انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:16am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 959 , 960 , 961 , 962 , 963 , 964 , 965 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز !
دوستان محترم همونطور که ملاحظه میفرمائید مهندس حمید هم هوش سرشار دارند و هم فن بیانشون بسیار بالاست ... علمشون هم که به همه ثابت شده هست و همه زیر دین ایشون هستیم ...
پس اگر عزیزی نیت سوء داشته باشن خود مهندس بحمداله از پسش برمیاد و نیازی به اسپم زدن های ما هم ندارن ...
اگر بفرض محال جناب لاچینی نیتشون به بیراهه کشیدن تاپیک بود تا حدودی با اسپم هائی که عزیزان زدن موفق به این امر شد ...جسارتا اگه اشکالی نداره این مسائل رو به خود مهندس واگذار کنیم و اگر نیازی به حمایت اینچنینی بود مهندس خودشون اعلام میکنن و اونوقت همگی در رکابشون خواهیم بود ...
باز هم از دوستان گلم که مطمئنا نیتشون خیر بوده پوزش میطلبم و این خصلت پسندیده ی حمایت از حق و عدالت که در ایشان هست رو تحسین میکنم...
در پناه حق.

دوشنبه 10 خرداد1394 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب خدمت استاد حميد عزيز و بچه هاي گله انجمن
استاد من امشب سراسر كاووش بودم و حالا اومدم كه متاسفانه چيزي نصيبمون نشد .قسمت نبود
اما يه چيزه جالب اينكه با لوپه 1در1 شروع به كاووش كردم كه چنتا جارو سنس داشتم كه با همون لوپ حذف شد اما برا محكم كاري نشون كردمشون تا با لوپه كوچيك هم يه تستي بزنم فقط يه جا رو سنس بدون حذف داشتم كه بعد از اتمام كاووش با لوپ 1 متري لوپه كوچيك رو زدم و جاهايي رو كه نشون كردم رو دوباره روشون سيستم زدم كه همه موارد حذف شد به جز اون يكي كه با لوپ 1 حذف نشده بود كه بعد از سنس عدد حذف رو از 17 به 19 و سپس 20 و 21 تغيير دادم كه روي 21 اون مورد هم حذف شد اما براي كنجكاوي اونجا رو حفاري كردم كه در عمق 40 سانتي به سره شيشه مربا رسيديم(به قطره 6 سانت) كه جالب اين بود كه علاوه بر اينكه روي درجه اهن حذف نميشد عدد تفكيكشهم عدد 33 بود كه برا طلا داشتم و بعد از خارج كردن از خاك روي عدد 17 هم كاملا حذف شد حالا نميدونم به خاطره جنسش بود يا خيلي نازك بود يا ............ :-? كه تو خاك عدد حذفش با بيرون فرق داشت
البته اينو بگم كه موارد قبلي با همون 17 حذف شدن
ممنون ميشم دوستان واستاد عزيز يه نظري بدن @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 10 خرداد1394 - 1:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

درمورد دیود دیگه بهتره حرفی نباشه چون معما که حل گشت اسان شود :D بحث اینکه بجاش چی بزاریمو بعد میگم چون الان حالتت رفلکسی هست و میخوای بگی این که دیگه معلوم بود :x در مورد این که چرا 12 گزاشتی بحث قدرت نیس بحث اشباع شدنه هر ولتازی پاایین تر بزاری مدار صد در صد تو اشباع میره که باید میگفتیش نگی که اینم معلوم بود کسی که جواب میده همه چیو میگه @};- ربطی هم به قدرت نداره .دستو بال بسته شدنم یعنی همین که همه چی به هم وابسته شده چرا چون شما تغذیه دوبل رو حذف کردی.البته جای تقدیر داره :-BD اگه من قطعه ای رو عنوان کنم شما یا بحث هزینه رو پیش میکشی یا بحث ابعادرو که خوب منم قبول دارم تا حدی.اینو گفتم بازم میگم مدارت خیلی خوبه اما بیشتر بار رو کد نویسیه که دمتم گرم .اما نویز.شما بیشتر از اینکه با نویز بجنگی سعی کردی ازش فرار کنی با کم کردن و از سرو ته زدن مدار انالوگ :-? من میگم اگه مدارت تقویت بیشتری بشه بااین سطح برنامه نویسی و این تجربه موفق میشی و بهترین مدارو میدی من مطمینم خودتم داری کارایی میکنی کلک :-J در مورد مدار بهتر از شما فقط میتونم به مدار خودم اشاره کنم که در حال کار رو اون هستم و به زودی البته اگرجواب داد ^:)^منظورم از جواب داد یعنی اگه بیشتر از شما زد. :D

دوشنبه 10 خرداد1394 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت استاد حميد عزيز و بچه هاي گله انجمن
استاد من امشب سراسر كاووش بودم و حالا اومدم كه متاسفانه چيزي نصيبمون نشد .قسمت نبود
اما يه چيزه جالب اينكه با لوپه 1در1 شروع به كاووش كردم كه چنتا جارو سنس داشتم كه با همون لوپ حذف شد اما برا محكم كاري نشون كردمشون تا با لوپه كوچيك هم يه تستي بزنم فقط يه جا رو سنس بدون حذف داشتم كه بعد از اتمام كاووش با لوپ 1 متري لوپه كوچيك رو زدم و جاهايي رو كه نشون كردم رو دوباره روشون سيستم زدم كه همه موارد حذف شد به جز اون يكي كه با لوپ 1 حذف نشده بود كه بعد از سنس عدد حذف رو از 17 به 19 و سپس 20 و 21 تغيير دادم كه روي 21 اون مورد هم حذف شد اما براي كنجكاوي اونجا رو حفاري كردم كه در عمق 40 سانتي به سره شيشه مربا رسيديم(به قطره 6 سانت) كه جالب اين بود كه علاوه بر اينكه روي درجه اهن حذف نميشد عدد تفكيكشهم عدد 33 بود كه برا طلا داشتم و بعد از خارج كردن از خاك روي عدد 17 هم كاملا حذف شد حالا نميدونم به خاطره جنسش بود يا خيلي نازك بود يا ............ :-? كه تو خاك عدد حذفش با بيرون فرق داشت
البته اينو بگم كه موارد قبلي با همون 17 حذف شدن
ممنون ميشم دوستان واستاد عزيز يه نظري بدن @};- @};- @};-

متاسفانه فلزات زنگ زده در زیر خاک مخصوصا فلزات مسطح هر نوع فرکانسی رو ضربه فنی میکنن ...این خطا خیلی گردن کلفته و تجربه ی بالائی میخواد که از پسش بر بیای #:-s ... بهترین راه هم تمرین در مناطق تفریحی مثل پارک ها و جنگلها هست که امکان وجود این نوع خطا زیاد هست ... خوشبختانه این خطا تقریبا برای اکثر سایزها به یک صورت و شبیه بهم هست و با کمی تمرین قابل تشخیص هست ... دوستانی هم که ردیاب در اختیار دارن که راحتتر میتونن از شر این بلایای طبیعی در امان باشن ... :D

دوشنبه 10 خرداد1394 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsen_lachini نوشته است:
حمید نوشته است:
mohsen_lachini نوشته است:

درمورد دیود دیگه بهتره حرفی نباشه چون معما که حل گشت اسان شود :D بحث اینکه بجاش چی بزاریمو بعد میگم چون الان حالتت رفلکسی هست و میخوای بگی این که دیگه معلوم بود :x در مورد این که چرا 12 گزاشتی بحث قدرت نیس بحث اشباع شدنه هر ولتازی پاایین تر بزاری مدار صد در صد تو اشباع میره که باید میگفتیش نگی که اینم معلوم بود کسی که جواب میده همه چیو میگه @};- ربطی هم به قدرت نداره .دستو بال بسته شدنم یعنی همین که همه چی به هم وابسته شده چرا چون شما تغذیه دوبل رو حذف کردی.البته جای تقدیر داره :-BD اگه من قطعه ای رو عنوان کنم شما یا بحث هزینه رو پیش میکشی یا بحث ابعادرو که خوب منم قبول دارم تا حدی.اینو گفتم بازم میگم مدارت خیلی خوبه اما بیشتر بار رو کد نویسیه که دمتم گرم .اما نویز.شما بیشتر از اینکه با نویز بجنگی سعی کردی ازش فرار کنی با کم کردن و از سرو ته زدن مدار انالوگ :-? من میگم اگه مدارت تقویت بیشتری بشه بااین سطح برنامه نویسی و این تجربه موفق میشی و بهترین مدارو میدی من مطمینم خودتم داری کارایی میکنی کلک :-J در مورد مدار بهتر از شما فقط میتونم به مدار خودم اشاره کنم که در حال کار رو اون هستم و به زودی البته اگرجواب داد ^:)^منظورم از جواب داد یعنی اگه بیشتر از شما زد. :D

دوست عزیز به جمع فلزجو خوش اومدی
من تجربه شما رو در ایران تی کی دیدم ومیدونم که از توان بالایی برخردارید.
ولی اینجا ملاک برای ما عمق بالا نیست
اولین ملاک منش و از خودگذشتگی اقا حمیده که بدون هیچ چشمداشتی این مدار دراختیار عموم گذاشتن
مطمءن باش اگه شما مداری طراحی کنی که نصف مدار فلزجو بزنه عمرا اونو مجانی در اختیار دوستان قرار بدی چه برسه به اینکه عمق بالاتری بتونی بزنی!
پس هدف شما از اینجا بودن یا کمک به خودته یا به افراد این انجمن
اگه واقعا واسه کمک اومدی پس بسم الا بگو وارد گود بشو
راه حل بهتر پیشنهاد بده تست کن نتیجه رو بگو
اینجا نفراتی هستن که هیچی از الکترونیک سر در نمیارن
ولی چون اپراتور خوبی هستن اومدن و تجربیاتشون رو در اختیار دیگران گذاشتن
اگر هم به فکر خودتی میتونی این چیزا رو توی خصوصی از اقا حمید بپرسی ونه خودت ونه دیگران رو مجبور به واکنش نکنی.

دوشنبه 10 خرداد1394 - 1:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

:ymhug:

دوشنبه 10 خرداد1394 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به دوستان خوبم.من خودم تحليل هاي زيادي رو اين مدار انجام دادم.تحليل هاي شما رو از پاسخ گذراي مداراات اا ل خوندم.شما اقاي للچي ا ونجا پيشنهاد كرده بودي هر چه قدر ممكنه ضريب خودللقايي كويل رو بالا ببريم.من هم اين كار رو كردم .اما نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه به دليل ط ولاني شدن دشارژ م كويل ما كاهش محسوس برد رو داريم .هر چند بعضي فلزات با قدرت بيشتر سنس ميشن . ولي اين عمومي نيست و تقريبا تمام فلزات باارزش كاهش برد داريم.اما شايد ما با چند تغيير ببتوانيم قدرت اين فلزياب رو بيشتر كنيم.اما عملا ت وي كاوش واقعي نميتوانيم از ان استفاده كنيم.چرا كه منجر به بي ثباتي خواهد شد.و ما مجبور به كاهش حساسيت هستيم.اما من به اقاي للچي پيشنهاد ميكنم

براي پيشرفت پروژه روي لوپ كار كنيد.و تحليل هاي رو از ر وش سيم پيچي.مقدار هانري سيم پيچ و مقاومت با توجه به امپدانس خروجي انجام بدين.و براي دوستان علاقمند بزارين
مرسي.

دوشنبه 11 خرداد1394 - 5:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر مهندس حمید

دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر جناب لاچینی عزیز اقا در انجمن حضور شما نیازه برادر من خواهشا نظرات خودتون رو روی مدار جناب حمید عزیز بیشتر نکنید بهتره مداری لااقل در حد مدار ایشون ارایه بدید اینجا جنگ نیست و کسی هم قصد توهین به شما رو نداره لطفا ارامشتونو حفظ کنید انجمن به داشتن اساتیدی مثل شما و جناب حمید عزیز افتخار میکنه لطفا صبورتر باشید و خوشحال میشم مدارتون رو ارایه بدین قبلا از شما تشکر میکنم استاد حمید ایشون قصد خیر دارن خواهشا کمی ملایمتر باشید از شما هم تشکر میکنم دوستان لطفا از این به بعد پستی در رابطه با این موضوع ندید این دو بزرگوار خودشون حلش میکنن فقط نظرات ما بنزینی میشه برای اتش از همه تشکر میکنم جناب لاچینی شما هم قابل احترامی دوست من

دوشنبه 11 خرداد1394 - 9:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
درود بر جناب لاچینی عزیز اقا در انجمن حضور شما نیازه برادر من خواهشا نظرات خودتون رو روی مدار جناب حمید عزیز بیشتر نکنید بهتره مداری لااقل در حد مدار ایشون ارایه بدید اینجا جنگ نیست و کسی هم قصد توهین به شما رو نداره لطفا ارامشتونو حفظ کنید انجمن به داشتن اساتیدی مثل شما و جناب حمید عزیز افتخار میکنه لطفا صبورتر باشید و خوشحال میشم مدارتون رو ارایه بدین قبلا از شما تشکر میکنم استاد حمید ایشون قصد خیر دارن خواهشا کمی ملایمتر باشید از شما هم تشکر میکنم دوستان لطفا از این به بعد پستی در رابطه با این موضوع ندید این دو بزرگوار خودشون حلش میکنن فقط نظرات ما بنزینی میشه برای اتش از همه تشکر میکنم جناب لاچینی شما هم قابل احترامی دوست من

چقدر تشکرمیکنی استاد....من هم از شما تشکر میکنم بخاطر تشکرت...

دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 959 , 960 , 961 , 962 , 963 , 964 , 965 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 308 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure