انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:55pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
صلوات

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

جمعه 28 تیر1392 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
احسان نوشته است:
@};- شما لطف دارید perooshaجان من دبا کسی دشمنی ندارم وپارسی مثل داداشم میموننه و هم زبان هم هستیم .من خودم هم دوست ندارم همچین اتفاق های بیفته اما بعضی ها با نیشو کنایه و پست های سر شار از غرور و بی احترامی باعث رنجش آدم میشن ک این خیلی رفتار بدیه .
Perooshaجان شما لطف دارید و از بزرگ منشی شماست ک این حرف هارو میزنید و خواهان آرامش و جوء دوستانه در انجمن هستید .
مرسی

میبینین بچه ها؟ما لرا حد وسط نداریم. یا پلنگ میشیم یا فرشته =)) :D . شو خی میکنم با احسان خان.پارسی جان هم لطف کنه یه خورده صمیمیتش رو بیشتر نشون احسان بده.راستی منم تو ای قظیه با نظر باستان شناسی احسان موافقم ولی از پارسی خیلی چیز یاد گرفته ام و میگیرم و دوسش دارم.بچه ها باستان شناسی مطلق نیست

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

جمعه 28 تیر1392 - 6:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام طبق گفته دوستم در بالاي كوهي در ارتفاعات يك تپه دستي بزرگ كه از بالاي تپه 3متر كار كردند افتادند به يك اتاق كه خالي بوده ودو سه تا اتاق داشته كه به هم راه دارد در يكي از اتاقهاي يك غمره خالي كه دهنش رو به پايين بود وبالاي سر اتاق انگار 60 عدد تخم مرغ را چسبانده شده از سنگ به سقف اتاق قرار گرفته بود لطفا از دوستا ن راهنمايي فرماييد با تشكر

جمعه 28 تیر1392 - 6:51pm

سلام خدمت تمام بچه های انجمن پارسی عزیز توی صفحه 17 مطالبی رو که خواستین گذاشتم منتظر نظرتون هستم

جمعه 28 تیر1392 - 7:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
asdfg نوشته است:
سلام طبق گفته دوستم در بالاي كوهي در ارتفاعات يك تپه دستي بزرگ كه از بالاي تپه 3متر كار كردند افتادند به يك اتاق كه خالي بوده ودو سه تا اتاق داشته كه به هم راه دارد در يكي از اتاقهاي يك غمره خالي كه دهنش رو به پايين بود وبالاي سر اتاق انگار 60 عدد تخم مرغ را چسبانده شده از سنگ به سقف اتاق قرار گرفته بود لطفا از دوستا ن راهنمايي فرماييد با تشكر

دوست عزیز بار دقیقا زیر همون خمره برعکس میباشه

جمعه 28 تیر1392 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مشكل من اون 60عدد تخم مرغ است كه بلاي سقف از سنگ تراشيده شده است لطفا كمك كنيد تقسيرش كنيم امكان عكس گذفتن نيست

جمعه 28 تیر1392 - 10:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
دوست عزیز جناب پارسی و اساتید محنرم. لطفاً تفسیر عکسهای زیر را برای بنده بیان کنید.
در ضمن جوغن نشانک دار همانگونه که در عکس پیداست با جوغن بغلی اش از زیر به یکدیگر راه دارند.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

شنبه 29 تیر1392 - 5:13am

استاد گرامی اقای پارسی...
این نمای تقریبی اون قسمت هستش
زیر این تخته سنگ یه سنگ تقریبا مکعب مستطیل شکل هستش که ابعادش به مراتب کوچکتر از این سنگه گردست.
یه سوال پس تکلیف او علامت که روی جوغن هستش و به سمت شرق که همون دره هستش اشاره داره چی میشه؟؟
البته در تکمیل حرفام که سنگ شیبی در جهت دره داره و اابعاد و وزنش طوریه که فکر نکنم قابل حرکت باشه ولی دورتادورش به اندازه تقریبی 0/5 تا 1 متر خالیه( با توجه به وجود همون سنگه مستطیل شکل زیرش)
با سپاس فراوان از راهنماییه شما.....

شنبه 29 تیر1392 - 9:03am

درضمن دوستان.ما یه جایی رو تو جنگل حفاری کردیم.مطابق شکل زیر.بعد از حدود نیم متر کندن به 4 تا سنگ برخورد کردیم که به این صورت قرار داشتن:
یک سنگ گرد و تخت به شعاع تقریبی 30 سانت که در مرکزش یه جوغن کوچیک به شعاع 2 سانت و عمق 1.5 سانت قرار داشت.یک سنگ که یک طرفش بریده شده بود که تو شکل نشونش دادم. و بین این دو سنگ دوتا سنگ سفید تقریبا گرد که هرکدوم به قطره 15 سانت بودن وجود داشت.همونطور که در شکل اول نشون دادم حفاری رو تا عمق 2 متری انجامش دادیم.بعد از عمق 140 سانتی به گل زرد و کاملا فشرده برخورد کردیم که معلوم بود که دست خورده نبود.
یه نکته رو خدمت اساتید عزیز عرض کنم و اون اینه که سنگه گرد جوغن دار به صورت برعکس قرار داشت.یعنی جوغن به سمت پایین بود.و همین امر باعث شد تا شک کنیم که محل مورد نظر همین جاست.
خیلی ممنون میشم راهنمایم کنید.

شنبه 29 تیر1392 - 11:38am

دوستان گرامی....
اساتید عزیز....
کسی نیست که منو کمک کنه....
خواهش میکنم....
اگه زیاد طول بکشه از دستم میره...
دیگه نمیشه اونطرفا حفاری کرد.../.

یکشنبه 30 تیر1392 - 9:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 414 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure