انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:15pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13  بعدی
 طلسم 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
ژنرال نوشته است:
Ancient نوشته است:
سلام.دوستان گرامي من در حدي نيستم كه در حضور اساتيد بزرگ اظهار نظر كنم اما دوس دارم با اجازه دوستان تو بحث ها شركت كنم و دانسته هامو ارتقاع بدم.تو اين مابين شايد هم تجربه ي كوچيكي داشتم ك به درد دوستان خورد.
به قول استاد بينا تو اين دنيا هرچيزي وجود داره و ممكنه مگه اينكه خلاف اون ثابت شه.راجع به طلسم موارد بسياري رو شنيدم از افراد مطمئن و چندين مورد رو هم به عينه ديدم. دوستاني ك با علوم غريبه آشنايي دارند ميدونن چي ميگم،متاسفانه تو اون لحظه و ساعت موجودات ماورا(غير فيزيكي) ذهن انسان رو محدود ميكنن(به قول گفتني كور ميكنند) و باعث ميشن كه متوجه نشي اصلا قضيه چيه

دوست عزیز سلام
اتفاقا بنده این علوم غریبه رو خیلی درک میکنم و دوسه تا چیز عجیب تو این این علم ماورایی دیدم ...اما دز مورد طلسم هیچ اعتقادی ندارم و هیچ طلسمی هم از نظر من وجود نداره...ببین دوست عزیز سر این قضیه گنجیابی من حداقل با 5 تا درویش و دعانویس مشورت و همکاری کردم چه من و چه پدر و چه فامیلم همه دنبال دعا و جن و فلان بخاطر این کار بودیم ..
یکموردش فقط میگم که..تو روستایی یک درخت داغداغان وجود داره که چندین سال پیش پدرم یک دعانویس متبحر برده سر مکان و گفته که اینجا روستای قدیمیتر روستای خودمونه...اونم اونجا یسری حساباتی گرفته و گفته اینجا زمینه و بانک این رئستا انطرف رودخونه هستش و اونجا یک تپه بزرگیه که سه تا سنگ دورش وجود داره...بعد با همین دعانویسه رفتن دقیقا همونجیزایی که این میگفته رو اونجا دیدن..اما هیچی نگفته یا نمیدونسته یا نگفته..پدرم هم میاد از تهران یکی رو میاره اون مردک هم با دستگاهش میاد اونجا چجنتا بوق بوق میکنه و میگه اینجاست و اینا میکنن و هیچی درنمیاد..
به هر حال این یک نسبتا واقعیت بود که من میدونم/.//
اما حقیقتا از نظر من اصلا وجود خارجی نداره///شما که دیدید لطفا با توضیح کامل بما شرح بدید شاید که ماهم ملطفت شدیم./.ممنونم از شما

سلام.شبت بخير دوست من.اولا عذرخواهي ميكنم بخاطر تاخير در پاسخ دادن،دليلش هم يه مسافرت كاري بود كه امروز عصر برگشتم.
خب برسيم به پاسخ شما.ببين دوست عزيز، اولا عرض كنم شما حرفات همديگرو نقض ميكنن.اول ميفرمايي دعانويس متبحر،بعد ميفرمايي بلد نبود و نميدونست و كلاهبردار بود و....
برادر من تو اين زمونه ك مردم لنگ 1000 تومن هستن ، هركي كه از جاش بلند شده ، شده رمال و آيينه بين و دعانويس و... اما به قول خودتون فاصله حرف تا عمل زياده.همين دعا نويسي كه هركسي راحت اسمشو به زبون مياره شرايط يسيار زايادي داره ك اگه يكيش مثلا زماني ، دقيقه اي جابجا شه جواب نميده.
خب بگذريم از اين حرفا
از دوران قبل از اسلام و با يك مثال شروع ميكنيم
اون دوران بودجه هر منطقه به طور كامل به بخشدار و يا حاكم اون بخش به طور كامل داده ميشد و از ترس جنگهاي ناگهاني و دلايل ديگه بجز مقدار ملزوم براي يك برحه زماني مشخص مابقي اون رو با توجه و كمك علائم و آثار و علم اون دوره از تاريخ مدفون ميكردن.اگر اين دفن كردن سر فرصت و بدون تعجيل انجام ميشد ، بغير از انواع تله ها (مكانيكي و...) تو بعضي موارد از طلسم هم استفاده ميكردن.به اين صورت كه با كمك علما و دانشمندان معاصر خودشون (كه مطمئنا علمشون از الانيها هزاران برابر بيشتر بوده) ميومدن بعضي از اجاين رو تسخير ميكردن و پس از تسخير دستور ميدادن كه براي ساليان دراز محافظ اون دفينه باشن.مثلا مردم اون دوره و منطقه اگه از ا‍‍ژدها ترس بيشنري داشتن ، دستور ميدادن كه اگه كسي به هر طريقي سراغ اون دفينه اومد ، اول با پديدار شدن در هيئت اژدها اون شخص رو فراري بدن و در مرحله بعد ، اگه با پافشاري و ادامه دادن شخص روبرو شدن ، شروع به آسيب رسوندن به طرف كنن تا از دسترسي به دفينه جلوگيري كنن.
افرادي كه اين دفينه هارو پنهان ميكردن ، صددرصد قرار نبوده ك بيخيال اون بشن ، براي همين منظور نسخه هايي رو تهيه و تنظيم ميكردن و در اون محل دقيق رو نشون ميدادن و نوع تله و طريقه از كار انداختنش و نوع طلسم و طريقه ابطالش رو ذكر ميكردن.و اين نسخه ها، نسل به نسل و يا از حاكمي به حاكم بعدي ميرسيد تا موقع نياز استفاده كنن.(البته اين موضوع جزئيات خيلي بيشتري داره كه فك نكنم اينجا جاي گفتنش باشه)
بعد از حمله اسكندر مقدوني به ايران و از بين بردن بخش اصلي علم(كتب و كتابخانه ها و دانشمندان و آزمايشگاهها و...) و پس از اون حمله قوم مغول و نابودي مابقي آنچه كه مونده بود از علوم نياكانمون ، كم كم طلسمات دفاين ضعيف و ضعيف تر شد و اين شاخه از علوم غريبه به اونچه كه امروزه ميبينين رسيد.
ببخشين دوستان كه سرتون رو درد آوردم.اين يه توضيح منطقي و علمي براي طلسم بود ك فكر كنم گفتنش براي دوستاني كه فك ميكنن دوتا قبر مسلمون كندن حفار شدن و از همه چيز سر در ميارن و ديگه تو اين زمينه به آخر خط رسيدن لازم بود.
راجع به سفسته اون دوستمون هم كه حرف دراكولا و... هم ميزنه بايد توصيه كنم كه شبا خوابيدني فيلم هاليوودي زياد نبينه واسش خوب نيست.
اگر هم كسي هست كه با اصل جريان علوم غريبه و جن و تسخير و اينچيزا مشكل داره بايد توصيه كنم ك قرآن (اولين راهنماي جامع انسانها) و مابقي كتابهايي كه راجع به اين مسائل هست رو بخونه.اگه بازم قانع نشد، به دليل ضعف عقلاني به مراجع پزشكي مربوطه مراجعه كنه.
اگر حرف تازه اي بود من در خدمتم.خواهشا ديگه قبل از پرسيدن هر سوال، پست رو كامل بخونين.والسلام

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

شنبه 28 تیر1392 - 2:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فراموش كردم اين مورد رو عرض كنم كه:
گاهي اوقات در بعضي مكانها كه محل زندگي اجاين هست برخي افراد شروع به حفاري ميكنن و با آزار و اذيت اونها مواجه ميشن.دليل منطقيش هم اينه كه : آقا اگه يكي بياد كلنگ دست بگيره و به محل زندگي و آسايش شما حمله ور شه ، ميشيني همينجوري نگاهش ميكني؟ يا اينكه به هر طريقي سعي از بازداشتنش از اينكار ميكني؟!
اينو گفتم كه بعضيا هرچيز غير طبيعي رو با طلسم اشتباه نگيرن!
طاعات و عباداتتون قبول ، شب بر همگي دوستان خوش

Ancient (ره)

شنبه 28 تیر1392 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلامی دوباره به جمیع دوستان
اقای ancient ازتون ممنونم که جواب دادید
من نقض نکردم وجود علم ماورایی رو اما بحث طلسم فرق میکنه.درسته من چیزایی از این دعانویس متبحرمون دیدم که باورش برا اکثریت سخته
اما در مورد گنج و طلسم واقعیت خیلی عجیبه که کسی یعنی هیچکس نمیتونه به باری دست پیدا کنه البته شاید هم بوده باشه از قدیمیا که بتونن جنس رو با این کمکها پیدا کنن مثلا یک داستانی نوشته بودم حقیقی اما نتونستم پیداش کنم نمیدونم تو کدوم تایپیکه یا که پاک شده..که طرف رو سرشو گول میمالن و اینم با ایینه بینی میتونه محل پنهان کردن بار رو توسط نارفیقانش پیدا کنه..
بگذریم داستان زیاده برای گفتن چه حقیقی(که حقانیتش برای اکثریت اثباته) و غیر حقیقی(که از روی توهمات یه عده منشآ میگیره)
منظور من یک قسمت ماجرا بود و من به علوم غریبه کار ندارم فقط مشکل من با وجود طلسمه من یک نسخه ای دارم هر چند زیاد خوانا نیست اما اگر پیدا کنم براتون قرارش میدم اگر تونستید ترجمش کنید و ثابت کنید که طلسمه منم قبول میکنم چون این تنها سندیه که من به وجود طلسم درش مشکوک شدم شاید که طلسم بود و همه قانع بشدیم اما ..درمورد امیر امراء دوست من نسخه ها زیاده عین نقل و نبات ریخته تو مملکت اما باید یکی رو پیدا کنیم که واقعا بدونیم روش طلسم نوشته شده..چون فقط با اون میتونیم مدرک نشان بدیم اگر شما هم تو دستتون هست اون قسمت طلسمش رو بیزحمت نشون ما بدید تا متوجه بشیم اگر که خودتون داریدش چون دوست من همه چی روی مدرکه مخصوصا این موارد که راحت میشه با نشان دادن تکه ای از ون سند یا به اصطلاح نسخه نشون مردم داد تا شاید قانع شدند/
مهمتر از اون اینه که بهتره متمرکز بشیم روی همین قضیه طلسم تا به راه حلی بین خودمون برسیم نه اینکه سریع اتمام حجت کنیم ...
دوست من کسی که منتقده مگر ضعف عقلانی داره... پس همه منتقدها از نظر عقلی ضعیف هستند؟
بهتره برای سوالها جواب و راه حل قانع کننده پیدا کنیم دوست خوبم :)

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

شنبه 29 تیر1392 - 3:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام.ژنرال عزيز قرار نيست ك چون نسخه شما راجع به طلسم چيزي داره ، پس بگيم طلسم وجود داره، يا اگه نداره بگيم نداره.چيزي هم كه مثل نقل و نبات فراوونه(به قول شما) و ريخته تو مملكت نسخه اصلي و باستاني نيست و اكثريت كار دست شيادان و كلاهبرداران و جاعلانه كه فقط به فكر جيب خودشون هستن.اينم بگم ك نسخه داشتن و نداشتن من دليل بر وجود و يا عدم وجود طلسم نيست.من سالهاي پيش فك كنم دو نمونه سند مشاهده كردم(بواسطه دوستان) ك داراي طلسم بودند.سعيمو ميكنم سندي پيدا كنم ك درون اون طلسم هم وجود داشته باشه و بتونم يك عكس از اون به شما و بقيه دوستان نشون بدم.اما در پست قبلي عرض كردم اين جريان مربوط به برخي موارد نادر و بسيار مهم هست و قرار نيست هر نسخه اي ك من و شما ميبينيم داراي طلسم باشه.چون هر برحه اي از تاريخ داراي محدوديت هاي خاص خودش بوده.
به زبون امروزي بگم ، طرف اينقدر بيكار نبوده كه مثلا واسه يه ديزي سكه بياد وقت بزاره و رياضت بكشه و موكل بگيره و ....
راستي اگه لطف كنين كامل و بي پرده صحبت كنين و رك بگين ك از دوست رمالتون چيا ديدين ك تعجب كردين ممنون ميشم،شايد ما هم تعجب كنيم و ايمان بياريم!بعدشم اگه از تعريف كردن خاطرت كلاهبرداري هاي ديگران بپرهيزين كمال تشكر رو ازتون ميكنم واقعا!؟!
اينم عرض كنم ك حرف من راجع به منتقد ها نبود.راجع به كساني بود كه با حداكثر برهان ها و دلايل منطقي ، بازم قانع نميشن و فك ميكنن فقط حرف خودشون درسته!
فك كنم منظورم رو كاملا متوجه نشدين.بهتره يبار ديگه پست مربوطه رو با دقت بخونين!
ديگه واقعا شب بخير و خدا نگهدار تا فردا ;;)

Ancient (ره)

شنبه 29 تیر1392 - 4:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من که کلا سعی نمیکنم در مورد این موارد زیاد بحث کنم چون کلا اثبات حداقلی برای اینجور موارد وجود داره.
چشم من هم داستان نمیگم فقط اینها پیش موضوع بود بگم که منم تا حدودی چیزایی میفهمم :D
در مورد اون نقل و نباتات هم بله کلاهبردار هم زیاده خدا لعنتشون کنه
در مورد اون رمال هم عرضم به حضورتون قبلا چندبار گفتم دیگه دلیلی ندارم بگم ملت میگن اینم رماله :))
فقط باز من ازتون معضرت میخام چرا که نه من و خیلیای دیگه با حداکثر دلیل و برهان قانع نشیم؟ چون واقعا تا به این لحظه برهان و دلیل و سند رسمی و قابل اتکا ارایه نشده که
بازم ممنون
قربون شما تا بعد

اشوزرتشت

شنبه 29 تیر1392 - 5:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان
من نمیدونم چرا وقتی بعضی ها چیزی رو ندیدن انقدر اصرار دارن که بگن طلسم وجود داره و تازه ادعای منطق هم میکنن. برای ثابت کردن این قضیه شرط اول ارائه مدرکه. هر دوستی که میگه طلسم وجود داره مدرک ارائه بده. چرا هیچ فیلمی از طلسم وجود نداره؟! چرا این همه گنجینه های بزرگ درآوردن و هیچ کدومش طلسم نداشت؟! چرا خارجی ها اصلا در مورد طلسم چیزی نمیگن و فقط ما جهان سومی ها ادعاشو داریم؟! چرا این قضیه رو با هر دکتر باستانشناسی که مطرح میکنی فقط بهت میخنده؟!
مدرک ارائه بدین تا ما هم قانع بشیم :x

شنبه 29 تیر1392 - 1:07pm

محل اقامت: تبريز
سلام به همه
اينجا وقتي حرف ميزني همه ماشاله انقدر مطمعن نفي ميكنن كه آدم از گفته هاش پشيمون ميشه
اما واقعيت اينه كه ما دوباره رفتيم توي اون محل كه يه خرابه ست
اما بازم با همون مشكل روبرو شديم و از يكي از استاداي محترم پرسيديم ايشون گفتن بايد چيزي هموزن اون جنسي كه ميخواي برداري جاش بذاري كه نميدونم درست گفته يا نه
از اساتيد بزرگ خواهش ميكنم كمك كنن نه اينه مسخره كنن
وگرنه مسخره كردن نيازي به علم و تجربه نداره
ممنون [-(

همگان همه چيز دانند و همگان هنوز به دنيا نيامده اند

شنبه 29 تیر1392 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

3pich نوشته است:
سلام به همه
اينجا وقتي حرف ميزني همه ماشاله انقدر مطمعن نفي ميكنن كه آدم از گفته هاش پشيمون ميشه
اما بازم با همون مشكل روبرو شديم و از يكي از استاداي محترم پرسيديم ايشون گفتن بايد چيزي هموزن اون جنسي كه ميخواي برداري جاش بذاري كه نميدونم درست گفته يا نه
ممنون [-(

سلام اقای عزیز
برادر من اخه کی میتونه باور کنه،خودت باور میکنی که باورش برای ما سخته؟
عرض کردیم که لطف کن فیلم بگیر ازش شاید راه حلی ارایه دادیم
مطمعن باش
اگر فیلمشو نشون بدی
من افراد دعانویس و فلان زیاد دارم
کاری میکنم که از شرش خلاص بشی اگر هکه فیلمو نشون بدی قسم میخورم پیگیرش بشم

اشوزرتشت

یکشنبه 29 تیر1392 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

3pich نوشته است:
سلام به همه
ممنون [-(

تا اونجایی که اساتید معتقد به طلسم توضیح دادند طلسم رو برای گنجهایی که ارزش زیادی دارند استفاده میکردند.
حالا اون چیزی که شما پیدا کردی چیه؟خودتون میگی اونجا رو زمینه.یه سوال دیگه پیش میاد که اگه طلسم داشت باید قبل از رسیدن شما به جنس مانعتون میشد نه بعد از در اوردنش

یکشنبه 30 تیر1392 - 11:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

ماشاله توی این فروم که هر کسی چنتا اکانت داره. فکر میکنم این دوستمونم یکی از هموناییه که به شدت اصرار داره طلسم وجود داره حالا با یه نام کاربری دیگه سعی داره به زور این بحث رو به دیگران القا کنه :D دوست عزیز هر چیزی که وجود نداشته باشه رو ما نفی میکنیم مگه اینکه با مدرک خلافش ثابت بشه. شما به گفته خودت تا حالا چند بار رفتی اونجا . برای من این سواله که چرا تا حالا یکبار از این طلسمی که میگی فیلم نگرفتی!؟ یعنی انقدر برات قضیه عادیه؟! هر کسی با همچین قضیه ای مواجهه بشه اول محو طلسم میشه تا بار و از اون فیلم میگیره :)) شما برو یه فیلم از اونجا بگیر من قول میدم کل بچه های انجمن بسیج بشن مشکل شما رو حل کنن :) درضمن اگه هم میخواین بگین طلسم توی فیلم نمی افته از بار و محوطه اطرافش فیلم بگیر که ثابت بشه اصل ماجرا وجود خارجی داره یا نه :D
حالا که شما اولین نفری هستی که طلسم دیدی لطفا با مدارک به کل دنیا این قضیه رو ثابت کن لطفا :D
قربون همگی :x

یکشنبه 30 تیر1392 - 12:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 478 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure