اتفاقا بعد از اینکه دستگاه دستگاه فلزجو استاد حمید که استاد کوهیار ساختن و عالی جواب داد به همه دوستان هم پیشنهاد دادم دیگه دنبال دستگاه خارجی نرن و همین دستگاه عالی جواب میده...هم کارایی های بسیاری داره و هم عمق خوبی میزنه..حذف اهنم داره که لورنز نداره..
اقا تهم من گرت رو هم دارم..پس هم اوپراتورم و هم حفار ولی هرجایی رو حفاری نمیکنم و با هرکسی هم همراه نمیشم
..اوکی.خخ
این رو اساتیدی چون خود استاد کوهیار گفتن:
درود
خوبی داشی؟
پستهای این چندوقتت رو مطالعه کردم و خیلی خوشحال شدم دادا هم به این خاطر که میبینم یه اپراتور 6دانگ شدی و هم به این خاطر که میبینم اصولی و منطقی و با آثار و علائم پیش میری و الکی چرخ نمیزنی!
و اما خوشحالی بیشترم به خاطر اینه که شما مث بقیه نمیشینی توی خونه پست الکی بزاری و همش تست قابلمه و قوطی شیرخشک بگیری و این واقعا خوشحالم میکنه که حداقل شما داری استفاده درست میکنی
درمورد این چاه هم دادا اگه اجازه بدی منم چندتا نکته خدمتتون عرض کنم :
خودم شخصا بخاطر شغلم بارها و بارها با این موارد روبرو شدمو حسابی هم چرخ زدم ولی دادا این حرفها بین خودمون بمونه و شمام دیگه قابل اعتماد بنده هستید و از طرفی چون مکانت ارزش داره حیفم میاد نگم خدمتتون.
چون مکانت تپه هست و از طرفی دور از قسمتهای مسکونی مثل قلعه هست و اطرافش هم هیچگونه آثاری از وجود بنای مسکونی دیده نمیشه پس بحث آبی بودن چاه کلا رد میشه این اولیش!
دوم احتمال وجود چشمه در اون قسمت و انتقال آبش از طریق حفر کانال به مناطق مسکونی مثل همون قلعه هست که با توجه به شرایط چاه مثل آب بندی نشدن و خاکی بودن دیواره ها و واقع بودن در روی تپه و عدم وجود چشمه در بالای تپه این مورد هم به قدرت رد میشه!
سوم احتمال وجود چاه به عنوان بخشی از حلقه های قنات هست که این هم با تجربه ی خودم و با دلایل قوی باز رد میشه!
چهارم و مهمترین احتمال که بنده بهش اعتقاد دارم استفاده از چاه به عنوان راه ورودی ( حالا یا به یک راهرو زیرزمینی و مخفی مثل قلعه یا برج دیدبانی هست) یک مکان مهم هست که باید توسط شما بررسی بشه .
بخاطر شرایط تپه و مشرف بودنش بر منطقه خودم احتمال میدم که راهی بسوی برج دیدبانی باشه که اینجور برجهارو طوری میسازن که فقط یک راه ورود و خروج داشته باشن و اون هم فقط بصورت راهرو زیرزمینی از نقطه ی درونی قلعه آغاز میشه و دلیلش هم اینه که شخص دیدبان یا نگهبان کاملا ایمن باشه و هیچ خطری از حمله ی افراد از بیرون برج تهدیدش نکنه و چون هیچ راه ورودی نداره بسیار ایمن بوده و برج هم بالای چاه مستقر بوده و از طریق همین چاه هم به راهروی زیرزمینی قلعه مورد نظر منتهی میشده که اگر بتونید راهرو رو که باید در انتهای چاه یا در دیواره ی اون باشه پیدا کنید میتونید واردش بشید و احتمال وجود بار یا قنائم و یا حتی اتاقکهای مخفی در طول مسیر وجود داره ولی باید بیش از هر وقت دیگه ای مراقب باشید زیراکه با گذشت زمان تمام راههای ورود و خروج هوا به تونل مسدود شده و اگر واردش بشید قطعا با کمبود اکسیژن مواجه میشید که باید تمهیدات لازم رو فراهم کنید.
در هرصورت بنده اعتقاد دارم که این منطقه ارزش کاوش داره و اگراصولی پیش برید به امید خدا نتیجه میگیرید.
پیروز باشید.
اینم ادرسش برو بخون اقای حسود و رنگارنگ
viewtopic.php?f=26&t=2780&start=10