ناصر عزیز مشکلی که الان هست نه معلومه شماتیک درسته و نه فیبر درسته! شما هم هر چند ساعت تشریف میارین میگین فلان مشکل هست چند ساعت بعدش میگین حلش کردین!
خب ما نباید دقیقا بدونیم شما چجوری حلش کردی؟! من چه نظری میتونم بدم الان! شما اگر لطف کنین برای تحلیل مدار شماتیک درست حسابی رو بکشین خیلی خوب میشه. روی اون تازه میشه کار کرد و نظر داد. ولی اینجوری نه.
در مورد پتانسیومتر به هیچ عنوان این پتانسیومتر ها نباید داغ کنن! طبیعیه که ولتاژی که دو سرش میفته به نسبت اهم پتانسیومتر بالاست. من الان اصلا نمیدونم این پتانسیومتر کجای مدار هست!
ولی همینطوری هم میتونم به شما بگم که اگر پتانسیومتر بصورت 3 پایه استفاده میشه و باز هم فرض کنیم قسمتهای دیگه سالم هستن ؛
راهش استفاده از پتانسیومتر با اهم خیلی بیشتره. چون این مدل پتانسیومتر حالت تقسیم ولتاژ رو داره و اهمش زیاد فرق نمیکنه و به همون صورت کار تقسیم ولتاژ رو انجام میده. تنها فرقش اینه وقتی اهم بالاتر بذارین جریان کمتری ازش رد میشه و وات خیلی کمتری روش میفته و دیگه نمیسوزه!
خازن پلیستر هم خوبه مشکلی نداره.
جدای این مسایل با توجه به این مشکلاتی که شما میگین من حدس میزنم ولتاژی که شما به مدار اعمال میکنین بیشتر از اون چیزی هست که مدار براش طراحی شده!