نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز خسته نباشید
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 10:45am |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|

mohsenlrl نوشته است: والا من به دعواهای زنانه عادت ندارم، شما بی مقدمه می گید من قیافه حق به جانب گرفتم، نمی دونم اصلا این حرف چه ربطه به کار ما داشت و نمی خوام در موردش فکرم کنم. من طرح واسه همه بچه ها گذاشتم نه شخص خاصی.شما ورژن 3 رو بساز، انشاالله اگه ازش نتیجه گرفتی واسه ماهم بذار تا بسازیم. داداش انگار شما یک جورایی بله. ببین تایپیک رو کی زده .اخه برادر من وقتی من تایپیک رو زدم شما باید حساب همه جاشو میکردی که من تمام مدار این اقا رو دارم مگه خودم نمیتونستم بزارم که شما زحمت کشیدی که حالا منت میزاری.برادر من . من میگیم خوب باشیم میزنی میگیم دخالت نکن میپری ادم با امثال شماها باید چه رفتاری بکنه اخلاق زنانه عادت شما ست که بی مقدمه میپری وسط سوالی که اصلا به شما ربطی نداشت معلوم نیست میبری یا میدوزی شما گیر دادی به ورزن دو که فلان وبهمان من سه روز دارم فریاد میزنم ورزن سه دست منه با دو کاری ندارم:D .مشکلی نیست داداش همیشه ادمای هستن که خودنمایی بلدن ودر اخر سر فقط حرفو حدیث درست کنن این تایپیک هم با جاش مال شما...اومده بودم خبر بدم من مدارو راه انداختم یک فیلم هم تهیه میکنم میزارم تا ثابت بشه فقط نمایشگر کمی بازی در میاره که درستش میکنم .یک موبایل رو که در حال تماس باشه از 4متری سنس میکنه البته توی خونه تست کردم وهنوز توی جعبه نرفته این عدد بعد جمع وجور کردن شاید بیشتر هم بشه چون توی خونه فعلای پخش هست.اقا محسن انشاالله شما هم موفق بشین وما رو شرمنده کنین یا علی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 11:31am |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
از این بحثها بگذر، گفتم که حوصله بحث ندارم. منتظر فیلموتون هستیم آقا بهرام.یه عکسم از داخل مدار بذار بی زحمت
آخرین بار توسط mohsenlrl در دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 11:44am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 11:43am |
|
 |
جاوید
استاد
|

mohsenlrl نوشته است: راستش دوست عزیز من خودم ردیاب دارم، از اولین نفراتی بودم که ردیاب مهدی قاسمی رو در وبلاگش همراه با آقا مجتبی ساختم و حتی در انجمن قبل و این انجمن جزوه آموزش کار باهاشم گذاشتم، متأسفانه با آشنایی نسبی که من با این ردیابها پیدا کردم هیچکدوم پایه علمی اثبات شده نداره، یعنی مشخص نیست چرا اینجوری کار می کنن، اگه می بینید آقا حمید نمیاد این پیج به این دلیله، چون نمی خواد رو چیزی وقت بذاره که نمی تونه براش مبنای علمی پیدا کنه. در ردیابهای دو آنتنه فرض بر اینه که اگه سیگنال منطبق با نوع فلز در فضا پخش بشه باعث فعال شدن یونهای اون فلز میشه و نتیجتا با فعال شدن یونها آنتن به حرکت در میاد. خوب دوست عزیز اینا همش فرضه، کسی که نتونسته اثبات کنه چرا آنتن ها واقعا حرکت می کنن. حالا این آقا فرانک اومده یه سری آزمایش انجام داده و ازش نتیجه گرفته، ایشون میگه نباید فرکانس در فضا پخش بشه، فرکانس تولیدی داخل مداره، اون چیزی که از فلز می یاد (که خودش میگه نمی دونم اسمش رو چی بذارم، نمی دونم بگم سیگنال AC، سیگنال DC یا ...) و نسبتا هن قویه، با ورود به مدار از تغییر آنتن باعث تغییر اون سیگنال موجود در مدار شده و طبق مکانیزمی که توضیح دادم باعث روشن شدن LED میشه. حالا به نظرتون حرف ایشون منطقی تره یا نظرات مربوط به ردیاب دو آنتنه؟من که به شخصه هرکدوم جواب بده رو قبول می کنم. پس به نظرم اینکه کسی ردیاب 2 آنتنه رو قبول داشته باشه و این رو نه دچار خطا شده، اگه مدار جواب هم نداد حداقل یه فرض جدید رو آزمایش کردیم و چیزی رو از دست نمی دیم، جون به هر حال ایدهای این حوضه از فلزیابی محدودن. درود بر شما با این توضیحات شما پس این مدار یک گیرنده موج سینوسی هست از اونجاییکه موج در طبیعت انالوگ و به صورت dc هست و دیجیتال نیست و خروحی یون بر اساس مدار بیضی یا شبه سینوسی کامل حرکت میکنه و حرکت الکترونها به طرف قطب مثبت زمین می باشه صرفا برد این مدار نسبت به حجم هاله یونی که در مسیر مغناطیس بیضوی یا سینوسی زمین قرار و همینطور بستگی به عمق هدف دارد و همینطور تکرار متناوب زاویه 45 درجه که شخصا تجربه اون را دارم این مدار اگر بر اساس موج سینوسی کار کنه فرکانسهای در طبیعت که در هوا پرذاکنده هستند در کار اون خلل ایجاد میکنه و اگه گیرندگی این مدار هر چی جساس تر باشه نسبت به این فرکانسها حساسیت بیشتری و در نتیجه خطای این مدار بیشتر میشه تفکیک بین فلزات با استفاده از هاله یونی شایدامکان پذیر نباشد بخاطر خصلت مشترک یون که فلز و غیر فلز از خودش تولید میکنه قطعا اگه مداری بود که فلز جدید را فقط بزنه به راحتی میشه با اون تفکیک زیر خاک هم کرد
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 11:44am |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
حرفتون درسته. چون سازنده تأکید کرده برای کار با دستگاه رو به شمال باشیم و زیگزاگی حرکت کنیم، در رابطه با خطام این مدار فقط فرکانس خاصی رو می گیره نه هر فرکانسی رو، پس خطا کمتر میشه، فرکانسی که می گیره رو سازنده به صورت تجربی جساب کرده.
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 11:48am |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام خدمت دوستان فکر کنم اگه یک ژنراتور مثل ژنراتور ردیاب آقا مهدی یا ردیاب کاوشگر عزیز داشته باشیم شرق به غرب یونها را مخصوصا برای طلا تحریک کنه بشه با این دستگاه عمق زیاد و نقطه دقیق دفینه را گرفت
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 12:19pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
فکر خوبیه، ولی بحث اینه که سازنده به فرکانس ثابت برای فلزات اعتقادی نداره، بر اساس نظر ایشون بسته به جنس خاک و شرایط محیط و .. فرکانس فلزات تغییر می کنه و نمیشه رو فرکانس خاصی حساب باز کرد. حالا میشه ایده شما را هم امتحان کرد
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 12:37pm |
|
 |
afshin
کاربر حرفه ای
|
دوستان صاحب نظر توجه کنيد: چطور ممکنه که اين دو ورژن که با دو فرکانس مختلف کار ميکنند يکي ٣ مگاهرتز و ديگري ٨ مگاهرتز هر دوتاشون از يک مقدار ثابت مدار LC استفاده ميکنند که هم سيم پيچ ٣ دور و يک قطر ثابت که اندوکتانس ثابت داره و هم خازن موازي با اون تو هر دو مدار ٢٢ پيکو هست, اين يک تناقض هست.
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 12:41pm |
|
 |
جاوید
استاد
|
mohsenlrl نوشته است: حرفتون درسته. چون سازنده تأکید کرده برای کار با دستگاه رو به شمال باشیم و زیگزاگی حرکت کنیم، در رابطه با خطام این مدار فقط فرکانس خاصی رو می گیره نه هر فرکانسی رو، پس خطا کمتر میشه، فرکانسی که می گیره رو سازنده به صورت تجربی جساب کرده. درود بر شما عامل اصلی این گیرنده موج سینوسی حاصله از مگنت یا همون هاله یونی هست که از فرکانسهای بیشماری تشکیل شده و تشخیص اینکه فقط فرکانس یک فلز از این هاله یونی توسط مدار سنس بشه تقریبا محاله چون خود موج بر اساس معناطیس کار میکنه و هاله یا مگنت هم مجموعه ای از فرکانسها روی موج سینوسی هست دیگه سازنده مدار با این تقاسیر چگونه فقط فرکانس طلا را شناسایی کرده یک کار شگفت انگیز هست
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 12:43pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز این هاله مربوط به مواد معدنی و یا ذرات هم میشه، منظورم هاله غیر فلز هم داریم؟
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 12:50pm |
|
 |
|