delta force نوشته است:
خوب یک مثال کوچک براتون میزنم مثل اینکه شما متوجه عرایض بنده نشدید!
مثلا شخص بنده یک نرم افزار گران قیمتی دارم و اونو رمز گذاری کردم و بنا بر هر دلیلی رمز اونو فراموش کردم از دست کار کسی کاری بر نمیاد مگر یک هکر کار کشته که این رمز رو برام باز کنه
شما هک رو فقط در ورود به حریم خصوصی دیگران قلمداد میکنید و اینطور درست نیست .گفتم مثل شیمشیر دولبه هست
من شما یک سوال دارم :
ایا اسلحه خوبه یا بد ؟؟
شما یک هکر کار کشته به من معرفی کنید تا من ترتیب استخدام اونو در بهترین مراکز دولتی و با بهترین امکانات و دستمزد بدم
دوست عزیز من نمیدونم شما چه اصراری دارید به هر طریقی مفاهیم رو بپیچونید!
خب شما اگه قفل نرم ا فزارتو فراموش کردی چرا از راه درستش وارد نمیشی و از شازندش نمیگیری؟
بعدش هم چون حالا یه هکر کاری بنفع شما انجام داده دیگه هک خوبه؟
نه عزیزم شکستن قفل نرم افزار به خودی خودش ذاتا کار خوبی نیست و ناپسنده حالا میخواد مال شما باشه یا مال من!
متاسفانه ما چون توی کشوری زندگی میکنیم که کپی رایت در اون بی معنیه همه چیز برامون عادی شده!
حالا بنظرت با این مثال دیگه باید بگیم به به هک خوبه؟
و اما چرا میگید شمشیر دو لبه؟ مگه یه لبش خوبه؟
نمیشه اینجوری به قضیه نگاه کنید که شمشیر چه یه لبه یه دو لبه فقط ابزار جنگیدن و آدم کشیه حالا به هر دلیلی میخواد باشه کشتن کار درستی نیست!
اسلحه هم همینطوره! بنظرت اسلحه استفاده ای بجز کشتن داره؟ حالا دلیل کشتن فرقی نداره چون کار اسلحه کشتنه!
درمورد اون هکر که استخدام میشه بنظرت استخدام هکر در هر ارگانی حالا، اثبات خوب بودن مقوله هک هست!
آیا بعنوان هکر و برای دزدی و سرقت اطلاعات استخدام میشه یا بعنوان مشاور امنیت شبکه؟
دوست عزیز هک فقط یک مفهوم داره و هیچ ارتباطی هم با کار خوب نداره! تحلیلیش هم خیلی راحته و نمیشه عکسش رو به هک ارتباط داد و اون میشه امنیت و مبارزه با هک!
دزدی در کل و در تمام مذاهب کار زشت و بدیه ، حالا چون یکی میشه رابین هود باید بگیم دزدی خوبه؟