ژنرال نوشته است:
Ancient نوشته است:
سلام.دوستان گرامي من در حدي نيستم كه در حضور اساتيد بزرگ اظهار نظر كنم اما دوس دارم با اجازه دوستان تو بحث ها شركت كنم و دانسته هامو ارتقاع بدم.تو اين مابين شايد هم تجربه ي كوچيكي داشتم ك به درد دوستان خورد.
به قول استاد بينا تو اين دنيا هرچيزي وجود داره و ممكنه مگه اينكه خلاف اون ثابت شه.راجع به طلسم موارد بسياري رو شنيدم از افراد مطمئن و چندين مورد رو هم به عينه ديدم. دوستاني ك با علوم غريبه آشنايي دارند ميدونن چي ميگم،متاسفانه تو اون لحظه و ساعت موجودات ماورا(غير فيزيكي) ذهن انسان رو محدود ميكنن(به قول گفتني كور ميكنند) و باعث ميشن كه متوجه نشي اصلا قضيه چيه
دوست عزیز سلام
اتفاقا بنده این علوم غریبه رو خیلی درک میکنم و دوسه تا چیز عجیب تو این این علم ماورایی دیدم ...اما دز مورد طلسم هیچ اعتقادی ندارم و هیچ طلسمی هم از نظر من وجود نداره...ببین دوست عزیز سر این قضیه گنجیابی من حداقل با 5 تا درویش و دعانویس مشورت و همکاری کردم چه من و چه پدر و چه فامیلم همه دنبال دعا و جن و فلان بخاطر این کار بودیم ..
یکموردش فقط میگم که..تو روستایی یک درخت داغداغان وجود داره که چندین سال پیش پدرم یک دعانویس متبحر برده سر مکان و گفته که اینجا روستای قدیمیتر روستای خودمونه...اونم اونجا یسری حساباتی گرفته و گفته اینجا زمینه و بانک این رئستا انطرف رودخونه هستش و اونجا یک تپه بزرگیه که سه تا سنگ دورش وجود داره...بعد با همین دعانویسه رفتن دقیقا همونجیزایی که این میگفته رو اونجا دیدن..اما هیچی نگفته یا نمیدونسته یا نگفته..پدرم هم میاد از تهران یکی رو میاره اون مردک هم با دستگاهش میاد اونجا چجنتا بوق بوق میکنه و میگه اینجاست و اینا میکنن و هیچی درنمیاد..
به هر حال این یک نسبتا واقعیت بود که من میدونم/.//
اما حقیقتا از نظر من اصلا وجود خارجی نداره///شما که دیدید لطفا با توضیح کامل بما شرح بدید شاید که ماهم ملطفت شدیم./.ممنونم از شما
سلام.شبت بخير دوست من.اولا عذرخواهي ميكنم بخاطر تاخير در پاسخ دادن،دليلش هم يه مسافرت كاري بود كه امروز عصر برگشتم.
خب برسيم به پاسخ شما.ببين دوست عزيز، اولا عرض كنم شما حرفات همديگرو نقض ميكنن.اول ميفرمايي دعانويس متبحر،بعد ميفرمايي بلد نبود و نميدونست و كلاهبردار بود و....
برادر من تو اين زمونه ك مردم لنگ 1000 تومن هستن ، هركي كه از جاش بلند شده ، شده رمال و آيينه بين و دعانويس و... اما به قول خودتون فاصله حرف تا عمل زياده.همين دعا نويسي كه هركسي راحت اسمشو به زبون مياره شرايط يسيار زايادي داره ك اگه يكيش مثلا زماني ، دقيقه اي جابجا شه جواب نميده.
خب بگذريم از اين حرفا
از دوران قبل از اسلام و با يك مثال شروع ميكنيم
اون دوران بودجه هر منطقه به طور كامل به بخشدار و يا حاكم اون بخش به طور كامل داده ميشد و از ترس جنگهاي ناگهاني و دلايل ديگه بجز مقدار ملزوم براي يك برحه زماني مشخص مابقي اون رو با توجه و كمك علائم و آثار و علم اون دوره از تاريخ مدفون ميكردن.اگر اين دفن كردن سر فرصت و بدون تعجيل انجام ميشد ، بغير از انواع تله ها (مكانيكي و...) تو بعضي موارد از طلسم هم استفاده ميكردن.به اين صورت كه با كمك علما و دانشمندان معاصر خودشون (كه مطمئنا علمشون از الانيها هزاران برابر بيشتر بوده) ميومدن بعضي از اجاين رو تسخير ميكردن و پس از تسخير دستور ميدادن كه براي ساليان دراز محافظ اون دفينه باشن.مثلا مردم اون دوره و منطقه اگه از اژدها ترس بيشنري داشتن ، دستور ميدادن كه اگه كسي به هر طريقي سراغ اون دفينه اومد ، اول با پديدار شدن در هيئت اژدها اون شخص رو فراري بدن و در مرحله بعد ، اگه با پافشاري و ادامه دادن شخص روبرو شدن ، شروع به آسيب رسوندن به طرف كنن تا از دسترسي به دفينه جلوگيري كنن.
افرادي كه اين دفينه هارو پنهان ميكردن ، صددرصد قرار نبوده ك بيخيال اون بشن ، براي همين منظور نسخه هايي رو تهيه و تنظيم ميكردن و در اون محل دقيق رو نشون ميدادن و نوع تله و طريقه از كار انداختنش و نوع طلسم و طريقه ابطالش رو ذكر ميكردن.و اين نسخه ها، نسل به نسل و يا از حاكمي به حاكم بعدي ميرسيد تا موقع نياز استفاده كنن.(البته اين موضوع جزئيات خيلي بيشتري داره كه فك نكنم اينجا جاي گفتنش باشه)
بعد از حمله اسكندر مقدوني به ايران و از بين بردن بخش اصلي علم(كتب و كتابخانه ها و دانشمندان و آزمايشگاهها و...) و پس از اون حمله قوم مغول و نابودي مابقي آنچه كه مونده بود از علوم نياكانمون ، كم كم طلسمات دفاين ضعيف و ضعيف تر شد و اين شاخه از علوم غريبه به اونچه كه امروزه ميبينين رسيد.
ببخشين دوستان كه سرتون رو درد آوردم.اين يه توضيح منطقي و علمي براي طلسم بود ك فكر كنم گفتنش براي دوستاني كه فك ميكنن دوتا قبر مسلمون كندن حفار شدن و از همه چيز سر در ميارن و ديگه تو اين زمينه به آخر خط رسيدن لازم بود.
راجع به سفسته اون دوستمون هم كه حرف دراكولا و... هم ميزنه بايد توصيه كنم كه شبا خوابيدني فيلم هاليوودي زياد نبينه واسش خوب نيست.
اگر هم كسي هست كه با اصل جريان علوم غريبه و جن و تسخير و اينچيزا مشكل داره بايد توصيه كنم ك قرآن (اولين راهنماي جامع انسانها) و مابقي كتابهايي كه راجع به اين مسائل هست رو بخونه.اگه بازم قانع نشد، به دليل ضعف عقلاني به مراجع پزشكي مربوطه مراجعه كنه.
اگر حرف تازه اي بود من در خدمتم.خواهشا ديگه قبل از پرسيدن هر سوال، پست رو كامل بخونين.والسلام