تهم نوشته است:
جناب مجتبی
متاسفانه من از صحبتهای شما واقا حمید به این نتیجه میرسم که اگه کسی دستگاه شما رو نخریده باشه امکان استفاده ازامکانات سایت ویا سوال پرسیدن راجع به ردیابی رو نداره. خریدن ردیاب ویا هردستگاه دیگه ای سلیقه ایه وهرکسی میتونه هرچی دلش خواست بخره وراجع بهش سوال بپرسه.ولی من از صحبتهای شما اینطورمتوجه شدم که هرکس سوالی میپرسه باید حتما دستگاه شما توی دستش باشه.
برای اینکه کارشما راحت بشه شما لطف کن توی انجمنتون فقط اکانت دوستانی رو که ردیاب رو خریدن فعال نگه دارید.
خسته نباشید زحمت کشیدین دوست من شما یه نگاه به تعداد کاربران ما بندازین 852 نفر ثبت نام کردند و همه هم دارند از امکانات سایت استفاده میکنند و فکر کنم 60 نفری دستگاه خریدند پس این بقیه باید برن
یه چیزی بگین که با عقل جور دربیاد . بهرحال انجمن هم قانونهایی داره قرار نیست بنده بیام مدیریت اصلی این سایت رو برعهده بگیرم و اخرش پدر منو دربیارن یکی دیگه بیاد بازار باز کنه خدایی شما بودین همچین کاری میکردین . باز هم تو انجمن ما یه قسمتی گذاشتیم که کسانیکه دستگاه دسته دوم دارن و احتیاج ندارند بیان بفروشن شاید یکی باقیمت کم هم دستگاه میخواد بخره . و کلی مطالب اموزشی هست تو انجمن که بصورت رایگانه شما یه سر برین انجمن های دیگه رو نگاه کنین باید بابتش پول بودین تا مطالب رو مطالعه کنین .
درمورد اینکه اینکه گفتم اقای اتابک دستگاه رو باید بخره منظورم بخدا این نبود که حتما بزور باید بخره چون ایشون با ردیابهای دیگه کار کرده که همشون یون میگرفتند (45 ) درجه . و بنده میخواستم به ایشون نصف قیمت هم حساب کنم به عنوان استاد
وقتی هم به نصف قیمت هست پس فقط عذر میخوام حمالیش برای منه و خطرات امنیتی که بعدا واسه شخص بنده داره آش نخورده دهن سوخته
اگر قراره این کاربران به نتیجه برسند باید همه یک دست باشند در مورد دستگاه خاص نه اینکه مثلا اقای اتابک بیاد بگه اقا دستگاه من امروز رفتم بیرون مثلا خطا زد چون خورشید وسط اسمون بود . این موضوع چه ربطی با دستگاه ما داره مگه این اقای اریا تست نکردند که اقا من وسط ظهر اونم تو خوزستان تست کرد تو بارندگی هم تست کرد میگفت اصلا خطا نداره وقتی میگه این نقطه یعنی همینجا . خوبه خود اقای اتابک هم اعلام کرد و گفته های اقای اریا هم ثبت هست برین بگردین پیدا میکنین . پس نتیجه میگیریم اگر میخواین موفق بشین باید یک دست باشند کاربران .