|
ثبت نام • • ورود
|
|
|
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:26am
|
بد آموزی کانالهای ماهواره
نویسنده |
پیغام |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
.....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 23 خرداد1394 - 1:04pm |
|
|
habiib
کاربر فعال
|
|
شنبه 23 خرداد1394 - 1:58pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
همه چی به خود ادم بستگی داره شما خیابانو رو نگاه کنید ببینید چه اوضاعی شده ؟؟ خیلی ها دوست دارن تو منجلاب بی حجابی و اعتیاد و فحشا فرو برن و بقول خودشون مدرنیته بشن اگه به یکی از همین خانم های بی حجاب بگی خواهر من حجابت درست نیست و ... چنان فحش هایی نثارت میکنه که از کار خودت پشیمون شی اینا رو ول کن تو حال خودشون باشن . به جهنم ! هر بلایی سرشون بیاد حقشون چون خودشون انتخاب کردن ایمان و غیرتی که با دو تا کانال ماهواره نابود بشه همون بهتر که نباشه.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
شنبه 23 خرداد1394 - 2:41pm |
|
|
اهورا
کاربر فعال
|
من فقط یچیزی میدونم. اونم اینه که هر چقدر فشار بیشتر باشه بدتره.خاصیت انسان اینه که هیچ وقت تحت فشار نمیمونه و همیشه راه گریز برای خودش پیدا میکنه حالا این راه گریز چی باشه..... همه جریان ویدیو و ماهواره رو میدونیم.دولت نتونست جلوی نفوذشو بگیره.نمیخوام وارد بحث سیاسی بشیم .همینجا تمومش میکنم بنظر من یک راه حل داره. حق انتخاب آزاد باشه فقط همین.همیشه دل و چشم جایی میره که ندیده
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:34pm |
|
|
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|