نویسنده |
پیغام |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز این کریستال و باید از مدار خارج کنم منظورتون این بود ...ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 2:13pm |
|
|
kasek
|
سلام دوستان عزیز دوستان وقتی مدار رو مونتاژ میکنید آیا مقاومت های 4.7 دقیقا همون مقدار هستن؟ برای من 4.7 تبدیل میشه به 3.7 مثلا R20 و R14 من شده 3.75 جالبه بقیه مقاومت هام یعنی همه به جز 4.7 ها مقدار نامی خودشونو دارن ولی 4.7 ها شدن 3.7 من از یکی پرسیدم میگفت باید کنار میکرو حتما 4.7 باشه تا برد خوب باشه حالا در هر صورت آیا این اتفاق نرماله؟
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 2:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز اندازه گیری مقاومت داخل مدار مونتاژ شده که کار درستی نیست! طبیعیه بسته به اینکه داخل مدار چه مقاومتهای واقعی یا ظاهری دیگه موازی مقاومت مورد نظر شما قرار داشته باشن ؛ اهم اندازه گیری شده تغییر میکنه و کمتر میشه. حالا اینکه برای یک مقاومت این اتفاق میفته و برای دیگری نه ؛ بستگی به مدار داره. چیزی نیست که شما ایراد خود مقاومت تلقی کنین. بهرحال همینکه از مقاومت 1 درصد استفاده کنین و اشتباه جا نزنین کفایت میکنه.
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 3:15pm |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: آقا حميد بررسی کن
حلالشون باشه خب اين همه آقا حميد زحمت ميكشه خب بايد يه پولي دست بياره زندگيشون رو بچرخونن.الان حتي حق داره اين فلزياب فلزجو رو هم بفروشن اما از بزرگواريشون هستش رايگان در اختيار همه گذاشتن و به همه هم در ساختش كمك ميكنن.
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 6:11pm |
|
|
omidbazargan
|
غضنفر نوشته است: آقا حميد بررسی کن
نظر شخصی من فقط اینه که کاملا به این انجمن و گردانندگانش احترام قائلم چراکه کل پیغامهای خصوصی ای که متعاسفانه ارشون منتشر شده بود رو کاملا خونودم ودرش هیچ بی احترامی به هیچیک از خریداران این انجمن مگر به عده ای خاص که البته فروشندههای بی انصاف که اونم اگر من جای هردوشون بودم (آقا حمید و آقا مجتبی ) تازه اگر هم گفته باشند بدترازاین میگفتم . .دوستان به شما پیشنهاد میکنم برای دفاع از این دو بزرگوار که البته من هیچ آشنایی از نزدیک باایشان ندارم و فقط بخاطر صداقت در گفتارشان نهایت حمایت و همکاری را داشته باشین تا دست هر چی آبرو بره از این انجمن کوتاهش کنیم .باتشکر
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 6:16pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
عزیزان خواهش میکنم و این تاپیک از موضوع اصلی خارج نشیم جناب عضنفر بهتر بود ان موضوع رو تو خصوصی به آقا حمید میگفتید اصلا هیچ ربطی به این تاپیک نداشت
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 7:03pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: دوست عزیز این کریستال و باید از مدار خارج کنم منظورتون این بود ...ممنون احتیاج به خارج کردن هیچ کریستالی نیست فقط اون جامپر وسط رو از حالت M16 بزار روی حالت 32 تمام . همین مدل من دارم
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 7:16pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
واقعا روشون زیاده،خجالت نمی کشن،می گن فلزیاب فلزجو کپی هست،پس یک سال کی داره کد فلزیاب رو طبق خواسته ها و نظرات بچه ها آپدیت می کنه،واقعا آدم نمی دونه چی بگه.من از آقا حمید خواهش می کنم اقدام به فروش فلزیاب فلزجو هم کنن،چون خیلیا توانایی ساخت ندارن و امیدوارم از فروششون خیر ببینند
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 7:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
غضنفر عزیز شما هم که معلوم نیست شریک دزدی یا رفیق قافله! بهرحال این مطالب تخریبی و توهین آمیز رو چند وقت قبل هم دیدم و این داستان بارها و بارها تکرار شده. ردیاب 35 هم بهانه ای بیش نیست. از هر 10 نفری که توی این سایتها علیه ما چیزی گفتن 8 تاشون فروشنده های معلوم الحالی بودن که بچه های انجمن اشکالات دستگاههاشون رو مطرح کردن. من مدارکی علیه این افراد جمع آوری کردم که به موقع ازشون استفاده خواهم کرد! جدیدا هم که کار به تهدید به مرگ رسیده! لازم باشه متن ایمیل های تهدید رو هم منتشر میکنم. ولی زیاد تمایلی ندارم که این بازیهای مضحک قدیمی ادامه پیدا کنه. بارها عرض کردم فروشنده های دیگه باید کار خودشونو درست کنن. نه اینکه از شدت ناراحتی موفقیت انجمن فلزجو تشریف بیارن خودشونو جای خریدار ناراضی ردیاب 35 جا بزنن و بعد هم تهدید کنن! در خصوص ردیاب 35 تاپیک مشخص و مفصلی در همین انجمن به نام حقایق ردیاب 35 هست که هر بیننده ای میتونه با چشم باز ببینه که چقدر نسبت به اون دستگاه انتقاداتی شد و ما همین جا پاسخ دادیم! دیگه این تلاشهای مزبوحانه در فلان انجمن و فلان وبلاگ معنی نداره و مشخصه که هدف دیگری رو دنبال میکنه. هدف مشخصا ضربه به انجمن فلزجو و ترساندن و وادار کردن ما به تعطیلی انجمن هست! مطمئن باشین هیچ هدف دیگری ندارن. چون تنها در این صورته که میتونن مثل گذشته بدون مزاحم به فروش سودجویانه دستگاههای ناکارامد خودشون ادامه بدن.
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 8:30pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان برا من تقريبا همه چيز مشخص شد.بعدا از اين كه اين مدار كه تو سايت كذاشته شده شبيه سازي كردم مشخص شد كه اين مدار در واقع سبك برنامه نويسي اين مدار كاملا شبيه به همون ردياب کپي صفايي هستش .و مشخصه كه در واقع هر دو توسط يك فرد نوشته شده. طرف احتمالا دستي تو برنامه نويسي داره و احتمالا رقيب حميد اقا هستن. و چون شكست خوردن اقدام به اين عمل كردن. تو شبيه سازي معلوم بود كه اين فايل هگز. از ميكرو كپي نشده.بلكه دوباره نويسي شده. و ايرادات و كاستي هاي نسبت به نسخه اصلي دارد. به هر حال طرف خريدار نبوده و حتما سازنده و فروشنده بود . چون نوشتن برنامه در اين سطح به مهارت نياز دارد و دوما اين نسخه به اصطلاح كپي مد ازاد.سيستم وزن. چند ايتم ديگه رو نداره و اصلن كپي محسوب نميشه
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 8:42pm |
|
|
|