سلامی دوباره حرفهای اقا مسعود کاملا درست هست اما حرفهای اقا جعفر هم یکجورایی درست هست اما خوب باید این موردم قبول کنیم که وقتی یکی چه دوست چه غریبه بهت رو میندازه که(باقسم/باخواهش و...)که جای فلان دارم بیا دستگاه بزن این نشون داره اون نشون داره خوب طرف مایه دار باشه ادم میتونه بابت رفاهی که داره بهش رد بزنه اما وقتی طرف مقابلت دارای شرایط مالی بد هست اونوقت چی؟ایا بازم میشه بهش جواب رد داد؟خوب من خودم به شخصه نه اما وقتی ادم براهمین ادمها که جواب قبول میده و میره میبینه که اونیکه میگفتن اصلا وجود خارجی نداره ببین چه حالی میشه ادم...
چندوقت پیش رفتم با سیستمfpi با لوپ 120 در120 و ردیاب بعد طی کردن 5ساعت راه رفتیم جایی(به قول طرف مکان نسخه داره بودو دارای جنس خوب)و یکجا که رو سنگ دوکوزه برعکس نشانش هستوکوزه هام برعکس...
بعد رفتن به مکان با نشان دو کوزه رو سنگ سنگ مورد نظر نبود...قضیه چیه؟گفتند اینجا قبلا روستای قدیمی بود اینجام اون سنگ بزرگ بوداما نمیدونیم الان چی شده...سیستم زدم هیچی نبود...
رفتیم مکان دوم سه درخت چنار رفتیم درخت چنارهایی نبودند اما یکجارو به عمق 2 مترو با حجم 4متر در 4متر حفاری کرده بودن گفتند اینجا باید جنس باشه با ردیاب تست زدم هیچی نبود باfpiداشتم اطرافو با یکی از دوستان کاوش میکردم که یک لحظه دیدیم دوروبرمون هیشکی نیست!!!!!از 200 متری دیدم نور چراغ قوه داره میزنه و به سمتمون چندین نفر میانو این نامردام نگو اونارو دیدنو بدون گفتن بهمون الفرار...
اگه ازشون چندتومن ودیعه بابت اینکه سیستم خراب بشه باید هزینش کنید بگیری اینجوری فرار نمیکردندو با بوسه دستگاهو برمیداشتنو به مام خبر میدادن که اونجوری تو اون گیر واگیری مام نیفتیم...
عده ای راست میگندو عده ای خیلی کثیر دروغ اما مصلحت حکم میکنه که تر هم بعضی وقتا برا خاطر خشک بسوزه.
اما اگر بابت دستگاه زدن هم دستمزدی گرفته نشه بهتره دوسه تومن قدر ارزش سیستم از طرف حساب پولی گرفته بشه که اگر اینجوری نامردی کردنو سیستم رفت لااقل بشه دوباره تهیش کرد اگرم مکان درست نبودو سیستم سرجاش موندو اتفاق بدی نیفتاد پولو پس بدیم یاینم یک روش هست