تهم نوشته است:
ayaz mb نوشته است:
با سلام خدمت دوستان محترم
در مورد تعویض ماسفت برای اون دسته از دوستانی که امکان تهیه قطعات مرغوب هست لطف کنن قطعه جایگزینی برای 840 که توسط خود بنده تست و آزمایش شده رو روی مدارشون آزمایش بکنند و نتیجه رو برای دوستان اعلام بفرمایند .
قطعه پیشنهادی
igbt :bup 403
قیمت قطعه توی اکثر فروشگاهها ی اینترنتی کشور به صورت تک فروشی 3500 تومان به تاریخ 1394/2/4
و قطعه پیشنهادی دوم
igbt:h25b1202
البته قطعه دوم بدون گزینه حذف آهن خواهد بود اما تاثیر بسازیی در برد خواهد داشت
قیمت قطعه 6500 تومان
با سلام
ایاز جان ممنون بابت تست ومعرفی قطعه جدید
سوال من اینه که شما زحمت این دو قطعه رو کشیدید لطفانتایجتون رو اعم ازتغییر برد تفکیک اهن وهمینطور دمای ماسفت و مصرف باتری ومهمتر از اون ثبات رو توی هر دو ماسفت یه مقایسه کنید وجوابش رو اینجا قرار بدین.
با تشکر
ایاز جان ممنون بابت تست ومعرفی قطعه جدید
سوال من اینه که شما زحمت این دو قطعه رو کشیدید لطفانتایجتون رو اعم ازتغییر برد تفکیک اهن وهمینطور دمای ماسفت و مصرف باتری ومهمتر از اون ثبات رو توی هر دو ماسفت یه مقایسه کنید وجوابش رو اینجا قرار بدین.
با سلام تهم عزیز
دوست من در مورد افزایش برد باید بگم که برای بنده حدود 2 الی 3 سانتی افزایش داشت اما نکنه مهم برای این بود که مدار بنده گزینه حذف آهنش با irf 840 از عدد 12 شروع به واکنش میکرد ولی با bup 403از عدد 8 شروع به حذف کرد که برای بنده بهتر بود و اعداد دیباگ هم همانند 840 هست . بنظر بنده اون 2 ال 3 سانتی که افزایش داشت ( برای سکه 500 تومانی با لوپ 50) به خاطر اختلاف ولتاژ 100 عددی با ماسفت 840 هست .
اما در مورد گرم شدن ا بهتر بگم داغ کردن بنده تا پهنای پالس 240 بالا رفتم و حدود ده ،دوازده دقیقه ای مدار روشن بود تا جایی گرم شد که میشد براحتی احساس کرد و تا اون پهنای پالس نیاز به هیتسینگ نداره اما طبیعی هست با پالسهای بالاتر به تناسب بیشتر گرم خواهد شد و به نظر من پهنای پالس بیشتر کارایی خوبی نخواهد داشت مگر بخوایین فقط با لو پ 1*1 یا بزرگتر کاوش بکنید .
در آخر برای میزان مصرف باطری باید عرض کنم که شما با هر ترانزیستور یا ماسفت یا igbtبا هر ولتاژِ کار بکننین تقریباً با اختلاف چند دهم ولتی روبرو خواهید بو د اما اگر بخوایین پهنای پالس رو بالا ببرین به تناسب هر درجه عدد پالس بالا تر میزان مصرف باطریتون هم افزایش پیدا میکنه