نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
این سیستم هم فکر نکنم جواب بده آخرش میشه همون فیلمی که گذاشتم
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 1:46pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: به به اینجا چقدر زود سکوت حاکم شد به اطلاع دوستان برسونم که این سیستم هم عملکرد درستی نشون نداد .چندجایی که میگفتن جنس داره حتی یک جا که سند داشت وجای که سکه طلا در اومده هم بردم متاسفانه جواب نداد.فقط امروزیک ایده مداری رو روش تست کردم تا حدودی حساسیتش بالا رفته توی خونه یک چیزایی رو میگیره اما نمیدونم چی مشخص نیست باید دوباره برم سراغ اهداف توی بیابون اقا بهرام خسته نباشي اميدوارم به نتيجه برسي, اما ببينيم ancient چه خبري مياره برامون
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 3:09pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان من هم ورژن دو رو ساختم با 4046. موبایل رو از 10 سانتی میزنه ولی متاسفانه دیروز بردم محل تست هیچی نزد .حالا نمیدونم از تنظیمات هست یا حساسیت کمه که نمیزنه.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 3:47pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: بهرام جان بلاخره حرف و حديث زياده همه چی دست خودت رو ميبوسه انشاالله درست بشه یعنی من تنهام ای بابا اگه قرار بود خودم روش کار کنم که دیگه مدارو نمیزاشتم پس همکاری چی میشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 9:48pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
afshin نوشته است: بهرام نوشته است: به به اینجا چقدر زود سکوت حاکم شد به اطلاع دوستان برسونم که این سیستم هم عملکرد درستی نشون نداد .چندجایی که میگفتن جنس داره حتی یک جا که سند داشت وجای که سکه طلا در اومده هم بردم متاسفانه جواب نداد.فقط امروزیک ایده مداری رو روش تست کردم تا حدودی حساسیتش بالا رفته توی خونه یک چیزایی رو میگیره اما نمیدونم چی مشخص نیست باید دوباره برم سراغ اهداف توی بیابون اقا بهرام خسته نباشي اميدوارم به نتيجه برسي, اما ببينيم ancient چه خبري مياره برامون ممنون امیدوارم توی خونه که حساسیت داشت. جهت میدادم ال ای دیها تا انتها بالا میرفت البته به کابل وتلویزیون هم نزدیک کردم واکنش نداشت حتی یک نشانگر واسه همین موندم چی میزده اما باید دید توی بیابون چطور میشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 9:54pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: بهرام جان من هم ورژن دو رو ساختم با 4046. موبایل رو از 10 سانتی میزنه ولی متاسفانه دیروز بردم محل تست هیچی نزد .حالا نمیدونم از تنظیمات هست یا حساسیت کمه که نمیزنه. خسته نباشی ممنون.در کل همه ورزنها یکی هستن .یعنی چطور سنس میکنه موبایل در حال تماس یا استندبای چون وقتی موبایل استندبای هست سیگنالی نمیده بیرون که گیرنده درست فعال بشه واون 10سانت هم نویز بدن خودتون هست که روی انتن تاثییر میزاره
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 9:57pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: پوریا نوشته است: بهرام جان من هم ورژن دو رو ساختم با 4046. موبایل رو از 10 سانتی میزنه ولی متاسفانه دیروز بردم محل تست هیچی نزد .حالا نمیدونم از تنظیمات هست یا حساسیت کمه که نمیزنه. خسته نباشی ممنون.در کل همه ورزنها یکی هستن .یعنی چطور سنس میکنه موبایل در حال تماس یا استندبای چون وقتی موبایل استندبای هست سیگنالی نمیده بیرون که گیرنده درست فعال بشه واون 10سانت هم نویز بدن خودتون هست که روی انتن تاثییر میزاره بهرام جان واقعیتش اینه که موبایل حتی وقتی که استند بای هست با bts های اطراف خود در ارتباط هست . و مرتبا کدهایی از btsهای اطراف دریافت میکند و به قویترین سطح سیگنال دریافتی پاسخ میدهد و به زبان ساده تر خودشو با اون مچ میکند و در فواصل معین ( زمانیکه گوشی در جای ثابتی قرار دارد ) کدهایی را با مدولاسیون PSK و FSK به BTS ارسال میکند . این کدها زمانی به دفعات بیشتر ارسال میشود که موقعیت گوشی چند متر جابجا شود. پس یا دستگاه به قسمت فرستنده ی گوشی حساس هست یا به قسمتهای فلزی گوشی . که میشه با تست موبایل خاموش و موبایل روشن تستش نمود . لازم به توضیح است که فعلا سیستم موبایل gsm در دو باند 900 و 1800 مگا هرتز در چندین کانال کار میکند . بهرام جان شما استاد مایی ولی چون احساس کردم در زمینه شبکه های موبایل اطلاعاتی تکمیلتر دارم این شد این موضوع رو بیان نمودم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 11:03pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
فقط وقتی تماس میگیرم ال ای دی ها با نزدیک شدن به ترتیب روشن میشه و صدای بیزر کم و زیاد میشه.در ضمن بعضی وقتها از ثبات خارج میشه.من از محسن عزیز هم خواهش میکنم این مدار رو رها نکنند و به کمک همدیگه لااقل یه نتیجه هرچند ضعیف هم بگیریم و با این وسیله بتونیم سنس داشته باشیم.من ولتاژ ها رو هم میگیرم امشب قرار میدم .
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 11:38pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
سلام دوستان به نظر شما این دستگاه به طلای استفاده شده در ابزار الکترونیکی مثل موبایل و بعضی بردها که باید با کیفیت باشه حساس نیست؟؟؟ چون بردهای اوراقی موبایل رو تا کیلویی 50 هزار تومان و کامپیوتر رو تا 30 هزار تومان میخرند که فکر کنم برای هرکیلو برد اوراقی گوشی در حد چند گرم طلا ازش بگیرن یه سرچ در اینترنت بکنید روش و توضیحاتش هست در هر یک تن از تلفنهای همراه فرسوده بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم طلا یافت میشود.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 11:44pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که این مدار رو ساختن با ریموت کنترل دستگاهای صوتی و تصویری هم یه تستی بکنن ببینن با فشار دادن دکمه ی ریموت کنترل مدار واکنشی از خودش نشون میده یا نه
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 11:48pm |
|
|
|