نویسنده |
پیغام |
ali200
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: ali200 نوشته است: سلام استاد گاه گداری به فقیر فقرا سر بزنید شما مایه دلخوشی ماها هستید اگه امکان داره حوری بولاغ رو استخراج کنید لطف عالی مستدام سلام, حوری بلاغی:سمت غرب این چشمه دره ای با کف صاف و پهن قرار داره و کنار این دره هم 2 تا راه در امتداد شمال به جنوب به موازات هم هستند,میشناسید؟
استاد میشناسم لطفا ادامه بدید
نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)
|
شنبه 20 تیر1394 - 1:47pm |
|
|
amin171
کاربر فعال
|
استاد لطفا النگ و میان دره و نوچمن هم برای مااستخراج کن
|
شنبه 20 تیر1394 - 8:37pm |
|
|
amir101
|
درود جناب شمس قبلا از شما درباره قلک که تپه ای است سوالی پرسیدم و شما اینگونه پاسخ فرمودید. شما بفرمایید که دره و تپه با خاک خاکستر و سوخته کدوم سمت تپه قلک قرار داره تا به شما عرض کنم! تو این خط و مکان شما تپه دیگری هست که سمت غربیش غار و ورودی قرار داره!
تفسیر شما درست می باشد . اما آن منطقه سه قلک دارد قلک بالا و قلک میانی و قلک پایین و دره ای که می فرمایید سمت غربی این سه تپه قرار دارد . اگر امکان دارد بقیه موارد را توضیح کامل بفرمایید و اینکه این غار در کدام یک از قلک سه گانه بالا قرار دارد . در ضمن در مورد انجیل زیارت هم راهنمایی بفرمایید .با نهایت سپاس از اینکه برگشتید و به سوالات این کمترین پاسخ می فرمایید.
|
شنبه 20 تیر1394 - 8:45pm |
|
|
shans
|
Re: استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} سلام استاد اسامی دوه اولر دم داغی اوش دره ایلان سال لانار شاخ شاخلی قیرخ ارده نظرتون رو بفرمایین
|
شنبه 20 تیر1394 - 9:36pm |
|
|
nima14
|
سلام و درود بر استاد شمس خیلی خوش اومدین.استاد راجب چشمه قیزیل چشمه داغی .قبلا هم واسه شما عکساشو فرستاده بودم بیزحمت نظرتونو عرض بفرمایید.
|
شنبه 20 تیر1394 - 11:31pm |
|
|
ali400
|
سلام استاددرموردهرابرجان وجهر ابادهم لطف بفرمایید باتشکر
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 6:06pm |
|
|
shekastkhorde
کاربر فعال
|
از بس برو بچه هلی به سن بلوغ نرسیده ریختن سایت و هر گونه بی حرمتی به رامین کردند دیگر ایشون به چه اتگیزه ای بخاد اینجا فعالیت کنه. ایشون هیچ بدهکاری به هیچ کس ندارند ولی بعضیا طلبکار هم هستند.
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 6:19pm |
|
|
mvosougi
|
سلام اسم کُکک گه و گلُیر اولی یه تپه هست ته روش سنگ های مکعبی شکل اندازه نیسان هست دومی اسم یه منطقه است روبروی این تپه است که بین این دو تا یه پته کوچک تر به نام گراق آرپا است که بالای اون اندازه دو تا میدان والیبال صاف است و دور تا دورش رو سنگ چین هست و تا حالا دوبار قبر پیدا کردن که بار داشته
خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 7:40pm |
|
|
saeed110
|
سلام اقای شمس ما را هم دریابید ..... خدمتتان پیغام دادم ممنون میشم جواب بدید ....
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:59pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
shekastkhorde نوشته است: از بس برو بچه هلی به سن بلوغ نرسیده ریختن سایت و هر گونه بی حرمتی به رامین کردند دیگر ایشون به چه اتگیزه ای بخاد اینجا فعالیت کنه. ایشون هیچ بدهکاری به هیچ کس ندارند ولی بعضیا طلبکار هم هستند. با سلام خدمت دوست عزیز عرض کنم اگه بی احترامی از کسی دیدید به مدیر سایت گزارش کنین که دیگه شاهد همچین چیزهایی این جا نباشیم زیرا اگه کسی هر کمکی میکنه خدا پدرشو بیامورزه که داره مفت به امثال من این مطالبو هدیه میده کسایی که اینجور کارهای ناشایست میکنند مطمعن باشید دارن سایتو به انحراف میکشن ادمهای حسود نمیخوان اوستاد هایی به این با ارزشی صادقانه اینجا حضور داشته باشن دیگه واقعا چی میشه گفت
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 4:52pm |
|
|
|