبول داشته باشه و این رو نه دچار خطا شده، اگه مدار جواب هم نداد حداقل یه فرض جدید رو آزمایش کردیم و چیزی رو از دست نمی دیم، جون به هر حال ایدهای این حوضه از فلزیابی محدودن.
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:23pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا محسن که هم نام من هستی اولا بابت زحماتت از شما تشکر ميکنم در مرحله بعدی با نظر شما موافقم بايد ساخت تا متوجه ايرادات شد از آقا بهرام هم تشکر ميکنم بابت کمکهای خوبشون و يک سوال از اين دو عزيز آيا ميشه در صورت درست بودن مدار به 50متر شعاع برای استفاده اميدوار بود؟
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:32pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز نمیشه نظر داد، چون فرانک بیچاره که دفینه نداشته آزمایش کنه. ولی به نظر من میشه، چون با فلزی که 2 ماه زیر خاک بوده از 20 متری گرفته
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:37pm |
|
 |
|