نقل قول:
meysamking نوشته است:
خوب شما خودتون دارین میگین در زمان پیامبران و امامان. یه داستان برای امام علی (ع) هست که میگه در چاه با اجنه مبارزه میکنه دقیقا دلیلشو یادم نمیاد. و از اون پس اجنه با هیچ انسانی کاری نداشتن مگر اینکه خود انسان به سراغشون بره.
یادم نمیاد کجا خوندمش. ولی خب اگه منبعش راست باشه میشه حرفایی که الان میزنن رو کاملا رد کرد
سلام
عزیز جان این داستانی که شما تعریف کردید اصلا یه چیز جداست و روایت های معتبری هست از امام صادق (ع) و امامان دیگه که مربوط میشه به آزار اجنه ، پس دلیل نمیشه که چون امام علی (ع) با اجنه زیادی مبارزه کرده و خیلی از اجنه کافر رو کشته دیگه اجنه کاری به انسان ها ندارند
شما اگر یه سر به بعضی از مناطق ایران مثل سیستان و بلوچستان بزنید و با مردم بومی صحبت کنید ، دیگه این چیزا رو نهی نمیکنید
این حرفت رو خیلی وقت پیش خونده بودم تو یک کتاب اما دقیقا یادم نیست امام حسین بود یا امام علی.تو یک صحرایی به اسم برهان ویک چاه اب ترسناک که هرکی میرفته اونجا واسه برداشتن اب دیگه برنمیگشته تا اینکه تو مسیر یکی از این عزیزان بوده وبعد مزحمتهای لشگر جنهارو میبینه وبه دستور خدا ..... خلاصه جنگ جهانی اونم یک تنه.فاتح خیبرو دارین خدایش یا علی مرتضی
واسه همین از اسم حضرت هم میترسیدن من یک حدیث دیگه خونده بودم که دوتا جن واسه اقا امام حسین خدمت میکردن تا اینکه یک روز اونا میان همزمان حضرت هم میاد تا اینا اقا رو میبینن از ترس میرن پشت امام حسین مخفی میشن تا اینکه..........و این داستان ادامه دارد
دوستان حدیثهارو بخونین چیزای جالبی توشون پیدا میشه