نویسنده |
پیغام |
saed13s58
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام به همه ي دوستان.من تازه عضو شدم.نميدونم اين مدار تو اين سايت هست يا نه.تو سايتاي ديگه بود.نوشته بودن 20 متر ميگيره.ولي باور نكنيد 20 متر نميگيره.من خودم درستش كردم اولش نتيجه نگرفتم اما بعد اشكالاتمو برطرف كردم و الان جواب ميده.يك نكته ي بسيار مهم اينه كه ساخت اين فلزياب سخته.پس هركس مثل من تازه كاره نره دنبالش. من تمام زورمو زدم و دو و نيم متر ازش نتيجه گرفتم البته رو زمين با 3 تا النگوي طلا.اين فلزياب تا جايي كه اطلاع دارم به طلا فقط حساسيت نشون ميده ولي بازم ميگم بازم ميگم ساختش سخته. براي افزايش كاركرد و جواب دهي از قطعات با درصد خطاي 1 استفاده كنيد اگه بخايد عكس مداري كه خودم درست كردمو ميذارم... اميدوارم موفق باشيد سلام اميرحسين اين ساختش واست چقدر اب خورده خوبه
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 9:48pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه خدا قوت.من متاسفانه تایپیک رو کامل رصد نکردم.اما یک سوال داشتم امیر حسن جان.شما گفتی سه عدد النگو رو از 2.5متری روی زمین زدی وفقط به طلا حساس هست.دوستانی که توی این انجمن وانجمنهای دیگه درست کردن ودارن وداشتن رو این مدار کار میکردن و میکنن تلویزیون وغیره رو توی این برد گرفتن ممنون میشم یک فیلم کوتا تهیه کنین ودر اختیار دوستان بزارین.چون کارهایی رو من روی این مدار در حد جزیی اما موثر انجام دادم که اگه واقعا درست باشه وشما در 2.5متری طلا رو زدی با این تغییرات حتما در 5متری میزنی من ودوستان منتظریم تا این معجزه رو تماشا کنیم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:58pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان چرا اینجا متروکه شده این دوست تازه وارد هم گویا یک چیزی گفتن ورفتن انگار جناب ال ار ال شما گفتی بیام اینجا روی مدار کار کنیم وایده بدیم خودت چرا دور وایستادی برادر انگار قراره مثل اون تایپیک بشه باز باید تنها روی مدار کار کنم خدا کنه این یکی دیگه همه فلزات رو نزنه.یا حق
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:49pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
2.5 متر سه تا النگو اونم طلا اگر اينجوري باشه كه نيست دستگاه قيمت نداره
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 7:22pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ببخشیدها همش حرف مفته.در مورد این مدارات تا با چشم خودم نبینم باور نمیکنم تازه چشم هم خطای دید داره حالا اگه این دوستمون میگفت روی زمین تا 50سانت زده میشد قبول کرد دیگه 2.5متر باید خودشم شک میکرد.من توی انالیز متوجه شدم تو قسمت اکتیو مدار کاری صورت نمیگیره فقط سنس رو واسه طلا محیا میکنه وگرنه هر سیگنال مزاحمی روش تاثیر میزاره از هرتزبگیر تا کیلوهرتز که بهتر هم سنس میشه.اما تنها مداری هست که کمی دلخوشکنک هست.کسی میدونه 3240 رو کدوم فروشگاه داره غیر جوان که مقاومت یک درصد نداره
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:13pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
باور كن من با چشمامم ببينم و خودم از نزديك تست كنم بازم باورم نميشه البته شايد منظورشون ٣ تا النگو از زمان مادها بوده پايا بايد داشته باشه مقاومت ١ دهم درصد رو فروشگاه ميلاد داره و ١ درصد هم كه شهاب
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:52pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ممنان.پایا که فروشگاش اصلا نظم نداره من یک بار انتقاد کردم گوش ندادن
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 11:40pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
انقدر كه سرشون شلوغه حضوري كه ميري بايد از رو كارتون ها بپري برسي به كاركناش ولي خداييش همه چي دارن يه اي سي الكي هم بگي وجود نداشته باشه بهت ميدن
|
دوشنبه 31 خرداد1394 - 1:00am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
تو سایتشون رفتم این ای سی رو ندارن متاسفانه
|
دوشنبه 31 خرداد1394 - 1:48am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: تو سایتشون رفتم این ای سی رو ندارن متاسفانه جدی؟؟؟ شمارشونو بردار تلفنی بگو
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 5:28am |
|
|
|