من خواهش میکنم دوستان دقت کنن ما باید با چه کسانی بحث کنیم!
آخه عزیز من مثلا چه دلیلی داشته که این وسط کسی مثل غضنفر تحریم بشه؟؟؟ ایشون اگر میخواست تحریم بشه باید خیلی زودتر از اینها تحریم میشد و چند بار هم هشدار هایی به ایشون دادم! ولی الان و در این بحث فنی بنظر شما جایی برای تحریم شدن بوده؟ یک مقدار هم به عقل خودتون رجوع کنین! واقعا من نمیدونم پس از این همه فعالیت و انجمن داری شما بنده رو چطور ادمی شناختین که حالا اگرم ایشون ادعا کردن تحریم شدن شما باور میکنین؟ خیر ایشون تحریم نشده! با شناختی هم که از کاراکتر ایشون دارم میدونم ساعاتی دیگه تشریف میارن باز هم یک اسمون و ریسمونی میبافن و آخرش هم لابد میخوان بگن مثل دفعه قبلی انجمن قاطی کرده بود! اونم فقط برای ایشون و درست موقع همین جور حرف و بحثها!!!
مختصر بگم با این فیلم هایی که من میبینم شما بازی میکنین در زندگیتون هم به هیچی نمیرسین. حالا انجمن و فلزیابی و این چیزها که مهم نیست. ولی نحوه برخورد با مسائل و میزان واقع گرایی در هر امری توی زندگی اهمیت داره. چیزی که ما میبینیم ببخشید چیزی جز خل و چل بازی نیست! البته با عرض معذرت واقعا چیزی جز این نمیشه درباره این حرکات مضحک گفت!
در خصوص فیلم هم خواهش میکنم دوستان هم ببینن. نمیدونم شما این فیلم رو گذاشتین که حرف بنده رو ثابت کنین یا خودتون؟!
فیلم که خودش گویاست اصلا ربطی به تستی که من درخواست کردم نداره و اتفاقا همون حرف بنده رو نشون میده. کار نداریم که دستگاهی که در فیلم دیده میشه بلحاظ گاز خوردن و بی ثباتی در بوق زمینه حتی از نظر سنس آل متال فلز هم دارای اشکاله و برد واقعی که میشه ازش گرفت زیاد نیست اما از این گذشته ما نمیبینیم که سکوت برای طلا باشه! برعکس برای اون میله برنجی و سیم پیچ هم سکوت اتفاق میفته و ربطی به طلا نداره!
من دیگه کم کم دارم شک میکنم دوستان اصلا از نحوه تست یک فلزیاب هم اطلاع کافی داشته باشن و بدونن تفکیک به چه معنیه! چه برسه که بخواد بحث دیگری هم بشه.