نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
دوست گرامی توی عکس که لوپت 34 دوره نه 17 دور
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 12:14pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
reza.1286 نوشته است: orginal نوشته است: سلام به دوستان کسی هستش بدونه چگونه قطعات را می شود از فروشگاه پایا خرید ؟ چون انگار فروش اینترنتی نداره زنگ بزنید تلفنی سفارش میگیرن سپاس
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 12:30pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من یک پروگرامرstk500تهیه کردم آیسی قبلیهارو بااین پروگرامرمجدداپروگرام کردم اماتعداددفعات درست درنمیاد!
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 1:05pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
شکيب جانبا D9 پروگرم کن خدافظ
خدايا مددی کن
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 2:18pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: سلام دوستان من یک پروگرامرstk500تهیه کردم آیسی قبلیهارو بااین پروگرامرمجدداپروگرام کردم اماتعداددفعات درست درنمیاد! فک کنم با این پروگرامر اگه بخوای ریست دفعات کنی باید اول اریزش کنی بعد از تنظیم فیوزبیت رایت کنی...
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 2:47pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: حمید جان فلزیاب آنالوگ دست ساز برا کسی خوبه که از ساختن فلزیاب سر در بیاره , درسته خوب کار میکنه اما خرابی هم زیاد داره , چون قطعات درست و حسابی تو بازار نیست . برا همین دچار مشکل میشه کاوشگر ... متوجه هستی که چی میگم حمید جان .. خیلی دلم میخاد فلزیاب شما را داشته باشم اما میترسم مثل فلزیاب آنالوگ عمل کنه و حی نیاز به تعمیر داشته باشه . سوالی که داشتم اینه آیا این سیستم شما یه بار درست , درست بشه آیا نیاز به و بازسازی داره یا نه ?... سلام جعفر جان اگه منظور شما تی ال هستش که خیلی سگ جون هستش زود خراب نمیشه که؟ در صورتی که از کوه به پایین پرت نکرده باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 2:57pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان توجه داشته باشند من دستگاه رو تو شمال کشور و هم شمال غرب کشور منظور اذربایجان تست گرفتم حالا نتیجه رو بگم تو خاک شمال وقتی لوپ رو تو 10 سانتی زمین تنظیم میکنیم موقع حرکت اگه لوپ کمی نزدیک زمین بشه دستگاه صداش در میاد باید فاصله بدیم ولی تو اذربایجان برعکس تو اذربایجان مثلا وقتی لوپ رو تو 10 سانتی زمین تنظیم کنیم اگه لوپ رو به طرف زمین نزدیک کنیم یعنی هر چه به سمت زمین بره به جای بوق زدن میتر سمت منفی میره! البته تو بعضی جا هم هم امکان داره برعکس بشه در کل به نوع خاک بستگی داره پس اگه برعکس شد نگید دستگاه مشکل داره ! در ضمن در مورد حفره هم زیاد بهش اعتماد نکنید . واینکه دوست عزیز چند تیکه اهن رو حدود 2.5 متری 5 سال پیش چال کرده بود با لوپ معمولی 60 سانتی راحت گرفت حتی لوپ 40 سانت از زمین فاصله داشت
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 3:10pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
majid_famali نوشته است: shakib نوشته است: سلام دوستان من یک پروگرامرstk500تهیه کردم آیسی قبلیهارو بااین پروگرامرمجدداپروگرام کردم اماتعداددفعات درست درنمیاد! فک کنم با این پروگرامر اگه بخوای ریست دفعات کنی باید اول اریزش کنی بعد از تنظیم فیوزبیت رایت کنی...ممنونم مجید وغضنفر مشکل حل شد.
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 3:26pm |
|
|
محمد کیا
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: محمد کیا نوشته است: دوستان سلام بنده دو بار مدار رو منتاژ. کردم که دفعه اول چند قطعه مشکل داشت که با تعویض قطعه ها بالا نیومد و تنها ال سی دی روشن می شود حال دوباره منتاژ کردم ولتاژ ها دقیق هستند باز ال سی دی روشن میشه اما بدونه هیچ علامت یا مربعی در ضمن برای مدار قبلی دو تا ای سی پروگرام کردم و حالا نمی دانم ای سی ها سوختند یا مشکل دیگری دارم لطفا رهنمای بفرمائید میکرو رو مجددا با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین. اگر باز هم مشکلی وجود داشت باید اتصالات ال سی دی رو بررسی کنین. در ضمن اگر نور ال سی دی روشن میشه یعنی میکرو درست کار میکنه. ولی برای تنظیم کنتراست نیاز به تنظیم اولیه هست که باید تنظیمات ریست بشه تا دستگاه از ابتدا بالا بیاد و بتونین کنتراست نوشته ها رو تنظیم کنین. فایل توضیحات رو در این زمینه دوباره مطالعه کنین. مهندس جان ممنونم از لطفتا اتصالات ال سی دی رو بررسی کردم و دوباره پروگرام کردم باز همین مشکل رو دارم آیا ممکن است خود ال سی دی مشکل داشته باشد؟
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 3:43pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
asadof نوشته است: jafar نوشته است: حمید جان فلزیاب آنالوگ دست ساز برا کسی خوبه که از ساختن فلزیاب سر در بیاره , درسته خوب کار میکنه اما خرابی هم زیاد داره , چون قطعات درست و حسابی تو بازار نیست . برا همین دچار مشکل میشه کاوشگر ... متوجه هستی که چی میگم حمید جان .. خیلی دلم میخاد فلزیاب شما را داشته باشم اما میترسم مثل فلزیاب آنالوگ عمل کنه و حی نیاز به تعمیر داشته باشه . سوالی که داشتم اینه آیا این سیستم شما یه بار درست , درست بشه آیا نیاز به و بازسازی داره یا نه ?... سلام جعفر جان اگه منظور شما تی ال هستش که خیلی سگ جون هستش زود خراب نمیشه که؟ در صورتی که از کوه به پایین پرت نکرده باشید سلام اسد جان حالت چطوره برادر , آره منظورم تی ال هست . تی ال من به سفال و سنگ واکنش نداره بالانسش هم بهم نمیریزه از رو سنگ یک تیکه دو متری هم تست کردم هدف رو میگیره . اما بعد چند مدت استفاده نیاز به تنظیم پیدا کرد البته مقصر خودم بودم که بردم تو تونل تنگ برا پیدا کردن هدف , من از تی ال راضی هستم اما خیلی از بچهها بهم گفتن این سیستم آقا حمید را درست کنم منم دودل بودم که با توضیحآتی که آقا حمید داد قانع شدم و سر فرست میدم بچهها برام درستش کنن.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 5 خرداد1394 - 3:48pm |
|
|
|