خدمت همه دوستان خوبم سلام علیکم
دوست عزیزم آقا محسن در مورد آپ کردن فایلها من هیچ حرفی ندارم اما همونطور که گفتم دارم روی بالا بردن کیفیت کار روی مدار کار می کنم و اگر مدتی به من فزصت بدید بهترین کارم رو براتون آپ کنم .
اجازه بدین کمی براون توضیح بدم .
من اول کار همون طور که دوست خوبمون راهنمایی کرد برای این کار از کیتهای حاضر استفاده کردم اما اونها هم ایرادهای خاص خودسونو داشتن مثلا کیت آمپلی که ولتاژ 12 ولت داشته باشه و قدرت و کیفیت بالا به نظر من کم پیدا میشه و اونا که قدرت خوبی دارن ولتاژ کاریشون بالاست در مورد مدار پری هم این مدار مخصوص میکروفون ساخته شده و یک قسمت اضافی داره . در ضمن بعد از آزمایشهای اولیه متوجه شدم که ولوم تریبل تاثیری روی خروجی نمی زاره و مجبور شدم اصلاحاتی روش انجام بدم و ایرادهای جزعی دیگه ای هم داشت مثل کم بودن قطعات و غلط بودن مقدار 5 مقاومت و یک خازن در مدار پری البته طبق نقشه خودشون و کم بودن یک عدد ولوم تو بسته قطعات آمپلی . نمیدونم شاید برای من ابن طور شده بود یا این که این مسئله تو کیتهای حاضر یک چیز عادی حساب میشه من اون کیت هارو از کیت فروشی کلاهبردار پاساژ توکل تهیه کرده بودم .
در نهایت کیت آمپلی جواب خوبی نداد و برای تست خروجی آمپلی از یک بلند کو استفاده کردم نویز اون زیاد بود یک مدار ترانزیستوری ساختم با خروجی 100 وات که اون هم مصرف باطزیش خیلی بالا بود در نهایت با آی سی TDA7388 مدار دیگه ای ساختم که جواب خوبی داد ولی همون هم مشکلات جزعی داره که باید حل بشه
مشکل بعدی خود ولومهاست که ایجاد نویز می کنه مخصوصا موقع کم و زیاد کردنشون که حالا روی این مسائل دارم کار می کنم اکر این ایرادها مهم نیست کل کارو براتون آپ کنم اگر نه مدت کمی صبر کنید اگر عمری باقی بود سعی میکنم بهترین نتیجه رو آپ کنم
و من ا.. التوفیق
یا حق