نویسنده |
پیغام |
دیو سپید
کاربر فعال
|
با درود بر دوستان و اساتید محترم اگر کسی از منطقه سوادکوه مازندران نسخه یا سندی در دست داره میتونم در مورد پیدا کردن مکانش کمکش کنم ..در خدمت دوستان
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:42pm |
|
|
آمیتیست
کاربر فعال
|
دیو سپید نوشته است: با درود بر دوستان و اساتید محترم اگر کسی از منطقه سوادکوه مازندران نسخه یا سندی در دست داره میتونم در مورد پیدا کردن مکانش کمکش کنم ..در خدمت دوستان درود منطقه زیر آب و اطرافشو خوب میشناسی؟
چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:52pm |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
درود بر دوستان منهم تقریبا خیلی جاهاش رو رفتم چون اصالتا بچه شاهیم
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 1:59pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
آمیتیست نوشته است: دیو سپید نوشته است: با درود بر دوستان و اساتید محترم اگر کسی از منطقه سوادکوه مازندران نسخه یا سندی در دست داره میتونم در مورد پیدا کردن مکانش کمکش کنم ..در خدمت دوستان درود منطقه زیر آب و اطرافشو خوب میشناسی؟ بله
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:02pm |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
اگر با وسیله خوب تو جنگل کار کنی با توجه به علاعم مطمنا به موردهای خوبی برخورد میکنی که استثنایی هستند
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:05pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
Asort1 نوشته است: اگر با وسیله خوب تو جنگل کار کنی با توجه به علاعم مطمنا به موردهای خوبی برخورد میکنی که استثنایی هستند چاکر بچه محل درسته
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:06pm |
|
|
آمیتیست
کاربر فعال
|
اگر آره یک امام زاده داره به اسم عب.......بالای یه تپه هست روبروی امام زاده .........راستی دستگاه چی داری ببینم جواب میده تا 3 مترو
چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:09pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
آمیتیست نوشته است: اگر آره یک امام زاده داره به اسم عب.......بالای یه تپه هست روبروی امام زاده .........راستی دستگاه چی داری ببینم جواب میده تا 3 مترو بله میدونم کجارو میگی سیستمم بالای 4 متر جواب میده خیالت جمع
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:15pm |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
دیو سپید نوشته است: Asort1 نوشته است: اگر با وسیله خوب تو جنگل کار کنی با توجه به علاعم مطمنا به موردهای خوبی برخورد میکنی که استثنایی هستند چاکر بچه محل درسته ارادتمند همشهری عزیز اگر سیستم داری جای کاوش خدمتت معرفی کنم
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:16pm |
|
|
دیو سپید
کاربر فعال
|
Asort1 نوشته است: دیو سپید نوشته است: Asort1 نوشته است: اگر با وسیله خوب تو جنگل کار کنی با توجه به علاعم مطمنا به موردهای خوبی برخورد میکنی که استثنایی هستند چاکر بچه محل درسته ارادتمند همشهری عزیز اگر سیستم داری جای کاوش خدمتت معرفی کنم خدمت از ماست برای همکاری خوشحال میشم
|
پنج شنبه 4 تیر1394 - 2:19pm |
|
|
|