نویسنده |
پیغام |
b6868
کاربر فعال
|
kamal857 نوشته است: b6868 نوشته است: سلام دوستان من دیشب رفتم کاوش یه جایی بوق زد بعد که خواستم از چهار طرف حجم بگیرم فقط از جنوب به شما لوپ رو نزدیک میکردم بوق میزد و از جهات دیگه سنس نمیکرد به نظر شما دلیلش چی بود .چند بار هم تکرار کردم اینجوری بود. بعد از روش رد میشدم دستگاه بوق یکسره میزد و به اصطلاح سوزنش گیر میکرد ،میبایست بالانس رو میزدم تا ساکت بشه. فقط اون چند متر این عکس العمل رو داشت(مکان هم تپه با ارتفاع کمی نزدیک 70 سانت وسط یک زمین کشاورزی بود که از قدیم کلا اون مساحت کشت نشده و زمین بایر بود و نزدیک چهل متر مساحت داشت) لطفا راهنمایی کنید احتمال عدم بالانس، تغییر خاک باشه، یا تغییر در پوشش گیاهی. و اینکه فقط از یه جهت گرفته، احتمال میدم اون نقطه، از یه محل صاف به یه جای شیب دار رفتی. شما باید حداقل یک متر رو زمین رو صاف کنید بعد دستگاه بزنید. که جای شبهه نمونه. سلام زمین که صاف بود .و اول بالانس میکردم و از چند متری به اون نقطه نزدیک میشدم.حالا خاک تا ده سانت که تغییری نداشت شاید پایین تر سنگ باشه .(با لوپ 60 و 90 هم تست کردم) به نظر شما احتمالا اتاقک یا فضای خالی نیست که چیزی کف زمین باشه
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 6:16pm |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
b6868 نوشته است: kamal857 نوشته است: b6868 نوشته است: سلام دوستان من دیشب رفتم کاوش یه جایی بوق زد بعد که خواستم از چهار طرف حجم بگیرم فقط از جنوب به شما لوپ رو نزدیک میکردم بوق میزد و از جهات دیگه سنس نمیکرد به نظر شما دلیلش چی بود .چند بار هم تکرار کردم اینجوری بود. بعد از روش رد میشدم دستگاه بوق یکسره میزد و به اصطلاح سوزنش گیر میکرد ،میبایست بالانس رو میزدم تا ساکت بشه. فقط اون چند متر این عکس العمل رو داشت(مکان هم تپه با ارتفاع کمی نزدیک 70 سانت وسط یک زمین کشاورزی بود که از قدیم کلا اون مساحت کشت نشده و زمین بایر بود و نزدیک چهل متر مساحت داشت) لطفا راهنمایی کنید احتمال عدم بالانس، تغییر خاک باشه، یا تغییر در پوشش گیاهی. و اینکه فقط از یه جهت گرفته، احتمال میدم اون نقطه، از یه محل صاف به یه جای شیب دار رفتی. شما باید حداقل یک متر رو زمین رو صاف کنید بعد دستگاه بزنید. که جای شبهه نمونه. سلام زمین که صاف بود .و اول بالانس میکردم و از چند متری به اون نقطه نزدیک میشدم.حالا خاک تا ده سانت که تغییری نداشت شاید پایین تر سنگ باشه .(با لوپ 60 و 90 هم تست کردم) به نظر شما احتمالا اتاقک یا فضای خالی نیست که چیزی کف زمین باشه این موضوع به شکل فلز و زاویه قرار گیری ان درون خاک ربط داره .به هر حال فلزی مستطیل شکل با عرض ناچیز باید ان زیر باشد یا اینکه فلز مورد نظر به صورت مورب نزدیک به زاویه قائم در خاک قرار گرفته باشد احتمالا فلزی مفتول شکل مثل سیخ افراد معتاد باید باشد
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 6:42pm |
|
|
helish
|
سلام دوستان.من کانکتور نظامی 3 پین استفاده کردم لوپمو که به سمت چپ حرکت میدم میتر سنسم 256 تا پر میشه این عددم کلا ثابته تغییر نداره با هر بار حرکت لوپ به سمت چپ این عدد میاد به نظرتون مشکل از کانکتوره یا چیز دیگه؟
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 8:50pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید عزیز مهندس جان من میخوام یه لوپ 1*1 بسازم سیم افشان 1*1 گرفتم حالا مهندس جان برای لوپ 1*1 دقیق چند دور لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مولتی متر ویکتور ندارم که اندازه بگیرم با تشکرررررر
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 8:57pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز مهندس جان من میخوام یه لوپ 1*1 بسازم سیم افشان 1*1 گرفتم حالا مهندس جان برای لوپ 1*1 دقیق چند دور لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مولتی متر ویکتور ندارم که اندازه بگیرم با تشکرررررر سلام دوست من ۹ دور سیم کافیه
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 9:10pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
saeed.jo نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز مهندس جان من میخوام یه لوپ 1*1 بسازم سیم افشان 1*1 گرفتم حالا مهندس جان برای لوپ 1*1 دقیق چند دور لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مولتی متر ویکتور ندارم که اندازه بگیرم با تشکرررررر دوست من بنده و خیلی از دوستان برای لوپ 1 مربعی ، از 11 دور سیم 1*1 افشان استفاده کردیم ، بسیارعالی هم جواب گرفتیم.شما از 11 دور استفاده کنید مقاومت لوپ+ 1.5 کابل max باهم حدودا 1.2 اهم میشه و ظرفیت چیزی حدود 450-550 میکرو هانری ! این مقاومت و ظرفیت برای لوپ های 1 متری و بزرتر مناسب تر هست و بهتر جواب داده.مخصوصا اگر بخوایم پهنای پالس رو بالاتر ببریم خودتون بدین منوال همل کنید انشاالله نتیجشو خواهید دید پاینده باشید
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 9:41pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
از دوستان عزیز تشکر میکنم بابت جواب های مفید و کاملشون
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 9:47pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
saeed.jo نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز مهندس جان من میخوام یه لوپ 1*1 بسازم سیم افشان 1*1 گرفتم حالا مهندس جان برای لوپ 1*1 دقیق چند دور لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مولتی متر ویکتور ندارم که اندازه بگیرم با تشکرررررر سلام دوست عزیز من همین الان در حال ساخت لوپ 90 هستم قبلا یکی داشتم با کابل سه رشته 1.5 درست کرده بودم که اهمش 7/. بود بردش برای یه سینی 40 سانتی 2 متر بود الان یکی با سیم 1*1 مرغوب درست کردم که همون سینی رو در 2.8 با تک بوق و 2.4 یا 2.5 ممتد گرفت شاید هم بیشتر سلف سنج ندارم مقومتشو تا 1 اهم رسوندم.16 دور شد
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 9:55pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
b6868 نوشته است: saeed.jo نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز مهندس جان من میخوام یه لوپ 1*1 بسازم سیم افشان 1*1 گرفتم حالا مهندس جان برای لوپ 1*1 دقیق چند دور لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مولتی متر ویکتور ندارم که اندازه بگیرم با تشکرررررر سلام دوست عزیز من همین الان در حال ساخت لوپ 90 هستم قبلا یکی داشتم با کابل سه رشته 1.5 درست کرده بودم که اهمش 7/. بود بردش برای یه سینی 40 سانتی 2 متر بود الان یکی با سیم 1*1 مرغوب درست کردم که همون سینی رو در 2.8 با تک بوق و 2.4 یا 2.5 ممتد گرفت شاید هم بیشتر سلف سنج ندارم مقومتشو تا 1 اهم رسوندم.16 دور شد سلام دوست عزیز میتونی یه عکس ازاین سیم مرغوبت بدی یا اسمش؟
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 9:59pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست گرامی برای لوپ 90 آیا میشه بگی از چه پلت فرمی استفاده میکنی ممنون میشم راهنمایی کنی.
|
پنج شنبه 17 اردیبهشت1394 - 10:43pm |
|
|
|