احسان نوشته است:
alifx63 نوشته است:
احسان نوشته است:
اونی ک ظرفیت نداره شماید .حالا. آقا علی شما ک. پارسی جان جوابتونو راجب اون سه تا جوغن داده برید حفاری کنید و از مسیر حفاری عکس بگیرببینیم نظرش درست بوده یا نه .
ب خدا اگه درست نظر داده بود مرد نیستم اگه از انجمن خارج نشم .
در ضمن من ب کسی توهین نکردم
جناب بارسي هيج وقت به كسي نكفته بريد حفاري كنيد
شما حالا اكر كارشناسي با مديريت سايت صحبت كن تا شما را استاديار كنه ديكه جه حرفي داري جناب براسي و ديكران رو تخريب ميكيني دليل براي كار جيه
يه جيزي ياد بكير خاله زنك بازي نكن
داااش من مثل شما نیستم کل سایت هارو بگردم .بقران از اردیبهشت ماه بجز این انجمن ب ههیچ سایتی سر نمیزنم .چ بسا سرزدنش هم مشکلی نداره .
درضمن شما دارید تخریب میکنید نه من.و نمیدونم تو سر پیازی یا ته پیاز .
تو اگه میخوای حرفهای پارسی رو ثابت کنی و ازش طرفداری کنی بهترین راه همونه ک بری جای ک آقای پارسی گفتو حفاری کنی و عکس هارو داخل انجمن بزاری .و منم ر قول خودم هستم .پس همینجا بحثو تموم کن .
موفق باشی
بروشا جان من ایرانی هستم همه ایران رو دوست دارم و همه بچه های انجمن از هر قومی برادران من هستند و بنده در صدد کمک در حد توان هستم حرف شما درسته ما هیچ ادعایی نداشتیم و خاک پای همه بچه ها هم هستیم ولی اگه بخواد حرمتها شکسته بشه بنده از همه سرسخت تر هستم و نمیذارم کسی حرمت این انجمن و بچه هاشو زیر سوال ببره هر کی مرده کاره مرد نیست اگه به بچه ها کمک نکنه
اقای احسان شما هم ادعای منتقدی دارید بفرما نظر بده داداش من به کسی هم اجازه نمیدم به شما توهین کنه بسم الله
من قصدم الی الله هست نمیخوام وقتمو الکی اینجا صرف کنم و نمیخوام کسی هم بیخودی وقتش گرفته بشه انتقاد خوبه ولی با دلیل اثبات کننده
بنده هم دیگه کمتر نظر میدم تا دوستان استاد و صاحب نظر نظر بدن