حمید نوشته است:
رستم جان بنده به نوبه خودم از شما تشکر میکنم. حالا دوستان اگر استفاده لازم رو نبردن یا از کم بصیرتی خودشون بوده و یا شاید واقعا بدردشون نخورده باشه! من فکر نمیکنم باید توقع داشته باشیم که حتما هر کاری میکنیم همه استقبال کنن. استقبال عمومی در هر زمینه ای بستگی به خیلی چیزها داره. بهرحال بنظر من این تاپیک هم در نوع خودش تاپیک مفیدی بوده و اطلاعات خوبی درش ارائه شده و واقعا معنی نداره که بخوایم حذفش کنیم.
ا تشکر از شما
حمید جان از این ناراحت نیستم که چرا از چیزی که خودشون خواستن استقبال نمیکنن از این ناراحتم که چرا پستی به اسم ای کاش درست میشه و توش جوونایی میان که ادعا میکنن درامد مالی ندارن (به کسی توهین نمیکنم فقط چند نفر بیشتر نیستن که همیشه هستن حالا با هر اسمی) و نمیتونن دستگاهی رو بخرن اونوقت منه ساده میام حاصل زحماتی رو که چند روز روی مدار zoom7
انجام دادم و نمونه گیریهایی که با سختی و با دستگاههای اندازه گیری در پیتی که موجوده انجام دادم و 1 شب تا صبح رو با الکس سانتوز استاد ارتعاشات کوانتومی چت کنم و چقدر اطلاعات بدم تا نظرشو بدونم و بیامو با ترس اینکه نکنه شما فکر کنید دنبال رقیبی برای ردیاب انجمن هستم اطلاعات رو اینجا بزارم و با یک مدار سیگنال ژنراتور ساده که تو نت موجوده دستگاهی رو معرفی کنم تا اونایی که توان خرید ردیاب انجمن رو ندارن بسازن و به امید خدا نتیجه ای هم بگیرن و بعد ببینم به اسم سوپر متال رادار همونجوری به صورت ناقص تو کرج دارن میفروشنش همونایی که ادعا میکنن ما در آمدی نداریم و یا کسانی که تو سایه ایستادنو منتظرن
حمید جان مشکل اینه میخواهیم جوانهامون رو پای خودشون وایسن و کلاهبردارا زمین بخورن متاسفانه میبینیم داریم بدتر به کلاهبردارا کمک میکنیم
همین الان شما بگو ردیاب انجمن ده ملیون تومن ببین چطور صف میبندن برای خریدش چون میگن اگه ریفاندر 4 ملیونه پس حتما این دستگاه 2 برابر اون کارایی داره ولی حالا که میگید مثال 2 ملیون میگن نصف ری فاندر کارایی داره که به جرات میتونم بگم 10 برابر ری فاندر کارایی داره
اره مدارو گفتم بسازید ولی 2 تا فوتش مونده که نگفتم با همونم میتونید چیزی در بیارید ولی نه با کیفیتی که مد نظر من بود که نیت من بود اگه دوستان واقعا دستگاه رو برای خودشون میساختن کمک میکردم
از این ساعت دیگه من در مورد این مدار هیچ پستی نمیدم
در مورد حذف هم منظورم بریدن دست کلاهبردارا بود نه غیر
با تشکر از حمید عزیز (درد دلی بود که باید میگفتم ببخشید)
امیدوارم دوستان همیشه موفق باشند