حمید نوشته است:
دوست عزیز نویسنده به فلزجو خوش اومدین!
ابتدا این رو بعنوان یک توصیه از بنده بپذیرین که باید اول املا و انشای خودتون رو در حد استانداردهای قابل قبول در زبان شیرین پارسی تقویت کنین و سپس به سمت نویسندگی هر نوع کتابی روی بیارین! وگرنه با این پستی که بنده از شما دیدم نوشته های کتاب ادعایی شما هم بنظر من نمیتونه ارزش بالایی داشته باشه. مگر اینکه به تماشای تصاویرش بسنده کنیم!
بهرحال این رو هم اشاره کنم که چه خوب بود فروشندگان گرامی همونطور که از فلزجو برای تبلیغات خودشون بهره بردن و میبرن ؛ وقتی شبهه یا سوال یا شکایتی علیه کارهاشون هم مطرح میشه تشریف بیارن همینجا از خودشون دفاع کنن. البته اگر خودشون رو در موضع حق میدونن و فکر میکنن حقی ازشون پایمال شده. نه اینکه در اینطور موارد تشریف ببرن در سایر سایتها فحش و توهینش رو نثار ما کنن!!! بقول معروف آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آیینه شکستن خطاست.
لذا جا داره همینجا از حضور استاد باقری هم تقاضا کنم با توجه به موارد و شبهاتی که طی این مدت نسبت به ایشون مطرح شده ؛ لطف کنن قدم بر دیدگان ما بذارن و تشریف بیارن همینجا ضمن معرفی خودشون به مواردی که دوستان اشاره کردن پاسخ بدن.
در مورد کتابهای ایشون هم اشاره کنم چون این کتابها از چند سال پیش در محیط مجازی به هر شکل منتشر و دست به دست شده ما هم از انتشار مجددش در این انجمن جلوگیری نکردیم وگرنه مطمئنا بنده خودم نسبت به موضوع حقوق مولف حساسیت خاصی دارم.
ببخشید اقا حمید شما اقای باقری رو استاد خطاب کردی؟
ببخشید در چه زمینه ای ایشون استادن؟
و باز هم ببخشید ما تا حالا ترجمه این کتابهارو از کسای دیگه شنیده بودیم چطور شد یه دفه مترجم ایشون از اب دراومد؟
اگر ایشون استادن که حتما باید بدونه درخت کهنسال به چی میگن!!ایشون به یه درخت 15 20 ساله میگه کهنسال اونم بالای 2000 سال قدمت زده وا عجباااااااااااا
فک کنم 500 هزار تومن واسه جواب دادن به یه سوال گویای همه چیز هست درسته؟