انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 31 فروردین1404 - 12:30am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دیروز روز جمعه بود .من رو واسطه کردن دستگاه بردیم یه جایی رو باهاش بزنیم . توی مسیرمون به روستای مقصد قضیه رو متوجه شدم و میخوام بااجازتون اینجا نقلش کنم:
یه نقطه ای از تهران توی رستورانی یکی از مشتریها متوجه میشه یکی از کارگرها اهل روستای ص... از توابع شهرستان ش.... هست
بهش میگه پسر خوب یه پیشنهادی برات دارم که اگه دنبالش بری هم به نفع منه وهم خودت از این وضعیت خلاص میشی. توی روستای شما یک سنگی رو باید پیدا کنی که کنار یک جاده است و شبیه هیکل فیل می مونه (این جاده موجوده ولی امروزه ازش تردد نمیکنن مگه وسایلی مثل تراکتور اون هم در فصول کشاورزی) . به احتمال زیاد زیر شکم این فیل پرشده از خاک وخاشاک .باید زیر شکمشو خالی کنی بنحوی که بشه زیرش دراز کشید از وسط دوتا دستای این فیل یه شکاف حلالی به بیرون پدیدار میشه که از اون شکاف روبر رو نگاه کن باید سه تا سنگ ببینی که بصورت ایستاده به هم تکیه دادن . وقتی اینها رو پیدا کردی بیا سراغم فقط بهت بگم که من یه ماه بیشتر توی ایران نیستم . آقا پسر قصه ما با وجودی که اهل اون روستاست یه همچین سنگی رو نه دیده بوده ونه از کسی شنیده بوده. کارشو ول می کنه میاد ولایت و می افته توی کوه وکمر نهایتا سنگی توجهش رو جلب می کنه زیر شکمش رو که خالی میکنه می بینه خودشه و اون علامت هایی که بهش گفتن درسته .طمع برش میداره ومیگه خوب جنس یا زیر همین هیکله یا زیر اون سه تاسنگ. کلی وقتش رو میذاره برای حفاری این دوتا نقطه . من نمی دونم چقدر اونجا وقت گذاشته ولی اونقدری بوده که بعد از مایوس شدن رفته دنبال طرف و دیگه موفق به پیدا کردنش نشده. من دیروز خودم اون هیکل رو دیدم تقریبا شبیه فیل میشه گفت سرپا وایساده و دوتاپاهاش ودستهاش به موازات هم قرار دارند نشانه خاصی نداره دم نداره و چشم هم نداره . زیر شکمش دراز کشیدم از بین دوتا پاهاش منظره دامنه تپه ها دیده میشه یه تعداد سنگ که بینشون اون سه تا سنگی که ایستاده هستن جلب توجه می کنه با یه سنگ بزرگ که در فاصله دورتری بصورت تکی روی مرتفع ترین نقطه یه تپه واقع شده. خلاصه دوروبر فیل وسنگها و اطراف اون نقطه واقع در دوردست رو همشودستگاه زدیم چیزی نشون نداد. البته اطراف فیل مخصوصا قسمت پشتش یه سنگ چینی های غیر عادی مشاهده میشه فرض کنید دوتا سنگ مربع کنار هم که یه سنگ مستطیل روی هردوتاشونو پوشونده.اندازه سنگها هم بزرگه و میشه روشون دراز کشید. فاصله از فیل تا اون سه تا سنگ حدود300 متر و فاصله فیل از نقطه دوردست مورد اشاره حدود 800 متری میشه . باخودم دوربین نبرده بودم و هیچ عکسی ازشون ندارم. البته گفتم شاید طرف خوشش نیاد عکس بگیرم و به همین خاطر دوربین نبردم.راهش خاکی ناجوره و تارفتیم و اومدیم توی این گرما پدرمون دراومد.
البته یکی از اهالی روستا که دقیقا پایین همون نقطه زمین کشاورزی داره میگفته که تابحال دوبار و دو گروه مختلف از تهران اومدن به اون محدوده و سراغ یه سنگ شبیه به فیل رو گرفتن. باید عرض کنم خدمت دوستان که از اهالی روستای مذکور غیر اون پسره کسی از جای این فیل مطلع نیست نه اینکه زیاد از اراضی کشاورزی دور باشه بلکه علت اصلی مخفی موندن این هیکل اینه که تا نزدیکش نباشی و بهت نگن این سنگ چقدر شبیه فیل می مونه شما متوجهش نمیشی.
خلاصه تجربه بدی نبود. سرتونو بیشتر درد نیارم- اگه اطلاعاتی داشته باشید که کمک حالمون باشه مشتاقیم
ارادتمند

شنبه 29 تیر1392 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.شما از چه دستگاهی استفاده کردید؟

یکشنبه 30 تیر1392 - 11:27am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دستگاه لورنز ایکس 5

یکشنبه 30 تیر1392 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه از یه ردیاب استفاده کنی کارت خیلی راحتتر میشه.
من هم قبلا این مشکلرو داشتم یعنی با نقطه زن میرفتیم یه جای خیلی وسیع رو نشون میدادن و منم نمیدونستم باید کجارو بزنم.ولی حالا ردیاب دارم و نقطه زن ندارم!

یکشنبه 30 تیر1392 - 1:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان گرامی.
از عزیزان گنج پژوه کسی هست که در این زمینه
به پیروزی رسیده باشه؟

جمعه 4 مرداد1392 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gheddisarya نوشته است:
درود بر دوستان گرامی.
از عزیزان گنج پژوه کسی هست که در این زمینه
به پیروزی رسیده باشه؟

سلام شما انتظار داری کسی موفق شده بیاد بگه :D

جمعه 4 مرداد1392 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اره مگه ایرادی داره،دزد نگرفته پادشاست،اقایون من بارها
موفق شدم.اگر کسی از دوستان موفق شده بنده هم خریداری
میکنم هم کارشناسی.
به هر حال فروش اشیا سخت تر از کشفشون هست.

جمعه 4 مرداد1392 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ماشالله به شما :D :ymsmug:

جمعه 4 مرداد1392 - 11:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
gheddisarya نوشته است:
اره مگه ایرادی داره،دزد نگرفته پادشاست،اقایون من بارها
موفق شدم.اگر کسی از دوستان موفق شده بنده هم خریداری
میکنم هم کارشناسی.
به هر حال فروش اشیا سخت تر از کشفشون هست.

سلام به دوست خوبم جناب قدیس. قدیس جان ورود شما رو به این سایت تبریک میگم. جناب پارسی این آقا قدیس ما چه در کارشناسی جنس و چه در شناسایی علائم استادی بزرگ هستند که بنده اکثر روزها خدمت ایشون هستمحرفهایی که زدند عین واقعیته و بنده هم تائید می کنم.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

شنبه 5 مرداد1392 - 6:01am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر شما جناب کسری و ارض ادب خدمت
جناب پارسی .

شنبه 5 مرداد1392 - 9:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure