خب ابتدا اجازه بدین بنده ترجمه ای داشته باشم و بعد نظر خودمو هم عرض کنم!
این فیلم رو dojranski از دستگاهی که از روی طرح فرانکو ساخته گرفته و در یوتیوب گذاشته:
https://www.youtube.com/watch?v=yR3tzT2Jd-gفرانکو ازش مختصات کاری رو سوال کرده که بعد dojranski در جواب میگه:
دو حلقه طلای 4 گرمی از طلای 18 بوده که در عمق 40 سانتی به مدت 40 روز دفن شده. در ابتدای فیلم جهت غربی شرقی هست و در پایان فیلم بصورت شمالی جنوبی که بهترین سیگنال هم در همین حالت وجود داشته. سیگنال دی سی خروجی در امیتر ترانزیستور 5 هم 5.6 ولت بوده.
بعد فرانکو تشکر کرده و گفته شما آماده کاوش واقعی هستی. همینطور اظهار نظر کرده که عمق 40 سانت برای این دو حلقه طلا خارج از حد دستیابی اکثر فلزیاب ها هست ... (بنده مخالفم!
)
بهرحال این ترجمه مختصری از اتفاقات اخیر در خصوص طرح فرانکو بود. بنظر من دستگاه جالبیه ولی کار کردن باهاش اصلا ساده نیست و مشخصا میزان خطاهاش هم کم نیست! از این گذشته واقعا من نمیدونم آیا رنج شعاعزنی این دستگاه در حد همین چند متر هست؟ اگر اینجور باشه بعنوان یک شعاعزن زیاد کمکی نمیکنه. ولی بعنوان نوعی دستگاه که در واقع عملکردش چیزی بین یک ردیاب آنتنی و یک فلزیاب هست میتونه جالب باشه و شاید بشه ازش استفاده مفیدی کرد.