نویسنده |
پیغام |
bardia92
کاربر فعال
|
bardia92 نوشته است: سلام استاد ممکنه راهنمایی بفرماييد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 14 تیر1394 - 8:35pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
bardia92 نوشته است: bardia92 نوشته است: سلام استاد ممکنه راهنمایی بفرماييد
|
یکشنبه 14 تیر1394 - 8:37pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
سلام استاد لطفا نظرتون رو بديد
|
یکشنبه 14 تیر1394 - 10:26pm |
|
|
farzadth2
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شما آثار بدست آمده از زير صندل بيشتر تثبيت باستاني بودن محل مي باشد البته تاريخ آنها بسيار قبل تر از سنگ صندل مي باشد به واسطه دو سنگ كوچك كه بت هاي دوران غارنشيني مي باشد پس ادامه به زير از لحاظ تاريخ سنجي خطاست جناب باستانشناس عزیز واقعا از شما بابت راهنمایی های بی دریغتون ممنونم ولی بالاخره از نظر شما محل گمانه زنی برای حفاری در کجا و در کدام محدوده از صندلی می باشد ؟ ممنون
|
دوشنبه 15 تیر1394 - 8:17pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
bardia92 نوشته است: bardia92 نوشته است: سلام استاد ممکنه راهنمایی بفرماييد درود بر بردياي عزيز براساس شكل سنگ هاي واقع در دره و سنگي كه در شيب قرار داشت در اين منطقه 1.به دنبال يك گورستان در سمت سنگي كه در شيب كوه قرار دارد باشيد 2.بعد از اتمام دره به دنبال يك دفينه كوچك باشيد كه با يك سمبل حيواني محل دقيق آن مشخص مي باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 5:15am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
farzadth2 نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر شما آثار بدست آمده از زير صندل بيشتر تثبيت باستاني بودن محل مي باشد البته تاريخ آنها بسيار قبل تر از سنگ صندل مي باشد به واسطه دو سنگ كوچك كه بت هاي دوران غارنشيني مي باشد پس ادامه به زير از لحاظ تاريخ سنجي خطاست جناب باستانشناس عزیز واقعا از شما بابت راهنمایی های بی دریغتون ممنونم ولی بالاخره از نظر شما محل گمانه زنی برای حفاری در کجا و در کدام محدوده از صندلی می باشد ؟ ممنون درود بر شما اگر به تصويري كه در آن زمان مشخص كرده بودم دقت كنيد به بالاي تپه اشاره كرده ام با فلش نه زير صندلي و دقت به پوشش گياهي رو هم متذكر شده ام
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 5:17am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
az56 نوشته است: سلام استاد لطفا نظرتون رو بديد درود بر شما توپوگرافي محل را خوب بررسي كنيد اگر تپه هاي زوج وجود نداشته باشد خاك تل ماسه اي باشد با توجه به قرارگيري در كنار رود و موقعيت آن ميتواند يك تل گور باشد
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 5:24am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
نقل قول: جناب باستان شناس در پی نظر شما در مورد عکسها که دوباره براتون ارسال کردم در مورد هدایت کننده صحبت کردید اگه براتون مقدور هستش به طور خلاصه منظور از هدایت کننده را برام بگید سپاسگزارم درود بر شما وظيفه اين سنگ ,محل امانت يا سر باري جهت تامين هزينه سربازها براي حفاري و خروج بار اصلي و همچنين نشان دادن محل بار اصلي مي باشد كه در تير رس و شعاع اين سنگ مي باشد
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 5:29am |
|
|
peyman 7
|
درود از بابت پاسخ متشکرم همیشه پاینده باشید
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 10:18am |
|
|
az56
کاربر فعال
|
باستانشناس نوشته است: az56 نوشته است: سلام استاد لطفا نظرتون رو بديد درود بر شما توپوگرافي محل را خوب بررسي كنيد اگر تپه هاي زوج وجود نداشته باشد خاك تل ماسه اي باشد با توجه به قرارگيري در كنار رود و موقعيت آن ميتواند يك تل گور باشد ممنون از پاسختون استاد گرامي
|
سه شنبه 16 تیر1394 - 10:15pm |
|
|
|