ابراهیم جلالی نوشته است:
اقا حمید گل من هدایتی نیستم ابی گلد هستم و باز گفتم من نیازی به فروش ندارم و تو تایپیک هم گفتم به من برای فروش پیام ندید چون این انجمن برای شما هست و من تو این یک ماه هم خودتون دیدید و هم اقا مجتبی هر کسی به من پیام برای فروش داد گفتم اول با اقا مجتبی هماهنگ کن اگه قبول کرد چشم
اقا حمید من این وسیله رو برای خودم ساختم و هنوز هم جوابش رو پس نداده و دارم تستش میکنم
و من از شما یک سوال دارم برادرانه راستش رو بگید اگه من این مدار رو کامل با تمام جزییاتش بزارم شما هم مدار fpl-35 رو حاضر هستید با تمام جزییاتش برای ساخت بزارید
و من تو پیام هام گفتم برای کمک کردن به دوستان اومدم و تا شما اجازه برای فروش ندید هرگز این کار رو نمیکنم
موفق باشی
حالا اسم واقعی شما چی باشه که فرقی نمیکنه! بهرحال از نظر من و با اطلاعات من فقط ایدیها تفاوت دارن وگرنه نفرات یک یا دو نفر یا دو برادر بیشتر نیستن! جوری میگین ابی گلد هستم انگار اسم شناسنامه ای شماست!
در مورد اینکه قصد فروش ندارین دیگه از اون حرفها بود! چطور شد ایدی عوض شد روش کار هم عوض شد؟! از این گذشته چه کسی برای دستگاهی که بقول شما هنوز تستهاشو صد در صد پس نداده میاد ال سی دی گرافیکی میذاره که فقط جنبه زیبایی و جذب مشتری داره؟! وقتی عرض میکنم شماها ما رو ساده و نفهم فرض کردین برای همینه!
در خصوص ردیاب 35 اون یک محصولی تجاری بود که از ابتدا هم قرار بود همینطور باشه و همه هم پذیرفته بودن. وقتی یک طرح با هدف تجاری تولید شده دیگه عمومی کردنش مفهومی نداره حتی اگر یک چیز بسیار ساده باشه. از این گذشته کاری که روی اون ردیاب انجام شده ساده تر از فلزیاب فلزجو بوده و دیدین که چون هدف از ابتدا عمومی کردنش بود این کار رو هم کردم و با وجود نتایج منحصر بفردی که شاید برای اولین بار بین تمام مدارات قابل ساخت بدست اومده ؛ کماکان دارم به این پروژه عمومی ادامه میدم. برعکس شما و دوستانتون بصورت مخفی حتی از همون طرح که طراحی خاص شخص من بوده سودجویی کردین! مدارکش هم موجوده و قابل انکار هم نیست. پس برای دفاع از خودتون در برابر کسی مثل من بهتره مدام به ردیاب 35 متوسل نشین! میزان کارهای عام المنفعه ای که بنده در این موضوعات انجام دادم تا همینجا هم اصلا قابل مقایسه با کسی نیست که شما بخودتون جرات بدین اینجور جسورانه برخورد کنین!
حالا هم اگر قصد کمک کردن دارین زمان مشخص میکنه که ایا این واقعیت داره یا نه. ولی اگر این بار هم داستان مثل گذشته باشه مطمئن باشین برخوردم به صورت دیگه ای خواهد بود. وانگهی هر عاقلی میفهمه ؛ اپراتور واقعی نیاز به اون ال سی دی گرافیکی نداره که بخواد بهش کمک بشه! برعکس اون سیستم دیجیتال خاص به تنها کسی که کمک میکنه شخص شماست تا جیبتون پر پول تر بشه!