سلام به کاربران عزیز و گرامی فلزجو. اول از همه باید بگم من دوست ندارم وارد همچین بحث هایی بشم،چون دیدم بحث بر سر اصل بودن و کیفیت دستگاست لازم دونستم یه نکاتی رو برای اطلاع عموم بزارم تا استفاده کنند. و
مورد بعدی هم اینه من نه حبیب هستم نه اکبر نه کس دیگه خواهشا نگید چرا تعداد پستت ۲ تاست تاریخ عضویت برای ۳ روز پیش هست. یک دستگاه برای برای برادرم بود بلا استفاده افتاده بود اودم اینجا پست گذاشتم اما بیرون از انجمن فروختم،گفتم بدونید من رو زیر سوال نبرید، ب
رسیم به بحث اصلی
این اطلاعات کامل هست و خواننده دیگه به صحت موضوع پی خواهد برد
در ۲ سال گذشته قیمت دستگاهgpx5000 در نمایندگی دوبی با نمایندگی های فروش در امریکا و استرالیا یکسان بود، توجه داشته باشین که در اون زمان در دستگاههای مالزی شماره سریال روی دلار رو به شماره 0061458727727 اس ام اس میکردیم،این شماره تلفن در استرالیا هست خیلی ساده از یک دفترجه تلفن یا جستجو در اینترنت میشه پیش شماره کشور استرالیارو فهمید که شماره برای استرالیاست.دستگاه تمام قطعاتش اصل استرالیایی وموناژ مالزی تحت لیسانس و نظارت استرالیا هست،وقتی به این شماره که در استرالیا هست پیام میدیم وتاییده میگیریم پس شکی در اصل بودن سیستم نیست،البته این برای دستگاههای سری قدیم هست.
اما از زمانی که دستگاههای سری ،gpx4800,5000,4500 با قیمت فوق العاده ارزان وارد بازار شده سریال روی دلاری که همراه دستگاه هست رو به شماره+971502228866 اس ام اس میکنید تا اصل بودن دستگاه رو تایید کنند.
http://www.depar-dubai.com این هم سایت دپار در انتها صفحه این متن نوشته شده خودتون مشاهده کنید
Send Sms The dollar number that come with your machine to +971502228866 to verify Original Detectors.
ترجمه :
ارسال اس ام اس تعداد دلاری است که با دستگاه خود را به +971502228866آمده به منظور بررسی آشکارسازهای اصیل.
مورد اول اینجاست که این شماره برای کشور امارات هست و برای استرالیا نیست. و مورد بعد اینه از زمانی که امارات سیستم پیامکی رو فعال کرده برای تایید کردن همه دستگاههای سریgpx ارزون شدن.این نشانه زیر ابی رفتن نماینده فروش محصولات مینلب هست، چرا باید استرالیا جنس اصلی و تحت لیسانسش رو تایید نکنه!!!چرا قبلا تایید میکرد الان نمیکنه؟؟؟ این مساله دیگه کاملا روشن شد.
باز هم خدمت دوستان عرض کردم بنده مصرف کننده هستم و میخوام از حقوق خودم دفاع کنم و اطلاعات رو عمومی کنم.
پس خیلی ساده میشه فهمید که شرکت مینلب استرالیا هیچ نظارتی بر دستگاههای جدید و ارزان قیمت مالزی نداره، اگرنظارت داشت پس بازهم خودش از طریق اس ام اس اورجینال بودن دستگاه روتایید میکرد. وبه روال گذشته ادامه میداد.تایید کردن خود کشور امارات نشانگر اورجینال نبودن دستگاست.
قابل توجه کاربران
دستگاه هایی که در مالزی موجود هستن ۲ دسته اند:
دسته اول دوستانی هستند که میگن دستگاه مالزی کارایی داره و از عملکردشون راضیند. کاملا درسته اما اون دستگاهایی که کارایی دارن در دست کاربرانی هست که ظاهرا مورد اعتماد انجمن هستن من به شخصه شناختی ندارم.این سیستمها از جمله دستگاههایی هستن که خود استرالیا مستقیما نظارت داشت و با استفاده از سیستم پیگیری سریال رو به شماره +61458727727 استرالیا اس ام اس میکردیم و تاییده دستگاه رو درجواب میدادند.این دستگاهها با محصولاتی که در اروپا بفروش میرسه هیچ تفاوتی نداره.
دسته دوم دستگاههایی هستن که جدیدا وارد بازار شده و کیفیت سری قدیم رو ندارند،دستگاههایی که سریال رو از طریق971502228866+ پیگیری میشه و تایید میشه کارایی و کیفیت لازم رو ندارند ،این دستگاه مورد تایید امارات هست نه استرالیا.
دلایل ارزان بودن محصولات مینلب در اسیا مشخص شد. در خرید محصول اکبند یا دست دوم به شماره پیگیری دقت کنید،سیستم اکبند اصل و باکیفیت را باید از اروپا تهیه کرد.
حق نگهدارتان