Asort1 عزیز ممنون از شما خسته نباشین.
اگر از بنده میپرسید باید عرض کنم سیستم آلتراسونیک و لیزر و جی پی اس و کد 14 رقمی دستگاه او کی ام هیچ ربطی به هم ندارن! وانگهی تا زمانیکه خود شما نتونین با دستگاه کار کنین چیزی مشخص نمیشه. دستگاهی هم که فقط یک نفر میتونه باهاش کار کنه فقط بدرد کلاهبرداری میخوره نه کار واقعی. اصلا واقعا مسخرست بفرض دستگاه هم کپی شد ؛ شما نباید بدونی چطور باید باهاش کار کرد؟
اصولا توی این کار فقط باید به دیده ها اعتماد کرد نه شنیده ها! وگرنه تا دلتون بخواد این جور تعریفات و شایعات در مورد دستگاهها وجود داره و ما گوشمون از این چیزها پره و بالای 90 درصدش هم صحیح نیست یا حداقل با واقعیت فاصله زیادی داره.
در مورد سیستم التراسونیک باید عرض کنم هیچ نفوذی در خاک نداره مگر در حد چند سانتی متر و این تکنولوژی کاملا شناخته شده هست و در هوا و آب به وفور استفاده میشه اما مطابق همون دستگاهها هیچ سیستم آلتراسونیکی پیدا نمیکنین که در عمق خاک جواب بده. علتش هم قوانین فیزیک هست.
سیستم لیزر هم هیچ نفوذی در خاک نداره مگر در حد سانتی متر و برای سنجش مسائل سطحی خاک میتونه استفاده بشه. لیزر در عمق خاک بهیچ وجه قابل استفاده نیست.
جی پی اس هم که یک موقعیت یاب ماهواره ای هست اما صرفا یک گیرندست و همیشه موقعیت همون مکانی رو میتونه مشخص کنه که خود گیرنده در اون مکان قرار داره! شما هیچوقت با جی پی اس نمیتونی موقعیت مکانی چیزی در جای دیگه رو مشخص کنی!!! این هم که کاملا واضحه.
سیستمهای او کی ام هم که اسم بردین هیچ ربطی به مسائل فوق الذکر ندارن. لذا این آش شله قلم کاری که میبینید بنظر من فقط بقول خودتون بدرد تیغ زدن دیگران میخوره.