meysamking نوشته است:
meysamking نوشته است:
خیلی ممنون کوهیار جان
با ارز پوزش من یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
من پست مدار مهندس حمید رو از اول خوندم و خوب نظر های زیادی هم شنیدم در رابطه با لوپ
یکی از دوستان یه لوپ 1*1 با سیم افشان 1*1 با روکش تفلون نسوز درست کرده بود که البته از لوپش هم راضی بود ، حالا میخواستم ببینم نظر شما و اساتید در این رابطه چی هست؟
من خیابان لاله زار تهران سیم 1*1 تفلون ایرانی قیمت کردم متری 1500 تومان و آلمانیش بود متری 15000 تومان به بالا
و سیم افشان با روکش pvc ایرانی معمولی متری 250 تومان و آلمانی جنس درجه یک متری 12000 تومان
دوستان اگه سیم افشان جنس خوب (ایرانی یا خارجی) که قیمت مناسبی داشته باشه میشناسید لطفا با ذکر نام تولید کننده معرفی کنید
با تشکر
تو رو خدا فکر نکنید من آدم عجولی هستما
فقط میخوام زودتر به نتیجه برسم
ممنون میشم گه زودتر جواب بدین
درود
خواهش میکنم دوست عزیز
والا بنده تا حالا سیم تفلون استفاده نکردم ولی شما دقت کنید خودتون میفرمایید سیم افشان با روکش تفلون و این موضوع بنظرم چندان فرقی نمیتونه داشته باشه با سیم افشان معمولی و مرغوب
نکته ی مهم اینجا خلوص مس هست که باید دقت کنید سیم افشان با خلوص مس بالا تهیه کنید و برای همین پیشنهاد میکنم هنگام خرید سیم به نکات زیر دقت کنید:
- سیم حتما نشان استاندارد داشته باشد
- اسم و آدرس کارخانه مشخص باشد
- مقداری از سیم را لخت کنید باید کاملا نرم و سرخ رنگ باشد و براحتی حالت بگیرد
بنده بهترین نوع سیم افشانی که دیدم مال همدان هست که واقعا فوقالعاده هستش و 100 متر سیم 1میل حدود 2 اهم مقاومت میده و اینقدر با کیفیت هست که واقعا آدم لذت میبره
البته مارک تهران الکتریک هم هست که استانداردم داره ولی چون یکم ارزونتر بود حقیقتش من رغبت نکردم بخرم ولی فروشنده میگفت که کیفیتش خوبه.
متاسفانه بازار تولید سیم نظارت چندانی برش نیست و علی رقم اینکه از مواردی هست که مشمول استاندارد اجباری هست ولی چون تولیدش راحت هست و اینجا هم ایرانه همه جور توش پیدا میشه.
مثلا من سیم همدان رو خریدم متری 800 تومن که کلافش میشه 80 تومن
و فروشنده یه سیم دیگم آورده میگه کلافی 13 تومن یعنی متری 130 تومن که کلافش بالای 20 اهم مقاومت داشت .
حالا شما دیگه خودت حساب کن کیفیت دومی چطوری هستش!
خلاصه موقوع خرید سیم حسابی دقت کنید و توصیه میکنم یه ملتی متر همراه ببرید و مقاومت سیم رو بگیرید.
پیروز باشید.