انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:56am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 261 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 27  بعدی
 کارشناسی و تحلیل علائم باستانی توسط استاد دکتر محبی 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR-
سلام استاد نظرتونو بفرمایید
در دامنه کوه میباشد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]

پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 4:19pm
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR-
استاد ایا این اشکال موردی دارن

[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]

پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 4:26pm
کاربر فعال

باسلام پیوست سوال صفحه15این سنگ کوچک که روی آن دو جوغن وجوددارد نزدیک سنگ بزرگ قرار دارد لطفا روی سنگ کوچک زوم کنید ؟

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

yusef نوشته است:
باسلام پیوست سوال صفحه15این سنگ کوچک که روی آن دو جوغن وجوددارد نزدیک سنگ بزرگ قرار دارد لطفا روی سنگ کوچک زوم کنید ؟

لطفا یکی سوال ما رو جواب بده /

سه شنبه 15 اردیبهشت1394 - 10:42am

باسلام خدمت شما استاد عزیز
استاد بنده فضلی هستم که حدود4یا5ماه پیش خدمتتون اومدیم و یک لوح آوردیم و زحمت کشیدید برامون ترجمه کردید و همانطورهم که بعداز یک هفته تماس گرفتیم خدمتتون و به شما گفتیم که دقیقا فرمایشاتتون رو درمورد سربار درآوردند اقا محمود و دوستانشون . حالا از شما خواهش میکنم منت سرما گذاشته محمد رو ببخشید و بار اصلی رو برامون مشخص کنید باور کنید ایشون یک کشاورز ساده است و خیلی هم دلش پاک و حرفی هم که زده و گفته 4تومن بیشتر نمیدم منظور بدی نداشت که شما دیگه جوابمون رو نمیدید استاد پیام های خصوصی رو که اینجاد و سایتتون جواب نمیدید زنگ و پیامک روهم که جواب نمیدید اجبارا اینجا مزاحمتون شدم تا بار دیگر به ما کمک کنید. راستی همون چیزی که گفتید در اون عمق قبل از همه چیز بیرون میاد که بقول خودتون اکسیر هستش رو میخواستند بشکنن و مایع داخلش رو دربیارند که من از اینکارشون جلوگیری کردم و نذاشتم که این کار رو کنند. استاد اگر به کارشناسی محل هم رضایت ندارید اجازه بفرمایید با ارسال عکس چگونگی تخلیه بار اصلی رو از تونل بسته شده که قبلا هم عکساش رو براتون فرستادم برامون مشخص کنید . خیلی ازشما ممنونم

چهارشنبه 15 اردیبهشت1394 - 12:43am

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم توی یه منطقه کوهستانی که عکسش رو گذاشتم یه سنگ خوک هست که دوروبرش جوغن که توی عکس مشخص کردم و پشت صخره چندتا درخت انجیل که میوه نمیده و روبروی سنگ خوک یه جوغنی هست که دست توش میره و حدود نیم متری میشه و روی خوک علامتی هست شبیه کفش میخواستم راهنمایی کنین ایا دفینه وجود داره و احتمالا در کدوم سمت هست با تشکر از اساتید و سایت خوبتون.
http://s6.picofile.com/file/8185460526/01.jpg
http://s6.picofile.com/file/8185460850/02.jpg
http://s6.picofile.com/file/8185461150/03.jpg

چهارشنبه 16 اردیبهشت1394 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
فضلی نوشته است:
استاد بنده فضلی هستم که حدود4یا5ماه پیش خدمتتون اومدیم و یک لوح آوردیم و زحمت کشیدید برامون ترجمه کردید و همانطورهم که بعداز یک هفته تماس گرفتیم خدمتتون و به شما گفتیم که دقیقا فرمایشاتتون رو درمورد سربار درآوردند اقا محمود و دوستانشون . حالا از شما خواهش میکنم منت سرما گذاشته محمد رو ببخشید و بار اصلی رو برامون مشخص کنید باور کنید ایشون یک کشاورز ساده است و خیلی هم دلش پاک و حرفی هم که زده و گفته 4تومن بیشتر نمیدم منظور بدی نداشت که شما دیگه جوابمون رو نمیدید استاد پیام های خصوصی رو که اینجاد و سایتتون جواب نمیدید زنگ و پیامک روهم که جواب نمیدید اجبارا اینجا مزاحمتون شدم تا بار دیگر به ما کمک کنید. راستی همون چیزی که گفتید در اون عمق قبل از همه چیز بیرون میاد که بقول خودتون اکسیر هستش رو میخواستند بشکنن و مایع داخلش رو دربیارند که من از اینکارشون جلوگیری کردم و نذاشتم که این کار رو کنند. استاد اگر به کارشناسی محل هم رضایت ندارید اجازه بفرمایید با ارسال عکس چگونگی تخلیه بار اصلی رو از تونل بسته شده که قبلا هم عکساش رو براتون فرستادم برامون مشخص کنید . خیلی ازشما ممنونم

:-? :-? :-?

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 8:16am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
به عرض برسونم که ما ، جناب اقای محبی رو با افراد مخربی که سعی در متشنج کردن فضای انجمن داشتند اشتباه گرفتیم و کدورتی به وجود امد که بعد که ایشون رو بهتر شناختیم و با ایشون ارتباط برقرار کردیم متوجه شدیم ایشان انسان شریف و مطلعی هستند و نیت و قصدشون از حضور در این محفل هم خیر و کمک به همنوعان هست.
از این سید بزرگوار بابت مسائل پیش امده پوزش میطلبیم و انشالله که ایشان همیشه در سایه عنایات جد بزرگوارشون پایدار باشند و با قوت به کارشون ادامه بدهند
امیدوار هستیم که این انجمن از وجود و تجارب این دوست عزیز و دیگر دوستانی که خالصانه به دیگران کمک میکنند استفاده لازم را ببرد
با تشکر @};- @};-

پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 11:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهـــــــران
فضلی نوشته است:

با سلام.
دوست عزیز جناب فضلی از خاطرم رفته بود ولی بعد دیدن پیام و تماس هاتون بخاطر آوردم که چه موقع پیش نده اومدید.
دوست عزیز همون طور هم که چند ماه پیش خدمتتون عرض کردم بنده بخاطر عمل نکردن به تعهدات از سوی اون فامیلتون به هیچ وجه حاضر به همکاری نیستم و نمیتونم قبول کنم که به محل بیاییم... اما اگر همینجا یا در سایت های ما از اساتید ما و اینجا حاضر به همکاری با شما شدند اطلاع دهید تا کروکی بار اصلی با تمام تفاسیرش اعم از تله ها و سرریب های بسته محل به ایشون توضیح بدم تا بتونید کار نیمه تمام رو تمام کنید. نکته بعدی اینکه بنده ادعایی در خرید و فروش یا چیزهای دیگر ندارم و اینکه شما مانع از شکستن شدید کار خوبی کردید ولی بهتر است که پیش اون کسی که میتونه کاری کنه برید چونکه بنده وظیفه انسانی خودم رو درقبال شمایی که از کیلومتر ها زحمت کشیدید و پیش ما اومدید رو با ترجمه و خبر دادن از ریز نکات سربار و محل اون انجام دادم و الان هم امیدوارم براتون پرخیر و برکت باشه ولی از شما تقاضا دارم که لطف کنید پی در پی تماس نگیرید و پیام خصوصی ندید چونکه بنده یکبار پیام دادید متوجه شدم لازم به زحمت شما برای ارسال مکرر پیام ها نیست...
ارزوی توفیق روز افزون برایتان دارم.
بدرود

عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود
درپناه حق سرفراز و پایدار باشید

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 10:47pm
ICQ YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
استاد محبی لطفا به کارشناسی و نظرات خودتون ادامه بدین وتاپیک رو خالی نزارین
ما منتظر تحلیلهای شما ودیگر دوستان هستیم

شنبه 18 اردیبهشت1394 - 1:15am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 261 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 286 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure