نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بنظر من دلیلی نداره جهت استفاده شخصی مطلب خاصی روی جعبه دستگاه نوشته بشه که بعدا برای خودتون ایجاد دردسر کنه! در واقع این کارایی دستگاهه که برای مصرف کننده مهمه. شکل ظاهری فقط باید در حدی باشه که ضمن رعایت نکات فنی ؛ خودتون رغبت کنین باهاش کار کنین! برای محافظت و امنیت بیشتر توصیه میکنم حتما در منزل و قبل از بیرون رفتن یک رمز عبور مناسب روی دستگاه بذارین. در این صورت اگر موردی هم پیش بیاد مثل چیزی که دوستمون در صفحات قبلی از تجربشون گفتن ؛ مشکل کسی بتونه متوجه بشه اصلا دستگاه چی هست. لذا بهتره که در صورت امکان اسکلت و لوپ رو هم جدا از دستگاه بذارین تا امکان بروز مشکل کمتر بشه. در نهایت هم اگر به هر دلیل دستگاه رو از دست دادین چیز خیلی مهمی نیست! میتونین تشریف بیارین و سر فرصت یکی دیگه بسازین و حتی با کیفیت بهتر هم بسازین! قیمت ساخت کلش هم که چیز زیادی نیست و مطمئنا در دفعات بعدی هزینه ساخت میتونه کمتر از بار اول در بیاد.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 6:15pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
سلام به استاد حمید ودوستان من خازن عدسی 5 پیکورو رو نوع مرغوب نظامی گذاشتم وبا تست داخل خونه دیدم که ثباتش حتی توی خونه بهتر شده حالا بیرون هم تست میکنم ولی توی خونه وقتی بالانسش کنی دیگه بوق الکی نمیزنه
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 6:19pm |
|
|
mehrdad23276
کاربر فعال
|
سلام خوب منم دقیقا نظرم همینکه رو جعبه اسمی یا چیزی نباشه خدای نکرد کسی گیر افتاد سری اسم سازندش یا چیزی خیلی زود برملا بشه.از اون جهت من میدونم که استاد حمید چقدر وقت وزحمت روش کشیدن تا این دستگاه یه این مرحله برسه واقعا باید دست استاد رو بوسید،هرچند من خودم این دستگاه رو ندارم.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 6:21pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید از چه فیوز بیتی برای lock کردن میکرو استفاده کنیم که اگه دست کفتارها افتاد اطلاعات داخل میکرو قابل کپی براشون نباشه؟؟؟
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 6:28pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
صدای مدار من یک دفعه قطع شده هر کاری هم میکنم صداش در نمیاد ولی همچیش کار میکنه البته volume رو تا آخر زیاد کرده بودم که این اتفاق افتاد...
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 6:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamid80 نوشته است: سلام مهندس حمید از چه فیوز بیتی برای lock کردن میکرو استفاده کنیم که اگه دست کفتارها افتاد اطلاعات داخل میکرو قابل کپی براشون نباشه؟؟؟ جهت جلوگیری از کپی شدن میکرو میتونین از فیوز بیت قفل به این صورت استفاده کنین: Lock Fuse: FCفراموش نکنین در این صورت باید در برنامه اکستریم برنر تیک کنار Write رو هم برای این فیوز بیت علامت بزنین که پروگرام بشه. قفل کردن میکرو با این روش فقط برای جلوگیری از کپی برداری هست وگرنه مشکلی برای پروگرام کردن در دفعات بعدی ایجاد نمیکنه و میکرو کماکان مثل گذشته قابل پروگرام خواهد بود.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 7:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamid80 نوشته است: صدای مدار من یک دفعه قطع شده هر کاری هم میکنم صداش در نمیاد ولی همچیش کار میکنه البته volume رو تا آخر زیاد کرده بودم که این اتفاق افتاد... ترانزیستور 337 و مقاومت 47 اهم کنار بلندگو رو چک کنین. احتمالا یکی از اینها سوخته.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 7:32pm |
|
|
دامون
|
سلام خدمت اساتید محترم سایت.یک سوال داشتم که نمیدونستم کجا مطرح کنم ،به ناچار اینجا مطرحش میکنم،ما یک سری قبر داریم که به حالت یک اتاق 2*2طاقی شکل هستش و داخل اتاق با خاک پر شده که معمولا یک فضای خالی حدودا 30سانتی بالای اتاق خالی هستش،به نظر شما اساتید چه دستگاهی میتونه این فضای خالی را که با گاز فلز داخل قبر پر شده و عمقش گاهی تا 5متر هم میرسه با کمترین خطا سنس کنه،منظورم دستگاههایی که تو سایت معرفی شدن،ممنون.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 7:44pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
مدار من وقتی روشن میکنم تصویر السیدی مربع میاد ولی با چند بار خاموش روشن کردن درست میشه و کار میکنه چند بارم باز کردم میکرورو در اوردم دوباره زدم جاش درست شد این مشکل از چی میتونه باشه
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 9:34pm |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
Hamed t نوشته است: مدار من وقتی روشن میکنم تصویر السیدی مربع میاد ولی با چند بار خاموش روشن کردن درست میشه و کار میکنه چند بارم باز کردم میکرورو در اوردم دوباره زدم جاش درست شد این مشکل از چی میتونه باشه احتمالا مشکل گشاد شدن سوکت نظامی باشه... ممکنم هست ایراد از دقیق قرار نگرفتن پایه ها باشه.
|
یکشنبه 3 خرداد1394 - 10:09pm |
|
|
|