اقا دم شما گرم!
مشخصات این اقا حمید چیزی بود که من میخواستم.
این مشخصات مالک در WHOIS سایت اذرکیت هست:
Registrant Email:
hrouhi.kh@gmail.comRegistry Admin ID:
Admin Name: Hamid Rouhi
Admin Organization: Hamid Rouhi
اینجا اسم حمید روحی دیده میشه. یادم هست زمانیکه ما در انجمن قاسمی فعالیت میکردیم ایشون میگفت در امورات سایت اقا حمید کمکش میکنه. حتی یک بار هم من فکر کردم منظورش به من هست!
ولی خیلی ممنون از شما که امروز برای ما مشخص کردین نام کامل همکار ایشون که در واقع کارهای سایتشون رو به نوعی انجام میده چیه.
در خصوص سیستم موسوم به AUS که نوعی سیستم زمین شناسی بدون قابلیت تصویری بوده قبلا بحث کردیم و گفتیم هر چه که هست اصلا به این قیمت نمی ارزه! ما الان دیگه بخوبی میدونیم که سیستم زمین شناسی اصولا کارش اندازه گیری مقاومت خاک هست و از نظر تکنولوژی چیزی بیشتر از حد یک مولتی متر نیست!!! کما اینکه در بعضی نمونه های آنالوگ هم حتی از یک اهم متر عقربه ای برای اندازه گیری استفاده میکنن و بنظر میاد ایشون هم همونو بصورت دیجیتال گذاشته که البته قطعا با توجه به کارهای دیگشون از جمله سرقت طرح چنس از ما معلومه که نمیتونه چنین دستگاهی رو طراحی کنه! بدون بخش تصویری هم اون دستگاه زیاد فایده ای نداره. خلاصه هر چقدر هم که بگیم کارایی داره اصلا در حد 7 میلیون نیست و میشه براحتی با قیمت دستگاههای معتبر خارجی هم قیاس گرفت. شما اگر در حد 200 تومن هزینه کنین و همین مدار زمین شناسی موجود در انجمن ما رو بسازین نه تنها پول مختصری دادین بلکه قسمت تصویری داره و علاوه بر اون تاپیک کاملی هست که دوستان تجربیات ساخت و اپراتوری خودشون رو بیان کردن. نه مثل محصولات اقای قاسمی که ظاهرا چند نفر خاص دستگاهشون رو خریدن و نمیتونن بدرستی تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن. وانگهی امروز شما تکلیف یکی از خریداران که خودتون بودین رو برای ما مشخص کردین و از این بابت من از شما ممنون هستم. چون امثال آقای قاسمی اصولا همیشه از دل تاریکی صحبت میکنن و از نا آگاهی دیگران سوء استفاده کردن و تلاش کردن خودشون رو به دیگران خوب معرفی کنن. در حالیکه اصلا اینجور نبودن و گذشت زمانی هم که مرتب ازش دم زدن بارها و بارها این رو به همه ثابت کرده.
در مورد اون ردیاب 2014 هم بنده نظری ندم بهتره ولی فقط در همین حد بگم که تنی چند از خریداران ردیاب فلزجو و همینطور ردیاب ایشون مقایسه ای که کردن به این صورت بوده که در مجموع ردیاب ما خیلی بهتر بوده! با اینکه در ردیابی جای حرف و حدیث بسیاره ولی فکر میکنم این موضوع با توجه به سطح دانش کم و صرفا در حد کپی برداری که اقای قاسمی انجام میده درست باشه و لذا دشمنی بیش از حد ایشون با ردیاب فلزجو و تلاش برای کپی برداریش هم دقیقا بابت همین مسائل هست.
در خصوص بخش هک هم ممنون. شما حلقه مفقوده اطلاعات مبهم چند وقت اخیر رو کلا برای ما پیدا کردین!
درسته مهدی قاسمی اصلا از هک سر رشته نداشته هرچند خیلی علاقه مند بود و من هم اینو میدونستم. از طرفی این جناب حمید روحی هم که مشخصه به این کارها آشناست و دوست و همکار ایشون هم بوده. پیغامهای ما رو هم هک کردن و سپس در کنار برخی مسائل که فقط آقای قاسمی از گذشته در جریانش بوده خواستن منتشر کنن بلکه ما بترسیم و انجمن رو تعطیل کنیم و اینها هم به تصور خودشون بتونن با خیال راحت محصولات کذایی جدید ارائه بدن. چه بسا خودشون خوب میدونن اگر دستگاه ناکارامدی ارائه بدن اولین جایی که ممکنه خریدار بیاد و شکایت کنه همینجاست! اگر فلزجو نباشه دیگه شاید جایی با این رونق عمومی در فضای نت پیدا نمیشه که بقول معروف گند کارهاشون در بیاد و همه متوجه بشن!!!
محمد رضای عزیز باز هم ممنون از شما. امیدوارم که مزاحمتون نشیم ولی خب در صورت لزوم روی شما حساب میکنم!