نویسنده |
پیغام |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام دوستان چون فرمودین که عکسهای ارسالی بنده غیر حرفه ای هستش من امروز دوباره رفتم و عکس گرفتم .این سنگها روی یه تپه کوچیک هستش و علامت ها هم کنار هم .اولین علامت از سمت شمال سنگ صاف روی یه سنگ دیگه هست بعد از اون به سمت جنوب علامت سم هست بع از اون جوغن دایره بزرگ و بع از اون هم مثلث ممنون میشم راهنمایی کنین.بقیه توضیحات روی تصاویر هست مرسی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 6:42pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
|
ادامه
gladyator_089
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 6:56pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام دوستان چون فرمودین که عکسهای ارسالی بنده غیر حرفه ای هستش من امروز دوباره رفتم و عکس گرفتم .این سنگها روی یه تپه کوچیک هستش و علامت ها هم کنار هم .اولین علامت از سمت شمال سنگ صاف روی یه سنگ دیگه هست بعد از اون به سمت جنوب علامت سم هست بع از اون جوغن دایره بزرگ و بع از اون هم مثلث ممنون میشم راهنمایی کنین.بقیه توضیحات روی تصاویر هست مرسی سلام گلادیاتور جان یک مسئله کلی در مورد سم وجود دارد سنگ سم حالتهای مختلف دارد اول اگر سم به تنهایی روی سنگ بود یا زیر سنگ یا درون سنگ دفینه پنهان است ولی اگر کنار آن آثار دیگر هم باشد یک چیز حدود5 تا 8قدم جلوتر از سم باری وجود داره که یک قبره معمولا امیدوارم خودت مطلب رو گرفته باشی  در ضمن اونی که شما میگید جوغن همون سمه نه جوغن 
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 6:58pm |
|
 |
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
parsi نوشته است: سید جواد نوشته است: دوستان زر سرخ و زر سفید به چی میگن؟ زر همون طلاست سید جان فرمایشت درست میخوام بدونم این سرخ یا سفید که میگن یعنی چی؟ منظورشون آلیاژه یا به نقره و مس میگن؟
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 7:18pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
|
ممنونم که جوابتون رو سریع میدین واقعا جای تشکر داره آقا کنار اونجا یه ذره خاکش شل شده بود و افتاده بود پایین تو تصویرش هم معلومه یه راهنمایی کلی بکنین آخه من از این جور چیزا کم سر در میارم ، آیا چیزی نصیبمون میشه؟
gladyator_089
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 8:09pm |
|
 |
0452
|
سلام خدمت دوستان واساتید پارسی جان عرض تپه حدود 30 متر و طول تپه حدود 70 متر و ارتفاش 1.5 متر بغل تپه یه دره هست که اب ازش عبور میکنه و ارتفاش حدود 6 متر طلوع خورشید به طرف دره و غروب خورشید به سمت برعکس یعنی زمین کشاورزی که توی عکس مشخص کردم و در ضمن جمجمه کامل نبود چندتا فقط تیکه بود شایدم جمجمه حیوان باشه زیاد معلوم نبود چون تیکه تیکه بود و ما تا 2.5 متر ارتفاع و 1.5 متر عرض و 2 متر طول کندیمش و ادامه ندادیم حالا ما باید تا چند متری ادامه بدیم و بار اینجور جاها چیه و امکان ساروج بودن هستش اگه هست خورد کردنش راحته یا سخت در ضمن ای عکسی که کشیدم شاید زیاد شبیه نباشه اما کروکیش تقریبا اینطوریه منتظر راهنمایی های دوستان واساتید هستم
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 9:37pm |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
parsi نوشته است: gladyator_089 نوشته است: سلام دوستان چون فرمودین که عکسهای ارسالی بنده غیر حرفه ای هستش من امروز دوباره رفتم و عکس گرفتم .این سنگها روی یه تپه کوچیک هستش و علامت ها هم کنار هم .اولین علامت از سمت شمال سنگ صاف روی یه سنگ دیگه هست بعد از اون به سمت جنوب علامت سم هست بع از اون جوغن دایره بزرگ و بع از اون هم مثلث ممنون میشم راهنمایی کنین.بقیه توضیحات روی تصاویر هست مرسی سلام گلادیاتور جان یک مسئله کلی در مورد سم وجود دارد سنگ سم حالتهای مختلف دارد اول اگر سم به تنهایی روی سنگ بود یا زیر سنگ یا درون سنگ دفینه پنهان است ولی اگر کنار آن آثار دیگر هم باشد یک چیز حدود5 تا 8قدم جلوتر از سم باری وجود داره که یک قبره معمولا امیدوارم خودت مطلب رو گرفته باشی  در ضمن اونی که شما میگید جوغن همون سمه نه جوغن  سلام پارسی جان خوبی داداش واقعا ب نظر شما چاله های روی این سنگ علامت هستند روی اون سنگ ک صد تا شکل. وجود داره ؟؟
|
جمعه 28 تیر1392 - 10:57am |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
بله احسان جان مکان با ادم حرف میزنه فقط گوش شنوا میخواد و چشم بینا در مورد شکلها برخی طبیعی برخی مصنوعی هستند و این همون نکته ی انحراف در علائم شناسی دفینه است برای سردرگم شدن 
|
جمعه 28 تیر1392 - 11:02am |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
parsi نوشته است: بله احسان جان مکان با ادم حرف میزنه فقط گوش شنوا میخواد و چشم بینا در مورد شکلها برخی طبیعی برخی مصنوعی هستند و این همون نکته ی انحراف در علائم شناسی دفینه است برای سردرگم شدن  ب نطر من ک کاملا طبیعی هستن .اما امیدوارم ک ایطور نباشه
|
جمعه 28 تیر1392 - 11:19am |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: parsi نوشته است: بله احسان جان مکان با ادم حرف میزنه فقط گوش شنوا میخواد و چشم بینا در مورد شکلها برخی طبیعی برخی مصنوعی هستند و این همون نکته ی انحراف در علائم شناسی دفینه است برای سردرگم شدن  ب نطر من ک کاملا طبیعی هستن .اما امیدوارم ک ایطور نباشه نظر شما محترم 
|
جمعه 28 تیر1392 - 12:03pm |
|
 |
|