slash نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی.
من بصورت ناخودآگاه وارد این پیج شدم.
ولی بخاطر اینکه چند سال پیش رفیقی داشتم که دنبال زیرخاکی و ...بود و دقیقا هم ب همین خاطر دورش رو خط کشیدم،اطلاعات جالبی نسبت به این موضوع دارم،گفتم با شما در میون بذارمش تا شاید به دردتون بخوره.
اولین توصیه ای که میتونم بکنم اینه که،تا سمت چنین چیزایی نرید و باکسانی که دنبال اینچنین بازی ها هستن،مراوده نکنید.
موضوع اینه که قبل از هر عملی و یا جرمی و یا خطر و سختی ای در جستجو،حفاری،جابجایی و فروش،یه بحث به وجود میاد.چرا باید ما تنبلی و تفکر غلط و نادرست یکشبه پولدار شدن بخواد گولمون بزنه و ما رو به مسیر نادرست و غیر انسانی هدایت کنه؟!!
پس جایگاه میهن پرستی توی وجودمون کجاست؟
مسلما در وحله اول باید فکر کنیم که این آثار از کشور خارج میشه و یک اثر باستانی متعلق به تاریخ رو فقط و فقط بخاطر منافع شخصی و توهم یکشبه پولدار شدن،بسپریم به دست خارجی ها و فکر کنیم از این چند میلیارد انسانی که هر روز تلاش میکنن و زحمت میکشن تمردممونمیکشنراه انسانی پیشرفت کنن،زرنگتریم.
اینطور نیست.
تاحالا ک هرچی حفاری کردم چیزی پیدا نکردم
باشه چشم
اگه پیدا کردم حتما روی حرفات تفکر عمیق میکنم
میگم این جنسی ک زیر زمین دفن شده داره خاک میخوره میتونه به من و خانواده کمک کنه ک دستم جلو ناکس دراز نباشه
میتونه کمک بابای ک دیکس کمر داره داره میره گارگری اونم با این وجود ک کار نیست
میتونه کمک .....
اثن کمک هیچ کسی نمیخوام بکنم دست بابام بگیرم
برام ارزش داره دس خانواده خودم بگیرم کافی
گنج هم حلاله شماخمس بپرداز بقیه گناهاش گردن من وطن دوست
ارزو میکنم یکی ازبزرگان این مملک باشی
فقط بتونی جلوی بیکاری جوانان رو بگیری ک خودش عامل همه بدبختی هاس
اگه من کار درامد داری داشتم قلط بکنم فکر همچی کاری باشم بخوام جونم کف دستم بگیرم برم اواری کوه بشم اونم شب که شما وطن پرستا داری خواب خوش میبینی
هیچ منظوری ندارم فقط یه زره شرح حال گفتم بدونی این راهی ک شما بهش میگی یک شبه خیلی شبهای قبلش زحمت کشیده شده و ب در بسته خورده
ما که تاحالا ندیدیم اگرم پیداکنم حتما ب فکر نیاکان میفتم
دیدی جناب ب این راحتی هم ک گفتی نیست
این داستان مال قبل در اوردنه
بعد دراوردن که داستان داره طول ودراز
اینم اگه تو پست همکارای شما نخوریم ببخشید اشتباه نوشتم تو پست اطلاعاتی نخوریم
خیلی هم طالب بودی بشناسیم بیا ادرس بدمت ...