fereidon نوشته است:
دوست عزیز من به تازگی تعدادی تست و آزمایش گرفتم که بعضی از اونا رضایت بخش و بعضی دیگه مورد تایید نبود از اونجایی که نمی خوام مدیون کسی بشم تا تست بعدی به من کمی فرصت بدید .
یک سوال هم از آقا رستم داشتم که جوابش خیلی مهم و گره گشاست . دوست عزیز آقا رستم در مورد حذف املاح و رگه های معدنی شما چطور عمل می کنی ؟
یا حق
با سلام و با تشکر از شما
دوست من خواهش میکنم مطالبی را که نوشتم خوب مطالعه کنید من اینهمه در مورد نحوه کار ردیابها توضیح دادم ولی باز هم دوستان همون تعریف اشتباه قدیمی رو دنبال میکنن
دوستان عزیز شما با ردیاب نمیتونید موجی بسازید که از زمین عبور کنه و به جنس برخورد کنه اینرو خوب به خاطر بسپارید
و بدونید که هر ذره ای که در خاک و سطح خاک و زیر خاک وجود داره خودش دارای میدان هست با بسماد خودش
مگر شما میخواهید که یک رگه فسفاتی رو از یک رگه سولفاتی جدا کنید که دنبال حذف این میدان هستید
شما جنسی محبوس در خاک دارید که حداقل از نظر ساختاری 50 درصد با اطراف خودش فرق داره و مطمعن باشید که اون جنس و اطرافش که در زمان قرار دادن جنس به وجود اومده دارای ارتعاش برای موازی شدن با میدان زمینه که این میدان قابل آشکار شدنه حالا اگر هزار تا هم رگه و ذرات و یا میدانهای ثابت دیگه هم باشه هیچ ربطی به کار شما نداره و شما حتی میتونید با یک چوب هم اون میدان رو آشکار کنید
و اما در رابطه با مدار کوچک به اون نیازی نیست چون به نظر من هیچ کارایی مثبتی نداره و جز تخریب امواج مغناطیسی هدف و تشدید میدانهای ثابت کاری انجام نمیده
موفق باشید